Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 177 / 53 / 0
Pregabalina mi podnosi libido ale tramadol je obniża. Po trampki mam wstręt do jedzenia i do wagin.

Tydzień przerwy i 150 mg znowu robi dobrze. :D
  • 92 / 11 / 0
02 listopada 2021Dodelijke pisze:
Doraźnie to według mnie nawet 300mg możesz walić :D
Ale po takiej przerwie i tylko jeżeli chodzi o problemy z lękami?
Bo nie chcę 'fazować' ani nic, po prostu przeciwlękowo chcę, ale nie chcę zamulać ani żadnych derealizacji mieć, ani być wystrzelonym i 'zaktywizowanym' :P
Annie Crawford is an FBI Agent. She is a mentally disturbed woman who constantly sees hallucinations. She is suffering from bipolar disorder, and takes excessive amounts of Lunatrix and is extremely paranoid
  • 512 / 57 / 0
Mniej niż 75mg bym nie brał :p
  • 92 / 11 / 0
Dobra, mam pytanie :D Bo wziąłem dziś pod język, mało, z 50mg myślę, tylko była to pierwsza dawka po ponad pół roku. O ile wyluzowała mnie dość fajnie, to po godzinie zaczął mnie tak łeb napierdalać, wręcz czułem jakby mi głowę rozrywało. Nie boli mnie głowa z reguły, bardzo rzadko, no i nigdy w taki sposób. Czy ten ból mógł być spowodowany pregabaliną?
Annie Crawford is an FBI Agent. She is a mentally disturbed woman who constantly sees hallucinations. She is suffering from bipolar disorder, and takes excessive amounts of Lunatrix and is extremely paranoid
  • 512 / 57 / 0
Tak mógł, czytałem gdzieś że pręga może powodować bóle głowy, mi osobiście to się nie zdarzyło ;p
  • 191 / 22 / 0
Biorę pregabaline (150-0-150) chyba z 2 lub 3 miesiące. Dziś chciałem rekreacyjnie walnąć, więc poleciało 1500mg. Nic się nie stało, po kilku godzinach kolejny listek 10x150mg + 450 sniffem. Zero oev i cev'ów, nie wspominając o dysocjacji. Dlaczego? Mam odstawić na jakiś czas coś?

Ogólnie biorę:
-sertralina
-pregablina
-alprazolam
-trazoddon
-fluanxol
Wszystko co napisałem to tylko fikcja literacka, fragment opowiadania które nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, wszelkie podobieństwa do realnego świata są przypadkowe. Sam nigdy nie zażywałem narkotyków, a moja wiedza jest czysto teoretyczna.
  • 7 / 2 / 0
Mnie też boli nieraz głowa po pregabalinie.
Mam brać 150mg popołudniu (biorę tak o 17:00), więc wieczorem mnie uspokoja, ale ranki są kiepskie bo czuje się jakbym miała kaca, nieraz też głowa boli a dziś było mi zimno, jakbym miała gorączkę.
  • 177 / 53 / 0
Na mnie też nie działają wyższe dawki. Spróbowałem kiedyś z ciekawości chyba 675 mg (dzienna dawka 150 mg) i się tylko czułem jakby mi ktoś szpadlem w głowę przywalił plus intensywne sedatywne uczucie, że tylko teraźniejszość jest prawdziwa. O ubokach i napierdalaniu nerek nawet nie wspominam.
Natomiast zrobienie tygodnia przerwy i zarzucenie 225 mg sprawia, że mam CEVy, latam i załatwiam wszystko, sprzątam mieszkanie, ogarniam treningi, piszę z ludźmi itp. Uważam, że dla mnie lepsze jest trzymanie się niskich dawek.
  • 1936 / 314 / 0
Czytam co tu się wypisuje i nie wierzę co widzę. Bóle głowy, "napierdalanie nerek"... Nie wiem czy macie tak wyniszczone organizmy czy jakieś gorsze geny lol ja nie mam żadnych uboków ani nie miałem nawet przy rekreacyjnych dawkach typu 2 gramy.

Obecnie od około tygodnia jestem na 300 mg/d (wcześniej 150 dawało radę). Kilka dni temu miałem stresującą sytuację w pracy i pierwsza myśl, "zarzucę na ten dzień jakieś benzo, idealnie się spisze". Jednak nie, benzyny odstawiłem i nie chcę do tego wracać ani się w nie zaopatrywać. Postanowiłem wziąć więcej pregabaliny na ten dzień i zarzuciłem z rana 600 mg.
Już jak wkraczałem na spotkanie, poczułem tą "baśniową atmosferę", prega spisała się idealnie jako zamiennik od benzo. Nie zarżnęła mnie w pień jak benzo i pewne emocje były (lekki stres), ale wszystko pod pełną kontrolą spotkanie poszło mi idealnie bez magicznej tabletki typu klonazepam/alprazolam. Gdyby nie prega nie miałbym wyjścia. Idealna substancja, tak bardzo pomocna w tylu sytuacjach <3
konto od 2011 roku (ban kiedyś, totalnie nieważne)
  • 1936 / 314 / 0
Miałem bardzo ciężki tydzień i zasłużyłem. Poszło 2,4 grama pregaby. Na pusty żołądek. Będę obserwował, czy pojawią się jakieś nieprzyjemne uboki typu kłucie czy coś z nerkami.
Póki co minęło 40 minut od aplikacji i na razie to jedynym ubokiem jaki odczuwam, jest wkręcanie się fazy, robi się stopniowo coraz bardziej rozkosznie : ) Znając swój organizm, do peaku pozostały jeszcze ok 2 godziny a już jest całkiem mocno.
konto od 2011 roku (ban kiedyś, totalnie nieważne)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Marihuana? Nie taka straszna, jak ją malowali.

Newsy
Farmaceuta skazany na 2 lata więzienia za nieumyślne doprowadzenie do śmierci

Sąd Najwyższy rozpatrywał niedawno wniosek o kasację wyroku, jaki wydano w sprawie farmaceuty, który miał nieumyślnie doprowadzić do śmierci kobiety. Z akt sprawy wynika, że wsypał zmarłej narkotyk do napoju, co doprowadziło do jej śmierci. Farmaceutę skazano na 2 lata pozbawienia wolności.

Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.