Najprostsze substancje odurzające, m.in. eter dietylowy i podtlenek azotu (N2O).
Więcej informacji: Inhalanty w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 17 / / 0
poppers
Nieprzeczytany post autor: MrPe »
Oczywiscie, od duzych ilosci napierdala glowa straszliwie:P Ale to zalezy od poppersa... Moim zdaniem najlepszy jest pure gold (mialem juz 14 roznych i ten mi sie najbardziej podobal i wogole na najdluzej starczal:)) najmniej boli po nim bania. Wogole to najlepiej jest jak bierzesz dwa rozne na raz... smiechawa wgarantowana, nawet jesli kirasz samemu:P Ale i tak kiranie popa nie ma sensu bez zioła...naczy ma sens ale taki malutki;> I wogole ludzie pamietajcie zeby kirac MOCNO!!!!!!! bo potem chodza ploty ze to nie dziala jak jakas ciota kira z 5cm i sie dziwi ze nic sie nie dzieje... I nie polecam za czestego kirania podczas onanizacji bo to wciaga, a poza tym jak potem sie jest z dziewczyna to moze byc chujowo...
Ostatnio zmieniony 11 kwietnia 2007 przez MrPe, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 4 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Tech »
Witam :]
Mam takie pytanie
Posiadam tego poppersa
Taboo Gold
Zawartość: azotyn alkilu
Ilość: 15 ml
Czy to prawda,z e musze go trzymac w lodowce?
Uwaga! Użytkownik Tech nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Izka77 »
Czy to możliwe, że po samym poppersie ma sie halucynacje? Niektórzy moich znajomi mieli takie typu: krecik tańczy na czyimś nosie. Kiedy ja to wąchałam miałam tylko uczucie euforii i wydawało mi się jakby mózg mi rósł, serducho strasznie szybko waliło, a ludzie mieli żółte twarze ;-) . Więc czy możliwe są halucynacje?
Skoro jest mi lepiej
To eksperyment był udany
A im lepiej, lepiej, lepiej jest w ten sposób
Tym mniej ochoty mam na zmiany
  • 147 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: SzALoNa 8)) »
[quote="Izka77"]
Czy to możliwe, że po samym poppersie ma sie halucynacje? Niektórzy moich znajomi mieli takie typu]

po większości poppersów widać takie żółte lub zielone plamki, i to całkiem normalne, czasem jakiś drobny halunek też się zdarza ;-) Ja osobiście poza plamkami mam stan silnej euforii, jakbym się porządnie zjarała :-D A najlepsza jest mieszanka poppersa i zioła, hehe, wtedy to jest dopiero masa. aha, i plus alko oczywiście :-) Ja ze znajomymi wąchaliśmy na disco podczas tańca poppersa, staliśmy w kręgu i sobie na zmiane podawaliśmy. Ale trzeba uważać by nie przesadzić bo wysiłek plus poppers może spowodować pękniecie pikawy, bo wtedy mocno bije serducho, hehe ;-) Polecam XStronga, jest chyba najlepszy :-D a to link do fajnego sklepu:
http://www.poppers.sklep.pl pozdrawiam

[quote="Tech"]
Mam takie pytanie
Posiadam tego poppersa
Taboo Gold
Zawartość]

nie wiem czemu, ale poppersy powinno się trzymać w lodówce, tak czytałam na stronce o poppersach. wtedy zachowują dłużej swoje właściwości ;-)
Ostatnio zmieniony 14 kwietnia 2007 przez SzALoNa 8)), łącznie zmieniany 1 raz.
C A R P E D I E M ! ! ! ! ! ! !
  • 3 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Izka77 »
SzALoNa 8)) pisze:
Ja ze znajomymi wąchaliśmy na disco podczas tańca poppersa
A ja po poppersie jakos wole np leżeć nad jeziorem, patrzec na wode i nic nie robić :cheesy:
Skoro jest mi lepiej
To eksperyment był udany
A im lepiej, lepiej, lepiej jest w ten sposób
Tym mniej ochoty mam na zmiany
  • 4 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Tech »
No tak, ale dalem do zamrazarki to sie skropilo cos ;-) i mocniej kopie :-D
Uwaga! Użytkownik Tech nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 376 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: obin »
kto mi powie ktory popek jest najmocniejszy na chwile obecna?? :D:D:D
Uwaga! Użytkownik obin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 645 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: dobson »
Mi stykał REDS ale nie bardzo mam porównanie.
"Nie należy mylić prawdy z opinią większości"
                                Jean Cocteau
  • 13 / / 0
Rave i Rush. Jak dla mnie para największych mózgojebów wśród popersów.
Człowieka można ocenić po jego Temporary Internet Files...
  • 445 / 1 / 0
buzz
i tauro gold

oba o podobnej sile z tym ze pod koniec tauro golda, strasznie bolał baniak czego nie bylo po buzz'ie

a tak, to chyba te taboo jest calkiem mocne
ODPOWIEDZ
Newsy
W miesiąc zarabiają milion złotych. Gangi porzucają narkotyki dla papierosów

Gangi znowu wchodzą w papierosy, znowu jest to żyła złota, a ryzyko dużo mniejsze niż przy handlu narkotykami - donosi we wtorek "Gazeta Wyborcza". W miesiąc bez żadnego problemu zarabiają milion złotych.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.

Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.