Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 781 / 45 / 0
Wydaje mi się że 700mg będzie spoko. Ja dziś od 17 w 2 rzutach zjadłem 800mg i po 2h 200mg a teraz zarzuciłem 3mg alpry i w sumie ledwo co czuje, to chyba przez ciąg lipcowy który przekodziłem. No ale niebawem mam wolne więc podlece do 1g.
  • 289 / 11 / 0
Dawki 1g mnie przerazaja. Ciekawe czy ja dojdę do takich dojdę :-D
A avio się spokojnie sprawdzi jako antyhistamina?
Uwaga! Użytkownik zerowatolerka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 419 / 44 / 0
1g to paczka małych kapsułek / małe krople. po takich dawkach zdarzały mi się bardzo niemiłe mdłości. bardzo. można sobie pomóc np. prometazyną czy imbirem, ale nawet jak było w miarę ok to za bardzo nie mogłem już w ten sam dzień zjeść normalnie, czasami nie mogłem spać jeśli brałem pod koniec dnia. ogólnie sporo niemiłych efektów ubocznych jak na dawkę 'na raz' dla wraka.

może nie 700mg a 500 spróbuj teraz. jak robiłem 2 tygodnie przerwy jedząc cały czas kodeinę to tolerancja na tramadol spadała osobno, po części.
  • 289 / 11 / 0
No ja jak brałam pierwszy raz 2 miesiące temu 300 mg to cały dzień nic nie jadłam i na drugi dzień rano (miałam mature ustna z angola) też za bardzo nie mogłam. I ciągle mdlo mi było.

Okej, tak zrobię. No właśnie sie zastanawiałam jak bardzo kodeina działa na tolerancje wzgledem tramadolu.
Uwaga! Użytkownik zerowatolerka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 155 / 37 / 0
7x37,5 Tramalu zazylem uczac sie na bledach dbia poprzedniego nie bedac na amf faza cos ttrzymala ale praktycznie zerowo.4h czekania na efekty ktore nie nadeszly, Jedyne objawy to poce sie jaak w saunie no ale gorąc i duchiota na dworze nie pozwalaja jednoczesnie przypisac tego Tramalowi, i nie czuje bólu w zębach jak uderzam dolną o góną szczęke, czuje ze moglbym bez problemu wylamac sobie wszystkie zęby bez bólu. Samo czekanie 4h na efekty ktoryvch brak wkurwia mnie tak ze mam ochote zjesc caly listek i pierdolic wszststko hehe. A powazniej ciut to zastanawiam sie czy dorzuicic jeszce 2-3 x 3,75 bo szkoda tabletek ktore zjadlem no ale czekac kolejne pare h zeby przekonac sie czy koeljna dawka pomoze graniczy z wwielka desperacja;/
Uwaga! Użytkownik Amffaa jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 419 / 44 / 0
ogarnij się najpierw, albo źle skończysz.
  • 3543 / 577 / 1
brałem najpierw 300 retardów rozkruszonych- nic.
Później próba na 500 + diazemap. NIC.

Dodaję uczciwie, że byłem po zabawie z maczanka na furanylfentanylu. Jak nie paliłem fufa, to np kody dla rekreacji bralem 300mg.

A z tego co czytam na pierwszy raz 0,5g to dużo.

Może to przez fufa... Albo spodziewałem się tego co po kodeinie
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 1016 / 97 / 0
Zabawne że mamy tyle informacji i tak łatwy dostęp do nich, a jednak znajdą się ludzie którzy nie potrafią się naćpać porządnie. Rozdaj to jakimś żulom na dworcu czy co bo żal to czytać dalej. A co do tego działania przeciwbólowego to się można zdziwić jak słabe jest. Takie znieczulenie to masz w głowie bo jesteś naćpany i tyle.
The child is grown
The dream is gone
  • 3543 / 577 / 1
@Chris-
potrafię się porządnie naćpać ale nie połową grama tramca.
Na razie nie zamierzam eksperymentować z dawkami 800-1000.
Sama koda też nie znosi bólu, chyba że połączona z paracetamolem
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 1344 / 145 / 8
poszlo 600mg Tramalu retard pogryzione na pusty żołądek, zjadłem pomidorówkę i piję piwo pod które zapiłem jeszcze 75mg pregaby i 0.5mg alpry.
fajnie jest :-)
Używaj @cbsz jeżeli chcesz bym odpisał

"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
Zablokowany
Newsy
policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Hiszpania: obowiązkowe testy na alkohol i narkotyki dla kierowców zawodowych?

Hiszpańska scena polityczna podzieliła się wokół nowej propozycji Partii Ludowej (Partido Popular), która chce wprowadzenia obowiązkowych corocznych testów na obecność alkoholu i narkotyków dla kierowców zawodowych. Projekt ustawy zmieniający hiszpańskie prawo o ruchu drogowym, zgłoszony kilka tygodni temu, trafił już pod obrady Kongresu Deputowanych, wywołując ostry spór między rządem a opozycją.

Raport unijnej agencji ds. narkotyków: Polska na czele produkcji syntetycznych katynonów

Polska jest na czele europejskiej produkcji syntetycznych katynonów, jednej z najczęściej nadużywanych substancji psychoaktywnych - wynika z raportu Agencji Unii Europejskiej ds. Narkotyków (EUDA). Przy wytwarzaniu narkotyku współpracowały polskie i ukraińskie grupy przestępcze - dodano.