Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2807 / 364 / 0
04 listopada 2020sclero2014 pisze:
@Lendis doskonale cie rozumiem tez mam tolerke na mega wysokim poziomie i czy to Majka oxy fent nic juz nie robi mnie praktycznie ... plaster jak biore do ryja to pol fentamx 100ug i nic zupełnie az człowieka huj strzela ( za przeproszeniem) ze choć na chwile ani nodda ani to humor się nie poprawia i ani przeciwbólowo nie działa...
  • 2807 / 364 / 0
04 listopada 2020NickInnyNizWszedzie pisze:
Po ilu dniach brania mst mogę się spodziewać skręta? Biorąc pod uwagę że w kwestii kodeiny nawet po dwutygodniowych ciągach czułem się w miarę w porządku mogę założyć że jeśli przerobie 2.5 blistra dwusetek będzie w miarę w porządku?
Zalezy chyba od dawek jakie leciały .
Ja pamietam jak miałem skręta raz po mst to myślałem że z siebie wyjdę.. poty zalewały itp raz gorąco raz zimno ..ale mysle ze minimum ze 2tyg ? Choć to to kwestia indywidualna..
  • 1100 / 273 / 0
od dawek to zależy w małym stopniu, uzależnić można się i od małych. Zależy to w większym stopniu od długości ciągu i częstości podawania. I tu pytanie, na ile Ci te w sumie 5 gram majki starczy, bo przy odpowiedniej tolerancji to można na tym polecieć i miesiąc, a po miesiącu to już raczej na pewno coś poczujesz @NickInnyNizWszedzie.
Uwaga! Użytkownik 3ldritch nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 161 / 8 / 0
tydzień ciągu wystarczyło, żeby tolerka podskoczyła z 250 na 300mg/strzał, to jest chore, jak szybko rośnie ta tolerancja, a najlepsze w tym wszystkim jest to, że nawet robiąc kilkumiesięczne przerwy wiem, że jak wrócę do grzania to wrócę od razu do tych samych dawek, bo mój organizm jest jakiś niedojebany i nie spada mi tolerka
  • 3901 / 561 / 0
3ldritch ma racje, dawki mają niewielkie znaczenie, głównie liczy się co ile bierzesz.
Skręt przyjdzie zdecydowanie szybciej niż po miesiącu, choc to tez zalezy od osoby. Obstawiam, ze już 10 dni w zupełności wystarczy, zeby poczuć skręta. Nie mocnego, ale wystarczająco nieprzyjemnie.

@NickInnyNizWszedzie stary nie ładuj się w ciąg. Na początku o przerwy jest stosunkowo łatwo, a jak zaczniesz brać od razu regularnie to stracisz najlepszy okres brania. A ciąg i tak przyjdzie, nie bój się ;) Kiedy zaczniesz pocić się jak świnia i robić w nocy Vueltę Espanię to będziesz wiedział, że to TO. Kurwa gdyby tak wymyślili opio, które można brać, a które nie uzależnia i nie rośnie tolerka, ależ by to było piękne
  • 2807 / 364 / 0
04 listopada 2020yuck0 pisze:
tydzień ciągu wystarczyło, żeby tolerka podskoczyła z 250 na 300mg/strzał, to jest chore, jak szybko rośnie ta tolerancja, a najlepsze w tym wszystkim jest to, że nawet robiąc kilkumiesięczne przerwy wiem, że jak wrócę do grzania to wrócę od razu do tych samych dawek, bo mój organizm jest jakiś niedojebany i nie spada mi tolerka
Nie tylko ty masz ten problem .. mi też nie spada tolerka nawet jak przerwy długie mam .. niestety jak ruszysz fenta to jakby majke też musisz więcej walnąć..
  • 161 / 8 / 0
tak zdaje sobie sprawę, że jak już zabiorę się za fenta to prawdopodobnie do majki nie wrócę z powodu tolerki, ale no cóż, nie widzi mi się walenie po 2-3 mst 200 na raz, co pewnie by się zdarzyłow niedługiej przyszłości jakbym nadal grzał tak jak grzeje, już wolę przejść na tego fenta będzie ekonomiczniej no i też ciekawiej, bo nigdy go nie próbowałem
  • 2807 / 364 / 0
Mam pytanie do osób doświadczonych w przerabianiu tabsow MST DO IV . Czy po przerobionym dobrze roztworze mieliście kiedy kolwiek atak padaczki / epilepsji czy coś podobnego? Ja po Majce nigdy tego nie miałem..
  • 2394 / 653 / 0
04 listopada 2020yuck0 pisze:
tak zdaje sobie sprawę, że jak już zabiorę się za fenta to prawdopodobnie do majki nie wrócę z powodu tolerki, ale no cóż, nie widzi mi się walenie po 2-3 mst 200 na raz, co pewnie by się zdarzyłow niedługiej przyszłości jakbym nadal grzał tak jak grzeje, już wolę przejść na tego fenta będzie ekonomiczniej no i też ciekawiej, bo nigdy go nie próbowałem

Tak z ciekawosci skąd masz tego fenta ( nie adres sprzedawcy ^^ Tylko jaką drogą nabyty xD ?? Bo tak jak kminie jakby to brać po cenach czarnorynkowych to jest okrutnie drogie taka dawka która robi powiedzmy analogicznie do 200/300 majki p.o cenowo wygląda podobnie a robi na jakies 2 godziny po czym trzeba znowu poprawic zeby działało, nie ?? Czy ja to jakos zle liczę czy branie tgo bez kwitu jest kompletnie nie opłacalne ??
  • 161 / 8 / 0
@Up mowa Tu ogólnie o tolerze ~300mg iv/strzał obecnie, samego fenta nie próbowałem jeszcze i dopiero się do tego przymierzam, plaster 24mg 100ug/h to koszt ok 150zl, gdzie blister mst to 2x tyle, więc licząc, że 24mg fenta = 2,4g majki to wychodzi sporo taniej
ODPOWIEDZ
Newsy
Palenie papierosów uszkadza cement. W zębach pozostają trwałe ślady po nałogu

Zęby składają się z trzech zasadniczych warstw: szkliwa, zębiny i cementu. Ten ostatni pokrywa korzeń i budową przypomina kość. Układa się on w charakterystyczne pierścienie, podobne do pierścieni drzew, które rosną z każdym rokiem. Naukowcy z Northumbria University chcieli sprawdzić, czy cement można wykorzystać w medycynie sądowej, na przykład do określania wieku ofiar przestępstw lub katastrof. I odkryli, że palenie papierosów pozostawia w cemencie trwałe ślady.

Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...