Z góry dzięki
Jak masz wagę to lepiej w krysztale. Możesz sobie idealnie dla siebie dobrać dawkę i zaplanować całą imprezę.
Ogólnie waga do narkotyków innych niż trawka się bardzo przydaje.
Przeniosłem do głównego tematu - ds
Podziel się posiłkiem, chamie
Dzisiaj wstalem jak skowronek w dobrym humorze , samoczynnie i nawet przed poludniem . Tym lepiej sie czuje jak pomysle o tych zarzyganych skacowanych ludziach z bolem glowy , kapciem w gebie i pustym koncie bankowym hehe
Ja tylko wydalem na wstep i wode ktora byla darmo . Nie ma to jak byc cpunem
4-CMC z 2017 w większych ilościach powodowało uczucie przegrzania organizmu dosyć delikatne, no i zwiększało puls też lekko.
Oglądałem film na YT o MDMA to sam wjazd substancji przypomina trochę wjazd DXM tylko pewnie jest mocniejszy?
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.