Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
24 lutego 2020UglyKid pisze: @KarmiKlasik
To chyba kupiłeś jakiś wałek, a nie fete. Może imo clony przy pierwszym szurnięciu mogłyby lekko osłabić działanie, ale nie spłycić, a przy poprwaieniu już by było git. Do tego piszesz o ojebaniu banana gdzie mi po fukaniu z głowy wylatuje takie słowo jak jedzenie na jakiś czasWażne by nie zapomnieć o piciu.
Dziwne, że jest to kurwa kwaśne. A zapach taki myszkowaty. I jeszcze ciągnie do tego dalej .. nie chce mieć z tym nic wspólnego. Ale chciałbym kurwa wiedzieć, czego tam nie ma.
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
23 lutego 2020xamzzlen pisze: Tez tak macie ze jak walicie jednego dnia, zarywacie nocke i drugiego w miare normalnie funkcjonujecie dalej nie spiac, potem normalnie spicie i jecie rano i na trzeci dzien czujecie sie jeszcze bardziej chujowo niz tego dnia po zarwanej nocce?
Towar mam troche ponad 60% czystosci, wiec tez calkiem dobry ( zagranica- z doswiadczenia wiem, ze tutaj tak nie mieszaja
Suchość w ustach, klarowne myśli, czysta stymulacja. Brak możliwości zaśnięcia. Ale to w tym jest najbardziej dzikie, mam po tym kurewskie gastro!
Jutro to pogonie na wysypisko, zostawię naparstek i zamówię test SIN. Może on coś zdradzi.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki
Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.