Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
81
27%
Thioco
220
73%

Liczba głosów: 301

Zablokowany
  • 449 / 101 / 0
Eh, studia - oj studia mi się przypomniały, jak miałam do dyspozycji:

1025 zł renty, plus 600 zł stypendium z uczelni. Jechałam na trzech, czterech pakach thio/antka dziennie i jakoś mi wystarczało. Jak ja to robiłam - nie mam pojęcia. Czasem urozmaicałam sobie jadłospis PST, tramadolem. Może tak, że jadłam jak dobry pies - raz dziennie, 400 zł za akademik - współlokatorka się ode mnie wyprowadziła, więc miałam jedyneczkę, normalnie luz blus ;)

Potem jak poszłam na dziekankę, zaczęłam pracować to i cała klasyka opiogatunku przyszła. )
Co złego, to nie ja - oczywiście...
  • 482 / 96 / 0
08 lutego 2021vzpe pisze:
@anonimowy18 a skąd ty to wiesz niby? Ogólnie zarzucanie kody bez ekstracji to trochę lipa IMHO.
Jest to ogólnie powszechna wiedza, którą dużo osób posiada. Poza tym, czy ja gdzieś mówiłem, aby zarzucać Antidol bez ekstrakcji? Nie wydaje mi się, także nie wiem o co ci chodzi, wyjaśnij.
  • 867 / 253 / 0
08 lutego 2021anonimowy18 pisze:
Dla kogoś kto ma problemy z wątrobą, albo pije prawie codziennie alkohol to lepszy będzie thiocodin. Dla reszty osób, zwłaszcza dla tych, którzy mają problemy z żołądkiem, lepszy będzie antidol. Nie mierzmy wszystkich jedną miarą ;)
I to jest odpowiedź najbliższa prawdy, spośród wszystkich które się tu pojawiły, imho.
Raz półgłówka uwierał podgłówek, całą noc doskwierał mu ból,
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
  • 389 / 28 / 0
@anonimowy18 chodzi mi o wpływ sulfogwajakolu i alkoholu lub "problemami (jakimi?) z wątrobą?
Uwaga! Użytkownik vzpe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 482 / 96 / 0
@vzpe Paracetamol jest groźniejszy dla wątroby i tym bardziej osób które często piją alkohol niż sulfogwajakol.
  • 84 / 9 / 0
@badzingla
ACC OPTIMA nie chroni watraby, doczytaj bo rozsiewasz kłamstwa.

edit: Źle zrozumiałem znajomego ktory jest farmaceutą. W każdym razie ACC dziala na paracetamol ale generalnie w innych przypadkach nie ma juz takiej właściwosci. My bad
  • 1305 / 162 / 0
Testował ktoś z was już z soda oczyszczona ?
Ja dziś kolejny raz i kolejny raz jest fajnie

Myślę że "kapryśność " to nie jest bo któryś raz pod rząd wrzucona z soda działa mocno (450-480mg wrzucam z łyżka sody )
Uwaga! Użytkownik Anabolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 867 / 253 / 0
@Anabolik ja testowałam właśnie po przeczytaniu Twoich postów, zaintrygowałeś mnie ;) Ale niestety nie czułam żadnego wzmocnionego działania. Jednak kolejna sprawa to że 2 godziny przed wrzuceniem zjadłam obiad (makaron z warzywami z patelni), więc mogłam być jeszcze trochę najedzona i to mi trochę blokowało fazę.

Edit: ale zaraz, piszesz, że z ŁYŻKĄ? Ja zjadłam tylko małą łyżeczkę, może za mało...
Raz półgłówka uwierał podgłówek, całą noc doskwierał mu ból,
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
  • 1305 / 162 / 0
Ja daję łyżkę czubata mała nie duża obiadowa

Ale też mam pusty żołądek (zwykle kode wrzucam ok 1.5h po wypiciu szejka z odżywki białkowej)
Uwaga! Użytkownik Anabolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 306 / 19 / 0
Co lepiej klepnie 300 mg kodeiny czy 150 mg wzmacniane DXM?
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996

Newsy
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni

Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.

Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu

Psylocybina

Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę

Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.