scalono - detronizator
Proszę o scalemie
"odkryłem"(nie chce przypisywać sobie lauru odkrywcy bo na 1000% ktoś już na to wpadł, stąd cudzysłów) całkiem fajny, nieinwazyjny sposób na wyciągnięcie choć części potencjału midasa, sposób na pewno znany, choć ja pobieżnie tyko wertując ten wątek go uświadczyłem.
Bierzemy tabletkę/pół pod język, dosłownie malutkiego łyka wody i trzymamy tak z 10 min, MIdazolam rozpuszcza się w wodzie i w momencie gdy językiem natrafimy na sak pył - połykamy to.
Faza jest bardzo senna (w końcu to premedykant), oniryczna ale ma jakąś taką nutę eurforii, może samo trzymanie pod jęzorem dla taki sam efekt, to tu zaletą jest to, że nie czujemy tu gorzkiego smaku (prawdy) tabletki.
Kiedyś dostałem w szpitalu midasa dożylnie to było coś pięknego. Napad paniki odrazu minął i czułem się tak błogo, wyluzowany. Niestety potrwało to z 1,5h.
Tabletka się najlepiej podjęzykowo wchłania.
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
Po 7,5mg na kopa zdążę jeszcze wyjąć igłe ?
14 grudnia 2024london5 pisze: Ile walnąłeś ?
Po 7,5mg na kopa zdążę jeszcze wyjąć igłe ?
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Ponad 20% młodych dorosłych sięga po marihuanę lub alkohol, by zasnąć – badania z USA
Problemy ze snem to coraz powszechniejsze wyzwanie wśród młodych dorosłych. Jak pokazują najnowsze dane z badania opublikowanego w „JAMA Pediatrics”, ponad 20% osób w wieku 19–30 lat w USA sięga po marihuanę lub alkohol, aby ułatwić sobie zasypianie. Naukowcy z Instytutu Badań Społecznych Uniwersytetu Michigan podkreślają, że choć takie substancje mogą przynosić krótkoterminową ulgę, w dłuższej perspektywie mogą nasilać problemy ze snem i zwiększać ryzyko uzależnień.
Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej
Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.
Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie
- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.