Środki powodujące przyspieszenie dzielenia się komórek tworzących określone tkanki organizmu. Obejmowane skrótem SAA. Głównie pochodne testosteronu, m.in. metandienon i stanazolol.
ODPOWIEDZ
  • 2801 / 361 / 0
Dużo jest peptydów i one są o tyle bezpieczne bo występują naturalnie w organizmie człowieka. Oczywiście każdy peptyd ma swoje zastosowanie.
Jesli chodzi o regenerację to : Bpc157 i Tb500
Poprawą skory i włosów: GHK-CU i Epitalon ( panie bardzo sobie je chwalą )
Jesli zależy na poprawie snu : DSIP epitalon również pomoże
Poprawa " głowy " co by to nie znaczylo : Semax i selank
Analogi HGH : GHRP2 i GHRP6 ( również regeneracja itp )
Układ immunologiczny : Cortagen ( odpoiednik ruskiego Cortexinu )
Jest tego naprawdę sporo
  • 9298 / 1807 / 2
To, ze te peptydy występują w organizmie nie znaczy nic.
1) nie wiemy jak organizm zareaguje na mocno zwiększona ilość danego peptydu. To, że występuje w organizmie w stężeniu 0.1mg to nie znaczy, że podanie dodatkowych - zgaduje 0.2mg nie namiesza.
2) nie wiesz co dostajesz od vendora. Zazwyczaj paki idą z Chin i ciężko określić co tam jest.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 2801 / 361 / 0
@Stteetart
Ja wiem że paki idą z chin i później dany lab wypuszcza jako swój produkt
Jeśli chodzi o mnie to peptydy bardzo mi pomogły jak nie uratowały życia.. miałem po chemioterapii takie rany ze bylo widać zebra i całe wnętrzności ciała ghk-cu epitalon tb500 bpc157 pomogły to wygoić w kilka miesięcy gdzie nie pomagały zadne specjalistyczne opatrunki masci nawet komora hiperbaryczna itp . Ale wiadomo kwestia indywidualna
  • 9298 / 1807 / 2
Zobaczymy jak wpłyną na Ciebie w długiej perspektywie. Bo akurat nt temat nie ma żadnych badań.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
ODPOWIEDZ
Newsy
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

Kandydaci na prezydenta powinni zostać zbadani na obecność narkotyków?

Prezydenckie debaty rozgrzały jeszcze bardziej emocje związane z prezydenckim wyścigiem. W czasie trwającej walki o wyborcze poparcie coraz donośniejsze stają się głosy domagające się testów na alkohol i narkotyki od osób ubiegających się o prezydencką elekcję. Telewizja wPolsce24 postanowiła zwrócić się do wszystkich ubiegających się o urząd o poddanie się testowi na obecność narkotyków w organizmie.