Dział poświęcony niesklasyfikowanym wyżej substancjom, których struktura zawiera w całości cząsteczkę morfiny – dihydrokodeina, etylomorfina, hydromorfon, oksykodon i inne.
ODPOWIEDZ
  • 117 / 10 / 0
01 sierpnia 2017popjerdol222 pisze:
[...]Rewelacyjne opio. Cudowne. Wie ktos, czy da się to zajebac i.m?
Pierwszy raz widzę kogoś, kto z takim entuzjazmem chce stracić jedną z kończyn (czy w który tam mięsień chcesz zajebać). Domięśniowe podanie czegokolwiek jest jeszcze bardziej niebezpieczne niż podanie dożylne, bo przy nieudanym wkłuciu w żyłę suma sumarum nie zrobisz sobie takiej krzywdy jak przy nieudanym strzale im. Już pomijając to, że te tabletki są o spowolnionym uwalnianiu, zawierają wosk i mnóstwo innych obsranych wypełniaczy, które ni jak NIE NADAJĄ SIĘ DO PODANIA CZY TO DOMIĘŚNIOWEGO, CZY DOŻYLNEGO.

Ktoś pisał o podaniu podskórnym - czyli tak samo jak w przypadku kodeiny - jednak dla mnie i mojego pokaleczonego, pełnego sznyt ciała byłoby to za dużo.
23 sierpnia 2017Jamedris pisze:
[...]A mnie dalej intryguje podanie PR; przewertuję tu temat pod tym kątem, natomiast dzielę się techniką którą aktualnie testuję - bo i co mi szkodzi? A rozpuszcza się bezglutowo, muszę przyznać.
Jak tylko DHC wpadło w moje łapki kilka lat temu, sprawdziłem substancję pod kątem biodostępności różnymi drogami i było to zatrważające. Tabletki lepkie od wosku, nie ma bata podać w nos, oralnie z kolei 20% wchłanialności. Przeraziło mnie to na tyle, że pierwsza dawka to było 180mg wrzucone pod kodeinę dało jakiś tam efekt wyczuwalnej synergii, ale to nadal niewykorzystany potencjał substancji, za którą bądź co bądź płacicie i zapłaciłem ja. Podanie P.R. to fajerwerki po prostu, nie stosuję tej metody podania ogólnie, ale przy dihydrokodeinie innego wyjścia nie widziałem. Prasowałem tabletki na kartkach, czy próbowałem odsączyć ten wosk jakimiś bibułami różnorakimi i stały się nieco bardziej przyjazne w kierunku rozpuszczania się. Zalane gorącą wodą, mocno wstrząśnięte, niemieszane i wrzucone w dużą strzykawkę 270mg poszło per anus. Po 20-30 minutach wkleiłem się w fotel, ogarnęły mnie nody niemożliwe do okiełznania, euforia na maksymalnych obrotach. Polecam tę drogę podania, łan en onli.
Don't surf
  • 1916 / 335 / 2
[mention]Evilive[/mention]

Zwroc uwage, ze ja zapytalem czy tak sie w ogole da. Ale niestety sie nie da. Jakby sie dalo, to bym zajebal, ale nie ma opcji, niestety. W strzalach i.m. mam jakiegos skilla, stad na sekunde mi wpadl taki pomysl, chybiony.

I w sumie troche sie wstydzilem to napisac, bo tak samo nigdy w zyciu nie zrobilbym czegos takiego, jakis taki opor wewnetrzny, ale pewna osoba ;-) mnie przekonala do tej metody. i chuj, jak komus sie nie podoba i sie chce smiac to niech spierdala. rowniez polecam per rectum, najlepsze wyjscie i naprawde wydajne. Jedyny problem to ilosc plynu, zeby nie przesadzic bo bedzie mega chec zeby to wysrac od razu. Albo raz tak raz oralnie
Uwaga! Użytkownik 52eu126Iz60j nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 117 / 10 / 0
Dobitnie próbowałem uświadomić Ci (o ile to było pisane z Twojego poprzedniego konta), że to jest idiotyczny pomysł i przy okazji wybić go z głowy ewentualnym osobom, które nie mają "skilla w strzelaniu i.m.' a taka porada mogłaby im zapalić lampkę w głowie coby się na to porwać.

