Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 17 / 1 / 0
1. alkohol
2. trawa (mimo że kocham ją całym sercem jestem w nią wjebana od stop do głów i wolałbym nigdy jej nie zapalić niż życ jak teraz z 10+ wiadrami dziennie)
3. Myślę że wszystkie proszki pokroju fety (omijając mef bo jako jedyny mi odpowiada działaniem) ogólnie wszystko co nie jest psychodeliczne jest dla mnie nudne
  • 2 / 1 / 0
1. Zolpidemik, generalnie faza spoko(nie zdarzył mi się żaden przypał), problem leży w tym, że się nie pamięta dorzutek, wpierdala się to jak cukierki a potem patrzysz na blister z myślą jakim cudem jest pusty. Kłopot się zaczyna jak się cukierki skończą i się zejścia z dawek nie zaplanuje, tydzień lękówek ( a co śmieszne robiłem na ciągu w szpitalu psychiatrycznym montaż klimatyzacji i chodziłem pojebany wśród pojebanych przez cały zjazd %-D )

2. koda/Tramal, prawdopodobnie nie mam enzymu który je rozbija na morfinke ( może i dobrze dla jego) kilka prób zakończonych fiaskiem.

3. Mam dylemat między ketonami a benzo, ale stawiam chyba na benzo. Za szkody jakie w nie zalecanych dawkach wyrządza w mózgu, czas regeneracji, i jazdy odstawienne. Fazę bardzo lubię tak jak i smak tablet. Zawsze ssałem alpre bo gorzki lek najlepiej leczy %-D a poważnie to ta gorycz mi się kojarzy z nadchodzącym rozluźnieniem, co w sumie trochę pokazuje jak to gowno uzależnia
  • 800 / 457 / 0
Hexen. Dostałem zapaści i prawie wylądowałem po drugiej stronie lustra.
  • 66 / 7 / 0
- ketamina - zdecydowanie nie moja bajka…wyczekiwałem aż te wizualizacje i stan psychodeliczny się jak najszybciej skończy…
-pryskane zioło do dziś nie wiem co to było ale miałem dziwne odcięcia świadomości. Jakieś totalne shit , maczanka w czymś 🙀
- 🍄 grzyby : nie dla mnie takie fazy
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami

Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.

Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu

Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.

„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach

Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.