Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 493 / 296 / 0
Spróbować możesz zmielić je jak najdrobniej, dosłownie na pył. Mi to swego czasu bardzo pomogło, poza tym ładują się szybciej. IMO grzybowe "fusy" zawierają zbyt wiele czynnego dobra, by je tak o wywalać.
Pokażę Wam to, czego nie ma.
  • 12 / / 0
siemka jutro albo po jutrze będę miał swój pierwszy raz z grzybolami "APE" w ilosci 3g ile zjeść jak nie mam wagi i czy dopalić może zielska
  • 1059 / 315 / 5
@CrazzyX56 wydaje mi się, że 3g będą ok ale zioła bym już nie palił
I to jest moja prawda i moja relacja zdania z rzeczywistością, której nikt mi nie odbierze. I wierzę w słońce, bo ono zawsze jest i nikt mi go nie odbierze. "Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
  • 12 / / 0
@Detronizator2 dobra dzięki w ogóle drogie te grzyby jak trzeba aż 3g zjeść zapłaciłem 150zł ;(

Czytałem że szczep APE jest 50% silniejszy np od golden teacher i że niby 2.5g już może wywołać mocny trip, Więc jak to wkońcu

scalono ~ kwik
  • 1059 / 315 / 5
@CrazzyX56 To zjedz 1.5g i spal jointa i też bedzie mocny trip.
Albo samo 1.5g i będzie słabszy.
No jak wolisz to już musisz sam zdecydować
I to jest moja prawda i moja relacja zdania z rzeczywistością, której nikt mi nie odbierze. I wierzę w słońce, bo ono zawsze jest i nikt mi go nie odbierze. "Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
  • 12 / / 0
@Detronizator2 Ale jak zjem całość sam w pokoju chillujac przy muzyce to raczej mi nie odjebie cn? nastawienie mam dobre
  • 1049 / 147 / 0
Własny pokój i muzyka to idealne warunki do tripa.
  • 3 / / 0
@CrazzyX56 Miej dobre nastawienie tego dnia, puść sobie chillową muzyę i będzie git. W domu bardzo spoko się robi tripa, myślę że dość bezpiecznie na pierwszy raz, a 3g suszonych grzybów powinny starczyć, nie ma co przesadzać na start. Tak będziesz wiedział czy następnym razem zjeść mniej lub więcej.

Dodatkowo jak dajesz 150zł za 3g, to warto pomyśleć nad growkitem(najtańsze to chyba koło 100 kosztują),a jak kupisz automat to naprawdę nie ma dużo roboty. Nawet jak prześpisz czas zbiorów to z jednego zbioru będziesz miał sporo więcej grzybów niż te 3 gramy.
ODPOWIEDZ
Newsy
Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?

Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.

DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne

Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.

KAS: Przemyt ketaminy w świecach zapachowych

Podczas kontroli w jednej z firm kurierskich, funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej (SCS) z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego (MUCS) w Warszawie zwrócili uwagę na przesyłkę zaadresowaną do odbiorcy w Filadelfii (USA). Zgodnie z deklaracją nadawcy, miały się w niej znajdować świece zapachowe o wartości ok. 111 euro.