Do dziś wybieram numer Grzesia, chociaż leży w grobie
Znów umarło kilka osób, ja tylko czekam na swą kolej
My tylko czekamy w kolejce"
10 sierpnia 2021Zgienty pisze: Powiem, że dobrym sposobem jest nie mieć chleba na chacie. Ostatnio się zawiesiłem totalnie z zakupami bo tu się skodzisz, ochlasz, zjesz na mieście. Nie mam chleba już któryś dzień i nie wdupczam niepotrzebnie. W ostateczności ugotuje sobie jakiś tam ryż czy makaron jak już bardzo przyciśnie gastro. Taka jest jakby kultura w Polsce, że są te kanapeczki i tyle się je niepotrzebnie tego paskudztwa. Wiem, że od zawsze była wiara taka, że chleb był najświętszy. Jak piętka spadła na ziemię to się podnosiło dmuchało, chuchało, nie wyrzucało. Że dziadkowie zawsze gdzieś pamiętali, że głód na wojnie. Ale ja twierdzę, że chleb to gówno. Oby jak najmniej go w diecie.
Przestałem brać BK. Przestałem palić i się w dwa lata roztyłem do 140kg.alko +jedzenie na noc i praca za granica
Pomyślałem żeby zrobić to na zdrowo
Ta sama dieta, ten sam trening tylko wieczorem + sauna w dzień odpoczynku i
tak w kółko. Efekt taki że 47 kg spalone w 4 msc było by szybciej gdybym za szybko nie siadł na laurach.
Nigdy nie spieraj się z ignorantami.
Ależ Mistrzu! Nie mogę się z Tobą zgodzić!
Masz rację!!
Ponoć na tłuszczach ciało nie magazynuje prawie wcale tłuszczu, wysrywa nadmiar i podkręca zużycie kcal
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.