...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 906 / 75 / 19
Jak nie masz jakichś lęków na tym skręcie (żeby się bad trip nie załączył), to czemu nie?
Is it time for your medication, Mr. Brown?
  • 349 / 8 / 0
No nie. Akurat z tym nie mam najmniejszych lęków. Jedyne co to czuje sporą chęć na zarzucenie tjokodynu ale już im dalej w ten dzień tym lepiej.
  • 906 / 75 / 19
No to psychodeliki mogą Ci bardzo w tym względzie pomóc. Zarzucaj. :)
  • 17 / 1 / 0
18 maja 2017wariatka12 pisze:
tak Beatko, nikt nie wiedzial, z reszta latalas na tylko opiatach i jedynie 8 lat, no to jak moglby sie ktos czegos domyslac ? ;]

p.s.

mam znajoma, ktora codziennie zapierdala na Tramalu i tez twierdzi, ze nic nie widac. od czasu do czasu wyjawi komus swoja ´tajemnice´, dziwne, ze jakos nikt nie jest zaskoczony ;-)
Chyba faktycznie wszyscy myśleli, ze tak mam :D A tak serio to musiałam się napocić przed bliskimi i przez pierwsze dni te najgorsze udawałam ból zęba, później grypę i jakoś przeszło. Jest ciężko i to bardzo, ale na samą myśl o powrocie do brania mam odruch wymiotny, a to chyba dobrze:)
Z tym moim zasypianiem i bólem nóg to teraz tak sobie pomyślałam, że może tak mam? I po 8 latach już zapomniałam....?
Trzymam kciuki za Was Kochani za Tych, którzy chcą cos z sobą zrobić i rzucić to ścierwo...
  • 906 / 75 / 19
A ja jestem jakaś inna, bo jak ludziom po kodzie napierdalają nogi, a ja po kilku latach opio iv nic takiego nie mam. Za to jazdy w głowie, anhedonia, depresja, schizy to chyba na złość ze zdwojoną siłą. Dlatego tak nie lubię opio, bo nigdy przedtem nie miałam żadnych depresji i nie chciałam się zabić.
  • 2881 / 303 / 0
pregaba eliminuje rowerki i pocenie się w nocy. Przynajmniej jak łykałem ją na sen.
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 77 / / 0
Beata a jak wytlumaczylas bliskim " wystraszone" oczy i zrenice jak 5 zyli?
  • 2881 / 303 / 0
Te duże źrenice schodzą po jakimś tygodniu, ale fakt, po długim ciągu kiedy myślisz że opio wcale Ci nie robi z oczu szpilek nagle masz skręta i się okazuję że oczy wypierdala jak po dobrych pixach ^^
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 77 / / 0
Tak jest JSC, przypał w chuy. Ja naprawdę tak żałuję tego ze sie w to wjebalem, 2 lata zycia w pizdu. Teraz latam po psychiatrach, psychoterapeutach. Ale czuje ze jestem blisko zrozumienia swojego nałogu i oby wyjscia z tego gówna
  • 349 / 8 / 0
Dla tych, których by interesowała sprawa brania sajko na skręcie. Jeżeli chcecie oczyszczenia i płakania jak pojebany nad tym jaką jest się spierdoliną życiową to polecam. Sam peak i faza były bardzo w porządku i nie odbiegały niczym od zwykłego tripa. Ot nawet nogi mnie przestały boleć a bolały przekurewnie. Za to dziś. Afterglow no i co tu dużo mówić, wrak psychiczny, niechęć do jakichkolwiek używek, z dupy się leje co potęguje uczucie całej tej spierdoliny.
Nie wiem. Może ja tak zareagowałem na kwasa ale i tak nie żałuję. Nigdy nie czułem się tak chujowo psychicznie z własnego powodu. Bardzo silne wyrzuty sumienia, chęć pogadania z kimś o problemach...
A i nie wiem co na to wpłynęło ale w jakiś dziwny sposób aż podejrzanie zrobiłem się szczery wobec siebie samego przez co mam jakiś wylew... Ale to już zachowam dla siebie. pzdr
BTW propo tych źrenic. Wczoraj po kwasie jakoś moje źrenice wyglądały tak jak wyglądać powinny.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.

Medyczna marihuana – brak dowodów, by pomagała w zaburzeniach i uzależnieniach?

Naukowcy z Australii i Wielkiej Brytanii przejrzeli kilka baz danych, poszukując w nich recenzowanych artykułów naukowych opublikowanych pomiędzy 1 stycznia 1980 roku a 13 maja 2025 roku, w których opisano wyniki badań dotyczących przede wszystkim wpływu leczenia kannabinoidami na zaburzenia psychiczne i neurorozwojowe oraz uzależnienia. W ten sposób znaleźli i przeanalizowali wyniki 54 randomizowanych badań obejmujących blisko 2500 uczestników. Wyniki metaanalizy, opublikowane właśnie w Lancet Psychiatry, są dość rozczarowujące dla entuzjastów medycznej marihuany.

Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.