Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2466 / 15 / 0
Mi w IPA zawsze zostaje trochę kryształów na dole.
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 67 / 4 / 0
Co do moich wczesniejszych problemow z nadmierną ilością izopropanolu - tak jak mówiliście suszarka i kąpiele w gorącej wodzie przyśpieszyły znacznie sprawę.

Co polecacie na podkład żeby było bardziej lajtowe do inhalacji niż obecnie palony przeze mnie niebieski Chesterfield?
  • 484 / 3 / 0
Podbiał. Nie żre na pewno tak jak tytoń, chyba że jarasz same jointy, to zostań przy chesterfieldzie, albo kup casablancę :)
  • 3959 / 148 / 0
przeciez z podbialu tez mozna krecic.
  • 182 / 1 / 0
nie przesadzacie? blanty z maczanek sie chyba troche mijaja z celem :P
  • 2714 / 514 / 0
Niektórzy lubią ten sposób palenia. np. ja, i też zdarzało mi się robić specjalnie słabsze maczanki, żeby można było z tego palić lolki.
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 291 / 1 / 0
Bez sensu. Po co to robisz? Tylko po to żeby poczuć ten sam efekt co po lufce mocniejszej maczanki, ale spalając 10x więcej podkładu? NO THX.
  • 1392 / 10 / 0
Bez sensu ^2, z racji, że kannabinoidy przyjmowane w kilku mniejszych dawkach (buchach) pod rząd nie dają ani ułamka tego, co jedno porządne zaciągnięcie.
You can't understand a user's mind, but try, with your books and degrees. If you let yourself go and opened your mind, I'll bet you'll be using like me. And it ain't so bad...
  • 2714 / 514 / 0
Pani Jedyna pisze:
Bez sensu. Po co to robisz? Tylko po to żeby poczuć ten sam efekt co po lufce mocniejszej maczanki, ale spalając 10x więcej podkładu? NO THX.
Napisałem, że zdarzało mi się robić, a nie, że robie. Normalnie paliłem lufki/wiaderka z b. mocną maczanką na AM tudzież UR.

Teraz zostałem tylko przy marii, bo nie chce mieć takiej samej tolerki jak po kilku miesięcznym ciągu na AM. No i ta deprecha :emo:
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 52 / / 0
Witam, Moglibyście mi powiedzieć jaka jest różnica między w rozpuszczaniem kana w spirytusie a w acetonie? Ile ml rozpuszczalnika na gram kanabinoidu(nie pisze jakiego bo chcę kilka różnych rozpuszczać więc chodzi mi o mniej więcej ile na ile) z góry dzięki ziomki;)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom

Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.

Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace

Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.

Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany

Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.