1025 zł renty, plus 600 zł stypendium z uczelni. Jechałam na trzech, czterech pakach thio/antka dziennie i jakoś mi wystarczało. Jak ja to robiłam - nie mam pojęcia. Czasem urozmaicałam sobie jadłospis PST, tramadolem. Może tak, że jadłam jak dobry pies - raz dziennie, 400 zł za akademik - współlokatorka się ode mnie wyprowadziła, więc miałam jedyneczkę, normalnie luz blus ;)
Potem jak poszłam na dziekankę, zaczęłam pracować to i cała klasyka opiogatunku przyszła. )
08 lutego 2021anonimowy18 pisze: Dla kogoś kto ma problemy z wątrobą, albo pije prawie codziennie alkohol to lepszy będzie thiocodin. Dla reszty osób, zwłaszcza dla tych, którzy mają problemy z żołądkiem, lepszy będzie antidol. Nie mierzmy wszystkich jedną miarą ;)
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
ACC OPTIMA nie chroni watraby, doczytaj bo rozsiewasz kłamstwa.
edit: Źle zrozumiałem znajomego ktory jest farmaceutą. W każdym razie ACC dziala na paracetamol ale generalnie w innych przypadkach nie ma juz takiej właściwosci. My bad
Ja dziś kolejny raz i kolejny raz jest fajnie
Myślę że "kapryśność " to nie jest bo któryś raz pod rząd wrzucona z soda działa mocno (450-480mg wrzucam z łyżka sody )
Edit: ale zaraz, piszesz, że z ŁYŻKĄ? Ja zjadłam tylko małą łyżeczkę, może za mało...
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
Ale też mam pusty żołądek (zwykle kode wrzucam ok 1.5h po wypiciu szejka z odżywki białkowej)
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu
Psylocybina
Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę
Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.