Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 1049 / 10 / 0
Resident Scumfuck - moze jednak nie podzialac tak jak powinno.
  • 402 / 3 / 0
vi4rus pisze:
Jeden z vendorow ma puder który jest tańszy od kryształków i nie wiem jak to wypada w mocy obu wersji.
'
Mam porownanie i puder byl duuuzo slabszy(ok 40%) od starych (slabszych) krysztalkow wiec imo nie jest wart uwagi
Bardzo slabo wypadal przy snifie... rozpieprzal sluzowke.. oralnie faza byla duzo krotsza od kryst
chcialem dodac ze dostepny na rynku puder to HCL a nie Siarczan jak blednie userzy powtrazaja za kims :old:

na SSRi nie radze tego brac, tydzien hujowego samopoczucia murowany.. 3mmc o dziwo dzialalo na ssri w przeciwienstwie do bref

teorie spiskowe astralnego nadaja sie do archiwum x wiec nie skomentuje
  • 10 / / 0
nowy sort to jak dla mnie to mix 3mmc starego sortu(lekko pudrowaty mokrawy maly krysztalek) i penty, wyglada jak penta i mrozi jak penta, a walenie oralem penty(250+) daje wlasnie takie efekty ze mieli jak skurwensyn. jesli ktos to badal naukowo to cofam, ale wyglada jak penta oblepiona mokrym starym 3mmc. dziekuje. dobranoc.

mialem z dwoch zrodel, jedne wszystkim wiadome, a drugie inne. w tym innym krysztaly byly lekko wieksze.
  • 161 / 2 / 0
Czy po 3mmc jest tak jak po metylonie ze trzeba czekac tydzien lub dwa zeby sie serotoninka odbudowala?
  • 3206 / 176 / 0
tak
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1252 / 4 / 0
Czy po 3mmc jest tak jak po metylonie ze trzeba czekac tydzien lub dwa zeby sie serotoninka odbudowala?
No nie wiem, ja od 9 dni nakurwiam codziennie i choc euforia jest slabsza to wciaz cos tam klepie :))

Wydaje mi sie, ze dziala jako releaser i inhibitor jednoczesnie
  • 934 / 12 / 0
U mnie po jakiś 3-4 dniach zabawy z 3mmc + buf i etylon, ostatniego dnia praktycznie, działanie tylko takie że ciut pobudzony i zdolny do poruszania się byłem po 3 nocach bez snu. Dawki normalnie stosowałem raczej w okolicach 180mg, a po tym ciągu i 280mg nie ruszało za mocno, z resztą etylon praktycznie w ogóle, a buf dawał pobudzenia na godzinę po kresce 200mg :-/ Nie wiem czy to z winny połączenia tych akurat substancji tak się organizm wypłukał z wszystkiego, bo np po samym bufedronie nigdy tak nie miałem a dawek rzędu 200mg nigdy nawet nie myślałem użyć.
  • 834 / 11 / 0
noithai pisze:
To Ci pisze, ze jest tego niewiele. Bo zawsze jakies krzywe podstawienia oprocz meta (para i orto) wyjda, ale przy srednio wydajnej syntezie to wychodzi ze jest w mieszaninie, jakies .36 % 4mmc, to moge potwierdzic, bo mi tak wyszlo. Jasne ze tez zalezy to od czego wychodzisz w syntezie, ale to juz inna sprawa. Watpie, aby w masowych syntezach bylo duzo wiecej zanieczyszczen, nizli mi to wyszlo.
Mam wrażenie że nie wiesz o czym piszesz... Od czego można wychodzić w reakcji? chyba od jeb. 3-metylopropiofenonu? a CO JEST NAJCZĘSTSZYM ZANIECZYSZCZENIEM? 4-METYLOPROPIOFENON? REAKCJA Z OBYDWOMA PRZEBIEGA *TAK SAMO*. Pytanie brzmi: JAKI EUROPEJSKI LAB NA TO PÓJDZIE?
  • 869 / 15 / 0
Stestowałam nowy sort, w formie większych kryształów i na szczęście okazał się być zajebisty. Zdecydowanie lepszy od testowanego przed przerwą w sprzedaży;}. 125mg zadziałało idealnie, a dodam, że tolerkę mam sporą. ;)

ps. zdecydowanym plusem jest brak wjazdu na ciało i chęci na dorzutę,
Ostatnio zmieniony 04 października 2012 przez surveilled, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: poprawiono na życzenie
So easy to begin and yet impossible to end

primum non nocere
  • 834 / 11 / 0
Co za bzdura, ohYeah... Nie chcę być tutaj niegrzeczny, ale na czym opierasz te pierdoły? Przecież biorąc Twoją informację na logikę i chcąc uwierzyć, to nie wiadomo o czym mówisz w istocie... To jak reklama czegoś, co może być wszystkim... Twoje "180-200" to (śmiem twierdzić), znikąd wzięte ilości. Na jakiej wadze to było ważone? I jak przebiegło badanie? eee... Bo wyciąganie wniosków "w trakcie" mija się z celem.
Ostatnio zmieniony 04 października 2012 przez Reez, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuanoholik – nowa definicja dla nowego języka debaty o uzależnieniu

W świecie, w którym alkoholik nie jest „ćpunem”, tylko „osobą z chorobą alkoholową”, a osoby uzależnione od leków otrzymują wsparcie zamiast pogardy i aresztów – czas również na zmianę języka wokół marihuany, która prędzej niż później zostanie w Polsce zdepenalizowana. Dlatego proponujemy wprowadzenie nienaukowego terminu „marihuanoholik” – jako neutralnego określenia osoby, która straciła kontrolę nad swoim używaniem marihuany i odczuwa tego konsekwencje w codziennym życiu. Zaznaczamy, że definicja ta nie ma zastąpić klasyfikacji medycznej, a jedynie usunąć stygmantyzację.

Bransoletka, która chroni przed „pigułką gwałtu”. Wynik w kilka sekund

Naukowcy z Portugalii i Hiszpanii opracowali papierową bransoletkę wyposażoną w miniaturowy czujnik, który w ciągu kilku sekund potrafi wykryć w napoju najczęściej stosowane substancje odurzające, m.in. GHB, skopolaminę, ketaminę czy metamfetaminę.

Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.