Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Twoja waga+ 50mg tak się dawkuje MDMA. Jak wrzuciesz za mało to zamiast fazy będzie niedosyt a dorzutka już nie zadziała tak jakbyś wrzucił całość. Poza tym pierwsza faza na MDMA zapada w pamięci do końca życia.
Jak nie bierzesz żadnych leków jesteś zdrowy to nie masz się czego bac, serio. Ewentualnie jak już się tak boisz to weź swoją wagę+25mg. Może ważysz 50to dawka typu 80mg wtedy coś klepnie.
16 października 2024deadmau5 pisze: @bozejehowa a jakie masz doświadczenie z emką? Może zacznij od mniejszych dawek i zrób dorzutki. Łatwiej kontrolować fazę.
Teraz zjadam 500mg i żadnych fizycznych efektów, a psychiczne to wiadomo, jakby cię tirem zgnietli.
Ale nie czujesz się taki zmarnowany, jak po zejściu katynonow.
Mówią że mózg nie boli.
Wiesz dlaczego?
Bo prawdopobnie z niego, nie korzystują
Sam mózg nie boli, ale psychika cierpi.
Na to samo wychodzi Bo psychika bierze się z umysłu?
Myślenie nie boli, ale niewyważona umysłowo, może cierpieć na psychiczne cierpienie. Wszystko tworzą Twoje afirmacje, musisz ten gadzi mózg oszukać. Przeprogramujesz, go słowami.
Dlaczego jestem najbogatszym?
Stałem się najbogatszy.
Tak poinstruowany umysł zacznie transformować Twoje życie, podobno przyciągniesz dobrych ludzi, komplementów, randek i bzykanka
Ta aura promieniuje na odległość podobno 3metrow, to odtajnione dokumenty z 19wieku pewnego badacza
15 października 2024bozejehowa pisze: Ile polecacie emki na rejwa do klubu? Planuje wziąć około 300mg emki w pigule na strzała do ryja tylko nie wiem czy to nie będzie za dużo?
Jak bym chciał mocniej to myślę, że 200mg bym wolał nie przekraczać, no chyba że dorzutka to wtedy łącznie 300 może być w porządku, ale osobiście wolę po emce dorzucać 2C-B i podbić trochę psychodelę oraz zwiększyć szansę na dobre samopoczucie następnego dnia.
16 października 2024Tryk23 pisze: A jak myslicie oplaca sie na poczatek przygody z emka zajebac 60-80 mg dodam ze nie mialem wczesniej stycznosci z zadnymi substancjami a pozniej jak bedzie slabo dorzucic wiecej ? bo nie wiem jak wypierdala to a chcialem jesc czysta emke w krysztale i waszym zdaniem mocno wchodzi emka na serce w mniejszych dawkach ?
Pytanie brzmi czy przy dużym doświadczeniu z katynonami zadziała na mnie MDMA tak jak trzeba?
Dzięki za odp
Pozdro
Przeniesiono ~ Atro
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD
Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.