Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 512 / 56 / 0
Tam jeden kolega wczesniej pisal ze bierze kilka lat i jego dawka rekreacyjna to 2.5g :P
  • 684 / 26 / 0
2.5 g? To będzie 2500mg? A nie jebnie się od tego?
Pozdrawiam!
Paweł
  • 512 / 56 / 0
Zapytaj @IamYourFather on tyle brał. Nie chcę ci zrobić krzywdy :D

Ja dziś 150mg i jest spoczko :d
  • 1299 / 258 / 0
padaczki mozna dostac
  • 3549 / 578 / 1
14 listopada 2021lufa9999 pisze:
Starczy 600 albo 750. Euforia to dużo powiedzieć
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 1906 / 307 / 0
14 listopada 2021lufa9999 pisze:
Zależy na jakich dawkach jesteś. Ja zaczynam "czuć" pregę od 600, po 1.2g mogę iść do pracy tak jak dziś zrobiłem.
Dawki zbliżone do 2 g zaczynają działać rekreacyjnie, tak samo jak kiedyś robiło np 700.
Nie polecam ogólnie, to już trochę ryzykowna zabawa. To że mi się nic nie stało, nie znaczy że nie dostaniesz padaczki albo ch... wie czego.

Faza po pregabalinie, dodam na marginesie, działa na mnie trochę jak po :liść:
Nawet oczy mam zajebane.
Wniosek nasuwa się sam: lepiej sobie po prostu zapalić.
konto od 2011 roku (ban kiedyś, totalnie nieważne)
  • 464 / 45 / 0
Pytanie czy przez tydzień przerwy od pregabaliny biorąc jakieś delikatne benzo w malych dawkach(klorazepat) spadnie tolerancja na prege czy zostanie w miejscu ?
  • 512 / 56 / 0
7 dni to sporo jak na prege, a tolerancja szybko spada. Jak byles na niskich dawkach to pewnie sie wyzeruje :p
  • 464 / 45 / 0
maks 200 mg dziennie przez okolo 2 tyg raptem.
  • 3901 / 561 / 0
06 listopada 2021IamYourFather pisze:
Ja to biorę już kilka lat- tolerancja. Jest milusio, dogasiłem się 2 piwkami i kusi żeby iść po trzecie. Browar dobrze wchodzi na prega-fazie. Z uboków z tego co pisaliście miałem jeden- lekki ból głowy był momentami. Ale bardzo lekki. Nerki w porządku, sikam normalnie nic mnie nie boli. Na początku lekko w brzuchu zaburczało ale to pewnie dlatego, że na pusty akurat wrzuciłem
twoje organy cię nienawidzą %-D
prega chyba mocno obciąża, a z alko to juz w ogole.
ODPOWIEDZ
Newsy
Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...

CBD znacznie obniża głód alkoholu – pierwsze badanie kliniczne ICONIC

Alkoholowy zespół uzależnienia (AUD) jest powszechny, a skutecznych leków wciąż brakuje. Kannabidiol (CBD) zapowiadał się na obiecującego kandydata w modelach zwierzęcych – niniejsze randomizowane badanie ICONIC dostarcza pierwszych dowodów klinicznych u ludzi z AUD.

Powracająca moda na dopalacze. RPD apeluje o sprawną interwencję

W sprawie edukacji dzieci i młodzieży na temat substancji psychoaktywnych zwróciła się Rzeczniczka Praw Dziecka do Ministry Edukacji. – Z rosnącym niepokojem odnotowuję kolejne doniesienia medialne alarmujące o powracającej wśród dzieci i młodzieży modzie na dopalacze. Prawdopodobnie szeroka dostępność tych nielegalnych substancji – sprzedawanych m.in. poprzez Internet – oraz ich relatywnie niska cena sprawiają, że środki zastępcze oraz nowe substancje psychoaktywne zyskują coraz większą popularność, także wśród młodych ludzi – wskazała Monika Horna-Cieślak w piśmie do MEN z 2 czerwca.