ODPOWIEDZ
  • 1455 / 596 / 0
@Pocia zalezy ile wypiliscie . Pare piw to mozna machnac na to reka . Jak gruba bania % to bym sobie odpuscil .
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 4 / / 0
Siemano, czy mógłby ktoś wyjaśnić główne różnice miedzy molly a MDMA?
Z góry dzięki
  • 2532 / 600 / 0
Molly to slangowa nazwa dla MDMA.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4 / / 0
Może trochę źle zadałem pytanie. Bardziej chodziło mi co jest lepsze czy MDMA w pigule czy w krysztale? Bo słyszałem że w krysztale jest o wiele mocniejsze i czy to jedyna różnica
  • 3216 / 909 / 5
To jest to samo. Czy w krysztale, Pixie, pudrze czy płynie.
Jak masz wagę to lepiej w krysztale. Możesz sobie idealnie dla siebie dobrać dawkę i zaplanować całą imprezę.
Ogólnie waga do narkotyków innych niż trawka się bardzo przydaje.
Przeniosłem do głównego tematu - ds
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 563 / 104 / 0
w krysztale najlepiej jeśli chcesz sobie dawke dobrać odpowiednią no i też wieksze prawdopodobienstwo że bedzie to czyste MDMA bo w piksie może być sporo "dodatkow"
  • 2992 / 1646 / 35
Kryształ MDMA 😈😈😈🤫 zdecydowanie lepiej od proszku.
Uwaga! Użytkownik AnnaS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1455 / 596 / 0
Wczoraj na walentynki se zarzucilismy z dupera po 3/4 220mg pixy i na densy do clubu bo dawno nie bylem . Weszlo pieknie w sam raz - nie za mocno ale bez niedosytu .DJ robil dobra robote mixujac znane klasyki z czyms nowym w energiczny niekiczowy sposob . Moge spokojnie stwierdzic ze bylem tam topowym tancerzem serio takiego flow nie mial nikt . Potem spotkalismy starych znajomych pare slow wymienilismy . Wychodze na pole zakurzyc bucha mj podgrzewam vapcapa , lapie pare chmur a tu podchodzi jakis murzyn i pyta mnie co to . Widac ze ta zaawansowana technologia go troche oszalamia . Mowie mu : "its weed vapouriser bro gets you twice as high with half the stuff hehe" . Dalem skosztowac i pyta gdzie to mozna kupic , ano w necie za 80funa . Pozegnalismy sie i kazdy w swoja strone ja potem do domu noc ciepla prawie wiosenna . Jeszcze mnie trzymalo dalej wiec poczillowalem troche na lozku na sluchwkach rozkoszujac sie pulsujaca po ciele serotoninka . Troche zajelo zanim odzyskalem potencje , do zejscia emki juz nawet nie proboje . Seks byl ekstra i z pasja ale dojscie zajelo zdecydowanie za duzo czasu i wysilku wiec nastepnym razem moze sobie jednak daruje.

Dzisiaj wstalem jak skowronek w dobrym humorze , samoczynnie i nawet przed poludniem . Tym lepiej sie czuje jak pomysle o tych zarzyganych skacowanych ludziach z bolem glowy , kapciem w gebie i pustym koncie bankowym hehe :korposzczur:
Ja tylko wydalem na wstep i wode ktora byla darmo . Nie ma to jak byc cpunem %-D
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 58 / 4 / 0
Warto próbować MDMA jeśli miało się doświadczenie z 4-CMC z 2017 roku? Od tamtego czasu w 2018 roku spróbowałem od innego "vendora" 4-CMC które różniło się działaniem było znacznie słabsze i powodowało przy większych ilościach wrażenie że ktoś mnie podgląda jako niby cienie.
4-CMC z 2017 w większych ilościach powodowało uczucie przegrzania organizmu dosyć delikatne, no i zwiększało puls też lekko.
Oglądałem film na YT o MDMA to sam wjazd substancji przypomina trochę wjazd DXM tylko pewnie jest mocniejszy?
  • 1121 / 153 / 0
@dngkdh MDMA to MDMA, nie porównywałbym tego z 4-CMC, DXM'em, koniecznie trzeba spróbować, żywa legenda.

Polecam, Krzysztof Ibisz.
"Nieśmiertelny jak Ciro Di Marzio"

Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu

Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.

Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami

Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.

Kokaina w gumie do żucia

Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.