Dział poświęcony niesklasyfikowanym wyżej substancjom, których struktura zawiera w całości cząsteczkę morfiny – dihydrokodeina, etylomorfina, hydromorfon, oksykodon i inne.
ODPOWIEDZ
  • 5 / / 0
Mam małe pytanie ,wiec oxy prwie w ogole na mnie nie dzialają za pierwszym razem zjadlem 80 peak trwal 5 min. Z drugim razem puknolem 160 i nic prawiem nie poczułem,dupukałem jeszcze 80 i nadal nic a nie mam za dużej tolerki dobrze mnie robi 100 maji.Macie jakies pomysły.Z góry dzieki

pozdro
  • 55 / 3 / 0
jezus_chytrus pisze:
) Czyli jeżeli chłop jadł tylko i wyłącznie morfinę, jego dawka Oxy powinna być jeszcze mniejsza (nawet o połowę). Mam nadzieję, że gość jeszcze dycha : )
Nie chłop, tylko dziewczyna c:
Powiem Wam, że 80 to był dla mnie trochę szok, bo 100 majki per oral przebił imho jakieś pięciokrotnie. :gun:
Nie miałam żadnych problemów z oddychaniem, ale zabawnie się jadło jabłko przez jakąś godzinę, zasypiając w momencie ugryzienia.
Wrzuciłam jeszcze za jakiś czas 40mg i było naprawdę perf. Teraz nie zamierzam w ogóle się za to brać, bo za bardzo mi się podobało. %-D

@jezus_chrystus & stary_dziad
Dziękuję Wam za odpowiedzi.
Bądź jak papieros na peaku.
%-D
  • 12440 / 2419 / 0
Bardzo mi przyjemnie, że przyczyniłem się do tak udanego zgrzania : )
  • 1 / / 0
Witam wszystkich użytkowników oxy.

Bardzo proszę o pilną opinie na temat różnicy w działaniu OxyContin vs Oxydolor przy podaniu doustnym, oczywiście bez otoczki i pokruszone (przeszukiwałem temat i znalazłem tylko wypowiedzi odnośnie przerabiania do podania iv).

Dotychczas zażywałem tylko OxyContin 80 mg ale od 1 listopada cena na ryczałt podrożała z 20 zł do 50 zł i nie wiem czy przerzucać się na Oxydolor, który w tej samej dawce kosztuje nadal ok 6 zł.

Jeśli ktoś coś wie, bardzo proszęo opinie, szkoda mi recepty, a jeśli różnica jest na gorsze to wolę dopłacić te 3 dychy.

Z góry dziękuje za odpowiedzi.
  • 54 / 5 / 0
Pokochałam oksy. Mała dawka na umilenie dnia w pracy, większa na nodding w łóżku, bardzo fajnie po tym pisze z kimś, oczywiście odpisując co 20-minutowy nodd :D
Tylko niestety swędzi, choć nie jakoś nie do zniesienia, ale antyhistaminy niewiele dają.
Pisząc to siedzę na klopie w pracy bo w tym miejscu mogę sobie pozwolić na lekki nodding :D
  • 677 / 2 / 0
Oxydolor bardziej mi podchodzi niż OxyContin ale to tylko moja subiektywna opinia, zreszta mam oxydolor 2x taniej niz oxycontin na czarnym rynku wiec to tez przemawia za tym pierwszym
Uwaga! Użytkownik Nycomed nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 237 / 10 / 0
Aktualnie biore ok. 300 mg oralnie morfiny w postaci mst. Ile oksykodonu na pierwszy raz bym musiał cyknąć żeby poczuć podobny efekt. Z tego co czytam to się bardziej opłaca p.o przyjmować niż majke
All that I need,
Is time for me to breathe.
Dream little dreams,
That only I believe.
Now that I see,
Beyond the light.
I know I'll be,
I'll be alright.
  • 677 / 2 / 0
Ze 240-320 mg, 3-4 tabsy chociaż możliwe , że 160-200 też cie zadowoli więc lepiej zacznij od tego (2-2,5 tab), oczywiście rozkruszone ze zmytą otoczką.
Uwaga! Użytkownik Nycomed nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1525 / 197 / 0
Ostrożnie. Bidostępność morfiny p.o, jest na poziomie 15 - 20%, a oxycodonu do 70-75%, poza tym moc oxycodonu w stosunku do morfiny jest jak 13 : 20, czyli jest nieco mocniejszy. W skrócie: 100mg majki p.o. to jest 20mg oxycodonu, przy podaniu i.v 100mg morfiny to 65mg oxycodonu.
Je ne regrette rien.
God Fuck USA
Prawica jest bardziej odrażająca od obrzyganej :kotz: , psiej kupy leżącej na trotuarze.
PiS-ory brudne liżą wory, a Kukizowcy i narodowcy pałają miłością do cipy owcy.
KORWiN vs. Nowoczesna: bitwa dwóch gówien w sedesie.
  • 677 / 2 / 0
Więc niech zacznie od tych 2 tabsów, bedzie świetnie , ja bez tolerancji jadłem 2 tabsy przez jakies 1,5 miesiaca codziennie rano i caly dzien pieknie ujebany z noodami euforią i grzaniem włącznie. Potem przeszedłem na 3 tabsy rano, teraz zdarza mi się do 5 tabsów maxymalnie na dzien i redukuje bo nie cchce sie nabawic skreta a przy pojedynczej dawce tylko rano wstaje nastepnego dnia trzeźwy wiec ten oksykodon zejdzie ze mnie i nawet jak robilem przerwe pare dni to czulem sie normalnie, choc po oxy jest masakryczne ciśnienie na więcej i jak tylko wstaje to mam jedno w głowie pierwsze co przypierdalam tabsy i jest świetnie:) Po morfinie wstawałem jeszcze ujebany na takim afterglow i nie musialem od razu ladowac w siebie tabsy czulem sie dobrze a po tym to tylko jedno w głowie z rana . Znacznie poprwia jakość życia, a na weekendzie mixuje z piwkiem i pierwszej klasy marihuana , ogólnie troche przytrułem organizm przez 4 lata ćpania rc, amfy, mefa , chlania i palenia , do tego stopnia , ze wąchanie czegokolwiek wywołuje tylko skutki uboczne , ciśnienie, serce itp. teraz jestem od 2 miesiecy czysty i daje troche odpocząć organizmowi i nie zamierzam sie juz ladowac w speedy , choc wiadomo nie polecam bo z deszczu pod rynne, opiaty sa gorzej uzalezniajace choc tak nie szkodza na organizm no i mam oxy farmakologiczne czyste a w speedach to najebane bylo nie wiadomo co zawsze.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Masowe ilości kokainy na masowcu. Kucharz w areszcie

Blisko pół tony kokainy o wysokiej czystości przejęły argentyńskie służby na masowcu Ceci w porcie rzecznym San Lorenzo. Do udziału w przemycie przyznał się okrętowy kucharz.

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.

„Co potrzeba?” - zapytał 16-latek policjantów, których następnie próbował przekupić

„Co potrzeba?” - takimi słowami zwrócił się 16-latek do policjantów ze stołecznego Wydziału Wywiadowczo-Patrolowego. Wtedy jeszcze nie wiedział, że mówi do nieumundurowanych policjantów. Okazało się, że miał przy sobie kilka porcji narkotyków.