ODPOWIEDZ
  • 27 / 4 / 0
Ile polecacie emki na rejwa do klubu? Planuje wziąć około 300mg emki w pigule na strzała do ryja tylko nie wiem czy to nie będzie za dużo?
  • 4340 / 701 / 2117
@bozejehowa a jakie masz doświadczenie z emką? Może zacznij od mniejszych dawek i zrób dorzutki. Łatwiej kontrolować fazę.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 12 / / 0
A jak myslicie oplaca sie na poczatek przygody z emka zajebac 60-80 mg dodam ze nie mialem wczesniej stycznosci z zadnymi substancjami a pozniej jak bedzie slabo dorzucic wiecej ? bo nie wiem jak wypierdala to a chcialem jesc czysta emke w krysztale i waszym zdaniem mocno wchodzi emka na serce w mniejszych dawkach ?
  • 177 / 26 / 0
Nie ma sensu. Nie wchodzi na serce w ogóle ale ja nigdy nie brałem mniej niż 150mg.

Twoja waga+ 50mg tak się dawkuje MDMA. Jak wrzuciesz za mało to zamiast fazy będzie niedosyt a dorzutka już nie zadziała tak jakbyś wrzucił całość. Poza tym pierwsza faza na MDMA zapada w pamięci do końca życia.

Jak nie bierzesz żadnych leków jesteś zdrowy to nie masz się czego bac, serio. Ewentualnie jak już się tak boisz to weź swoją wagę+25mg. Może ważysz 50to dawka typu 80mg wtedy coś klepnie.
Przedstawienie musi trwać.
  • 27 / 4 / 0
16 października 2024deadmau5 pisze:
@bozejehowa a jakie masz doświadczenie z emką? Może zacznij od mniejszych dawek i zrób dorzutki. Łatwiej kontrolować fazę.
Brałem z 10 razy w życiu łącznie. Więc myśle że te 200mg styknie
  • 161 / 11 / 0
Kiedyś zneutralizowalem odczuwanie rozkoszy, ekstazy, przypadkiem przez pazerność.

Teraz zjadam 500mg i żadnych fizycznych efektów, a psychiczne to wiadomo, jakby cię tirem zgnietli.

Ale nie czujesz się taki zmarnowany, jak po zejściu katynonow.

Mówią że mózg nie boli.
Wiesz dlaczego?
Bo prawdopobnie z niego, nie korzystują
Sam mózg nie boli, ale psychika cierpi.
Na to samo wychodzi Bo psychika bierze się z umysłu?
Myślenie nie boli, ale niewyważona umysłowo, może cierpieć na psychiczne cierpienie. Wszystko tworzą Twoje afirmacje, musisz ten gadzi mózg oszukać. Przeprogramujesz, go słowami.
Dlaczego jestem najbogatszym?
Stałem się najbogatszy.
Tak poinstruowany umysł zacznie transformować Twoje życie, podobno przyciągniesz dobrych ludzi, komplementów, randek i bzykanka
Ta aura promieniuje na odległość podobno 3metrow, to odtajnione dokumenty z 19wieku pewnego badacza
  • 494 / 144 / 0
15 października 2024bozejehowa pisze:
Ile polecacie emki na rejwa do klubu? Planuje wziąć około 300mg emki w pigule na strzała do ryja tylko nie wiem czy to nie będzie za dużo?
Na rejwy nie chodzę, ale brzmi na bardzo wysoką dawkę. Dla mnie ostatnio 130mg na koncert (78mg MDMA+52mg MDA) było w sam raz, no ale to z kolei nie jest też szczególnie wysoka dawka, ale nie chciałem być też jakoś mega mocno wystrzelony. Potem jeszcze trochę 2C-B i wyszedł bardzo fajny nexus.

Jak bym chciał mocniej to myślę, że 200mg bym wolał nie przekraczać, no chyba że dorzutka to wtedy łącznie 300 może być w porządku, ale osobiście wolę po emce dorzucać 2C-B i podbić trochę psychodelę oraz zwiększyć szansę na dobre samopoczucie następnego dnia.
16 października 2024Tryk23 pisze:
A jak myslicie oplaca sie na poczatek przygody z emka zajebac 60-80 mg dodam ze nie mialem wczesniej stycznosci z zadnymi substancjami a pozniej jak bedzie slabo dorzucic wiecej ? bo nie wiem jak wypierdala to a chcialem jesc czysta emke w krysztale i waszym zdaniem mocno wchodzi emka na serce w mniejszych dawkach ?
No a tu z kolei jednak wyższa dawka na pierwszy raz raczej byłaby lepsza. poza tym tak jak AngelSentinel pisze, pierwsza emka zapada mocno w pamięć więc szkoda by było mieć niedosyt. Piguły które na pierwszy raz mialem wg kolegi od którego je miałem miały po 200mg i 8 godzin od wziecia LSD wzięliśmy z koleżanką po jednej ostatnią nadkruszoną na testy kolorometryczne rozkruszyliśmy razem z inna pigułą o deklarowanej mocy 100mg czyli niecałe 150mg na osobę na dorzutkę sniffem poszło. O ile świetnie pamiętam jak pierwsza dawka weszła tak druga wydaje mi się, że tylko przedłużyła ten fajny stan.
  • 1 / / 0
4mmc i mdma
Nieprzeczytany post autor: Hgw098 »
Witajcie,
Pytanie brzmi czy przy dużym doświadczeniu z katynonami zadziała na mnie MDMA tak jak trzeba?
Dzięki za odp
Pozdro

Przeniesiono ~ Atro
  • 73 / 17 / 0
Wszystko zalezy od ostatniej dawki 4ki czy emki, ale generalnie jak nie jesz w jakims kosmicznym ciagu to juz po 2 tygodniach od ostatniego mefa, emka powinna dzialac na pewno wyraznie a moze i nawet w 100% Wiadomo sprawa osobnicza tolerki i receptorow, wiec nie wiesz tego za pewnik mowie z doswiadczenia swojego.
  • 4 / / 0
Panowie spotkaliście się kiedyś z " tępym " bólem dziąseł po snifff MDMA ? Stosowałem nie raz już tego typu ale wcześniej tego nie doświadczyłem . Higiena jamy ustnej zadbana 🤔
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.

Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.