Polepszanie samopoczucia i funkcjonowania za pomocą substancji nie będących narkotykami. Suplementy, witaminy, nootropy; regeneracja receptorów i neuronów; dieta i trening.
ODPOWIEDZ
  • 640 / 118 / 0
[Moderatorów proszę o ocenę, czy mocno naginamy regulamin. Jeśli tak -> do kosza]

Już raz pisałem, dawno temu, ale powtórzę: sklep, o którym mowa, według mnie prowadzą ci sami ludzie, którzy są odpowiedzialni za MO. Nie wiem, skąd się brały negatywne opinie na ich temat, ale ja nigdy się nie zawiodłem. I nie posądzałbym ich o produkcję supli na własną rękę, bo jak mieliby to rozwiązać logistycznie? Szklarnia z ziołami do robienia ekstraktów? Bezsens.

Natomiast nie wykluczam, że ten biznes miał być przykrywką dla działalności nielegalnej. Ale mało mnie to obchodzi, bo zainteresowany byłem tylko tym, co mieli na stronie.
Uwaga! Użytkownik DorianGray nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 0 / / 0
Tylko ceny się różnią (niektóre nawet znacznie), nie uważasz, że byłoby to wtedy bardzo zastanawiające jeśli byłby to ten sam zarząd?

Tylko trzeba się zastanowić... Nie masz pewności, co dodawali do tych ekstraktów. Być może substancje zagrażające ludzkiemu zdrowiu, nawet życiu- coś toksycznego. Jeśli byłaby to przykrywka to mogli nie zważać na jakość swoich produktów; bo czy któryś z użytkowników wziąłby to na warsztat chemiczny? Pytanie retoryczne, więc i opchnąć można wszystko. Dlatego tak ważny jest solidny dostawca, w końcu tu chodzi o nasze zdrowie.
  • 129 / 4 / 0
Nie wiem czy tu mogę pisać o sprzedawcach, ale nootropów to chyba można.
Sprawdź forumowego sprzedawcę www.bsmind.pl forumowicze mają tam kod rabatowy "hyperrreal".
Ja biorę już od dłuższego czasu i wszystko jest pierwsza klasa, ostatnio ktoś też chwalił w "gdzie kupić"
Kiedyś miał temat na forum, ale nikt normalny nie będzie płacił 100zł miesięcznie za możliwość posiadania tematu na forum przy normalnym biznesie :)

magiczny ogród i allchemy to Ci sami goście, sprawdź właścicieli firm, miejscowość i porównaj z artykułem
  • 401 / 20 / 0
jestem ciekaw czy padną te ww sklepy. Mieli bardzo bogatą ofertę. Jeśli chodzi o zioła i ekstrakty to MO miało/ma najwiekszy wybór
  • 708 / 24 / 0
To z allchemy mnie zaskoczyło generalne sklep pierwsza klasa dużo nowatorskich produktów a do MO to moim zdaniem jakość spadła i podejście do klientów inne niż kiedyś odpowiedzi n pytania pisane językiem jak bym gadał z jakimś sebkiem alle allchemy polecam obok shi.com.pl ,neurogarden.pl to taka czołówka.
  • 640 / 118 / 0
Kończąc temat, w okresie zabawy w doping mózgu suplami tego typu, często miałem te same produkty z kilku źródeł. Nie czułem różnicy w działaniu ani nie widziałem różnic w wyglądzie pomiędzy sortami od różnych sprzedawców. Poza tym większość z tych środków miała specyficzny smak i tutaj też nie stwierdziłem żadnych odchyłów.

Po co ktoś miałby mieszać legalne środki z RC? I jeszcze robić to jawnie, z danymi kontaktowymi umieszczonymi na stronie.
Uwaga! Użytkownik DorianGray nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 382 / 25 / 0
SwissHerbal są dobrzy, mają też kilka fajnych produktów, wyjątkowych na rynku nootropów w PL.
  • 0 / / 0
26 stycznia 2017DorianGray pisze:
Kończąc temat, w okresie zabawy w doping mózgu suplami tego typu, często miałem te same produkty z kilku źródeł. Nie czułem różnicy w działaniu ani nie widziałem różnic w wyglądzie pomiędzy sortami od różnych sprzedawców. Poza tym większość z tych środków miała specyficzny smak i tutaj też nie stwierdziłem żadnych odchyłów.

Po co ktoś miałby mieszać legalne środki z RC? I jeszcze robić to jawnie, z danymi kontaktowymi umieszczonymi na stronie.
Przepraszam że zapytam...
Teraz już się takimi rzeczami nie zajmujesz? Oraz jak to wspominasz? Chciałbym poznać opinie osoby doświadczonej. Co o tym wszystkim sądzisz, gra warta świeczki?
  • 23 / 1 / 0
26 stycznia 2017DorianGray pisze:

Cześć,
jeśli się mogę dołączyć do dyskusji, to zgadzam się z tym co napisał DorianGray. Nie widzę sensu dodawania do legalu substancji zabronionych. Oczywiście wiem i znam takie sytuacje, ale nie w tym przypadku. Swego czasu sam kupowałem dużo produktów z MO i raz było lepiej a czasami ciut gorzej ale też rozumiem z czego to mogło wynikać, i generalnie rzadko kiedy byłem rozczarowany działaniem.
  • 2 / / 0
Czy macie jakieś historie z negatywnymi efektami?
ODPOWIEDZ
Newsy
Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.

Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.

Koniec z lękiem po THC? Ten popularny terpen może być kluczem

Czy zdarzyło Ci się kiedyś poczuć niepokój lub lekką paranoję po użyciu marihuany? To częste doświadczenie, zwłaszcza przy mocniejszych odmianach, bogatych w THC. Od lat w branży konopnej krąży teoria „efektu otoczenia”, która sugeruje, że inne związki w roślinie mogą łagodzić te negatywne odczucia. Do niedawna była to jednak głównie opowieść. Teraz mamy twarde dowody.