18 maja 2017wariatka12 pisze: tak Beatko, nikt nie wiedzial, z reszta latalas na tylko opiatach i jedynie 8 lat, no to jak moglby sie ktos czegos domyslac ? ;]
p.s.
mam znajoma, ktora codziennie zapierdala na Tramalu i tez twierdzi, ze nic nie widac. od czasu do czasu wyjawi komus swoja ´tajemnice´, dziwne, ze jakos nikt nie jest zaskoczony ;-)
Z tym moim zasypianiem i bólem nóg to teraz tak sobie pomyślałam, że może tak mam? I po 8 latach już zapomniałam....?
Trzymam kciuki za Was Kochani za Tych, którzy chcą cos z sobą zrobić i rzucić to ścierwo...
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
Nie wiem. Może ja tak zareagowałem na kwasa ale i tak nie żałuję. Nigdy nie czułem się tak chujowo psychicznie z własnego powodu. Bardzo silne wyrzuty sumienia, chęć pogadania z kimś o problemach...
A i nie wiem co na to wpłynęło ale w jakiś dziwny sposób aż podejrzanie zrobiłem się szczery wobec siebie samego przez co mam jakiś wylew... Ale to już zachowam dla siebie. pzdr
BTW propo tych źrenic. Wczoraj po kwasie jakoś moje źrenice wyglądały tak jak wyglądać powinny.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.
Medyczna marihuana – brak dowodów, by pomagała w zaburzeniach i uzależnieniach?
Naukowcy z Australii i Wielkiej Brytanii przejrzeli kilka baz danych, poszukując w nich recenzowanych artykułów naukowych opublikowanych pomiędzy 1 stycznia 1980 roku a 13 maja 2025 roku, w których opisano wyniki badań dotyczących przede wszystkim wpływu leczenia kannabinoidami na zaburzenia psychiczne i neurorozwojowe oraz uzależnienia. W ten sposób znaleźli i przeanalizowali wyniki 54 randomizowanych badań obejmujących blisko 2500 uczestników. Wyniki metaanalizy, opublikowane właśnie w Lancet Psychiatry, są dość rozczarowujące dla entuzjastów medycznej marihuany.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.