Z góry dzięki
Jak masz wagę to lepiej w krysztale. Możesz sobie idealnie dla siebie dobrać dawkę i zaplanować całą imprezę.
Ogólnie waga do narkotyków innych niż trawka się bardzo przydaje.
Przeniosłem do głównego tematu - ds
Dzisiaj wstalem jak skowronek w dobrym humorze , samoczynnie i nawet przed poludniem . Tym lepiej sie czuje jak pomysle o tych zarzyganych skacowanych ludziach z bolem glowy , kapciem w gebie i pustym koncie bankowym hehe
Ja tylko wydalem na wstep i wode ktora byla darmo . Nie ma to jak byc cpunem
4-CMC z 2017 w większych ilościach powodowało uczucie przegrzania organizmu dosyć delikatne, no i zwiększało puls też lekko.
Oglądałem film na YT o MDMA to sam wjazd substancji przypomina trochę wjazd DXM tylko pewnie jest mocniejszy?
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.
„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach
Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.
Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy
Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.