Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 3955 / 147 / 0
ziomki i ziomalki, nie chce mi sie szukac...

jak to bylo z grzybami na ssri? mozna ale moga dzialac slabiej? dobrze pamietam?
  • 2334 / 9 / 0
Słabiej, albo inaczej, albo prawie wołgle.
Ostatnio zmieniony 17 listopada 2012 przez blablab, łącznie zmieniany 1 raz.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 3955 / 147 / 0
:(

dzieki za odp.

jadles na ssri? chetnie przeczytam relacje kogos kto tripowal na eseserajach, jak bylo.
  • 2334 / 9 / 0
Nie, pisze to co pamiętam, że ludzie pisali.
Sam jadłem 4-HO-MET'a i 5-meo-mipta na fluoksetynie i było zdecydowanie słabiej. Z drugiej strony 2C-P działało tak jak trzeba, a mechanizm niby podobny. Zależy też jak długo jesteś na SSRI i zapewne jakie to lek.
  • 3955 / 147 / 0
paroxetyna, ok. 9 miesiecy.
  • 2334 / 9 / 0
No to wystarczająco długo, żeby wpłynąć wyraźnie na tripa. Oszamaj, najwyżej zwiększ trochę dawkę... a nuż zadziała ok.
  • 3955 / 147 / 0
no to pozostaje liczyc, ze grzybki okaza sie laskawe ;) wezme jeszcze zielska co by dopalic jakby bylo slabo.

dzieki za informacje blablab, zachecam do podzielenia sie info rowniez kogos kto jadl grzybki na ssri. :)
  • 388 / 3 / 0
Nie jedz grzybów na ssri bo grzybowe duchy bardzo tego nie lubią i potrafią się ostro zemścić :P
  • 3955 / 147 / 0
mozesz rozwinac? ;)
  • 83 / 1 / 0
kalikali pisze:
Po huja tak długo pakujesz SSRI roruzmiem rok ale kurwa 3 lata?Czy tonie zaduzo czasem,jedziesz non stop czy odstawialas i mialas nawroty i musialas dalej lykac.Bierze sie zwykle rok po czym odstawia pomalu i albo masz nawrut od razu zaj jakis czas albo za jakis jakis jakis czas albo wogule %-D Zapomnij o nawet piwie bo cala kuracja o kant dupy wszystko na marne sie ładuje wiem po sobie.Pozatym alkohol jak i wiekszosc dragów na ssri traci euforie wiec po huja brac zeby upierdolic sie czystom fazą upierdalającą?....Receptroy są bpoblokowane dlatego.Odstaw leki i wtedy sie napierdol zaćpaj lub rób co tam se chcesz :-)

Chciałam z nich zrezygnować. To mi odpierdalało, emocjonalną dziwką byłam, na przemian z ciężkimi żalami roztaczającą deprechą.
Zmniejszona dawka z 200 na 50-75 dziennie, dupnie i tak.
A alkohol od samego początku na SSRI piję (nie na umór, max 4 piwa, zawsze to jakieś wzmocnienie - tyle odczuwam, nie mam na następny dzień jakiejś zamuły nawet)

Potwierdzam, DXM na lekach wychwytujących zwrotnie serotoninę to nic przyjemnego. Ubolewam nad tym, bo wszyscy się jarają tym acodinem jak żyd sucharem..

Natomiast pozytywnie relacjonuję Thicodin + SSRI -> niewiele większy chillout niż po HTC, z jednej strony bardziej trzeźwe myślenie, z drugiej strony większa błogość umysłu.

18 lis 2012, 23:22
Ktoś pisał, że koka i kodeina generalnie słabo działają przy SSRI - mi tu nie pasuje coś, co prawda SSRI osłabiają przyjmownaie np. fety, ale wydawało mi się to taką teorią.
Z tego co pamiętam, ostatnio po wchłonięciu 10 tabsów Thicodinu (kodeina) czułam bardziej błogo niż po THC + mniejszy wir w głowie. (który mnie w działaniu THC irytuje czasami, wiecie, nie da się myśleć).
Może nie jestem dobrym źródłem z racji tego że nie będąc na SSRI nic nie brałam :D Chciałabym odstawić te paskudne leki. Ostatnio nie wyszło mi to niestety na dobre.

Nie pisz posta pod postem. Scalono. a.a.
Ostatnio zmieniony 19 listopada 2012 przez angor animi, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: .
Uwaga! Użytkownik krasnal666 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.