Polska dla polakuf, dhc dla odbytuf
Don't surf
  • 1916 / 335 / 2
O tak, dla potomnych napewno sie przyda info ze to zly pomysl.
Uwaga! Użytkownik 52eu126Iz60j nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 171 / 10 / 0
czy metoda z sodą i kwasem zadziała tak samo na MST?
  • 1916 / 335 / 2
[mention]neckjeh[/mention]

Ale do czego chcesz zrobic ten roztwor? do podania p.o. czy p.r?
  • 171 / 10 / 0
p.o., jak tylko rozkruszę to wchodzi po ok 40 minutach może gdyby działało w ten sposób to wchodziłoby szybciej i mocniej
  • 1916 / 335 / 2
IMO smialo probuj, co masz do stracenia. Spokojnie powinno sie udac, nie widze zadnego "ale". Tylko zalej wrzątkiem, wtedy najlepiej sie oddziela wosk, zreszta widac to w faq ktore zrobila Jamedriska, tylko tam woda jest podgrzewana ogniem.

I mozesz pokombinowac z mniejszymi dawkami per rectum, biodostepnosc doustna znasz. chyba ze nie zalezy Ci na ekonomii
  • 712 / 83 / 2
04 września 2017KaliBeer177 pisze:
Jeżeli ktoś chce doświadczyć noodów po DHC, polecam mix z Relanim, oczywiście dawkowanie indywidualne dla każdego, zależnie od doświadczenia, tolerancji itd...
Według mnie DHC ma o wiele lepsze działanie niż sama koda, na plus oczywiście większa euforia i długość działania - bynajmniej w moim przypadku.

Idealnie nadaje się również jako substytut do odstawiania innych mocniejszych opiatów, u mnie sprawdziła się w odstawce Tramalu który czasem już w dawkach 1-1,5g na dobe nie dawał prawie żadnych efektów których bym oczekiwał...
Mix z relanium jest świetny, racja.
DHC to ta sama półka co tramal i też nie ma limitów w jedzeniu jak kodeiny, że więcej niż 1g wątroba nie przerobi. Tylko też jest ryzyko padaczki jak w tramalu. Znacznie mniejsze, ale może powodować padaczke gdy sie je bez klona/rolek duże ilości.

[mention]guccilui[/mention]
U mnie jest od cholery piany, mam czekać, aż ona sama opadnie czy co? Bo jak dolewając wrzątek zrobi sie jeden wielki glut który można wywalić łyżką czy pompką to przechodze na sode, sok cytrynowy i wrzątek. :)
Uwaga! Użytkownik kofel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 171 / 10 / 0
12 września 2017guccilui pisze:
I mozesz pokombinowac z mniejszymi dawkami per rectum, biodostepnosc doustna znasz. chyba ze nie zalezy Ci na ekonomii
nie ma opcji już prędzej strzelę w kabel niż sobie cokolwiek wsadzę w dupę
MST mam tanio więc mi nie szkoda, do DHC nie mam dojść ale myślę czy może nie lepiej by było wyciągnąć trochę od doktorka żeby brać w dni kiedy nie wychodzę z domu jako tańsze (?) zaleczenie skręta i mniejszych bólów, jednocześnie trochę zatrzymując wzrost tolerancji, nie wiem czy ma to sens choć powinno, DHC ma w chuj słabsze działanie na receptory więc i tolerancja powinna rosnąć wolniej
ODPOWIEDZ
Newsy
Narkofabryka w dawnej stadninie

Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.

Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności

Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.

Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach

Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.