Dziwne jedyne może być to, że wystąpił ten efekt po ponad godzinie od wzięcia Xa
nie wiem czy tak długo się ładowało(w co wątpię) czy problem leży gdzie indziej.Musialem wziąć 1mg bo miałem ważne spotkanie z płcią piękną, od którego zależało to jak spędzę wieczór
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
Miał ktoś ten sam problem i jakąś substancją go doraźnie korygował przy wyjściu do ludzi?
Jakieś benzo polećcie czy coś innego może? Tak żeby się wyluzować i po prostu wolniej mówić bez zbędnego spięcia i podjarki
Chyba sam sobie odpowiadam że alpra może pomóc, ale nie stosowałem jeszcze tego przy ludziach więc muszę przetestować
a może polecicie coś innego?
27 lutego 2020Vratislav pisze: @modest osobiście nigdy tak nie miałem. Poty to się dopiero zaczynają jak się NIE weźmie kiedy organizm się domaga.![]()
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"
W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.
Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu
Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.