Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 113 / 21 / 0
Trochę daleko ale bym się skusił jak coś podjechać. Usunięto nieregulaminową treść postu \ TiJaz

Zakaz handlu na forum - regulamin / TiJaz
  • 113 / 21 / 0
Angeleyes pisze:
Okolice Rotterdam
Możesz dać jakiś kontakt do siebie?
  • 7 / / 0
  • 393 / 10 / 0
Ktos jest chetny na korespondencje odnosnie agencji jakie sa warte polecenia i zeby pomogl mi to wszystko poukladac w calosc?
Uwaga! Użytkownik BetterThan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5985 / 1237 / 43
>Level 1
> E&A
Uwaga! Użytkownik london5 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 863 / 123 / 5
29 września 2017BetterThan pisze:
Ktos jest chetny na korespondencje odnosnie agencji jakie sa warte polecenia i zeby pomogl mi to wszystko poukladac w calosc?
Pomoge.

Część już pisałem kilka stron wcześniej - podbij na maila - to nie powinno być problemów z pracą i postaram się wszystko wyjaśnić.
Mail chyba w profilu , także śmiało.

z fartem
[ external image ]
  • 275 / 7 / 0
Jutro wyjazd, zobaczymy jak to będzie. Jak ktoś będzie w hillegom/ Amsterdamie/okolicach to dawać info degeneraci się coś przyćpa :gun: %-D
  • 297 / 31 / 0
Ale mi sie kurwa nie chce do tej pracy. No ale chuj, holandia wita, czas wsiadac w autobus za pare godzin.
Spoiler:
  • 275 / 7 / 0
30 września 2017NickInnyNizWszedzie pisze:
Ale mi sie kurwa nie chce do tej pracy. No ale chuj, holandia wita, czas wsiadac w autobus za pare godzin.
Same, do jakiego miasta?
  • 297 / 31 / 0
Sindbadem lece, wlasnie w autobusie jestem. Przesiadka w Słubicach i fo Utrecht, potem busikiem do Gouda ;)
Spoiler:
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.

Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.

Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.