Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 155 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Szacun »
U mnie heroina leży pod blokiem w worach po cemencie.. Resztki...
Uwaga! Użytkownik Szacun nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 291 / 13 / 0
hmmmm
Nieprzeczytany post autor: antler »
hmmmmm cement-bezowy.... braun-bezowy.......

lepiej nei mow o cemencie bo jsze dilerzy zaczna to sprzedawac zamiast towaru i ludzie sie nie beda uzalezniac i sie rynek brauna rozpadnie

... i beda musieli w huj kwasku dodawac. hahahaha
Uwaga! Użytkownik antler nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 291 / 13 / 0
ATAK
ATAK PO ZA TYM. To majka to jest morfina tak ?

a tak po za tym, to w polsce handluhja tabletkami albo ampulkami..... czy tez taka bida nedza ze trzeba nowotworowych ludzi nekac albo straszyc lekarzy zeby wypisali kwita ?

Pytam sie serialnie.
Uwaga! Użytkownik antler nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 172 / 13 / 0
s
Nieprzeczytany post autor: wsburroughs »
morfe mozna kupic na ulicy od dilow, albo szklo albo tabsy,. ale fakt faktem ze morfa to slabe malo euforyczny shit
Uwaga! Użytkownik wsburroughs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 40 / / 0
nie znalazłam morfy
znałazłam herę
i stuknęłam sobie wczoraj
po dłuuuuuuugiej przerwie
wyobrażacie sobie jak było?
;-)))
no właśnie
I żywy stąd nie wyjdzie nikt
  • 172 / 13 / 0
s
podejrzewam;) ja jak hukne po przerwie H to niesamowita euforia i konkretny nod
Uwaga! Użytkownik wsburroughs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 40 / / 0
ur right burroughs
czuję się jak ksiądz, który zerwał z celibatem
to było to!
i jeszcze mój needle fetish został zaspokojony:-) chwilowo :-)
  • 291 / 13 / 0
fgfdg
I ot tak sobie sie zaspokoilas.... tzn. bylas juz dzisiej u tego sprzedawcy po wiecej ?
  • 40 / / 0
antler pisze:
I ot tak sobie sie zaspokoilas.... tzn. bylas juz dzisiej u tego sprzedawcy po wiecej ?
nie. nie byłam
  • 172 / 13 / 0
s
jak sie nie jest w ciagu to nie tak latwo (wbrew pozorom) powrocic do nalogu. malolaty czesciej wracaja, ci starsi rzadziej
ODPOWIEDZ
Newsy
Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu

Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.

Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont

Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.

Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne

Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).