Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 1864 / 699 / 0
Dajesz się dziecku %-D ?
"Na nic mi terapia,
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
  • 615 / 96 / 0
No cóż współczuje. U mnie było podobnie, a jak miała 16 dopiero były jazdy, więc sę szykuj bo i Ciebie prawdopodobnie będzie podobnie, no chyba że się wyprowadzisz %-D
  • 3 / / 0
Moim problemem głównym hmm zbyt wiele $ wydaję na jaranko.
Uwaga! Użytkownik tekashi69 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 395 / 36 / 0
Ja nie pozostaje dłużny tzn jak mnie obrzuca gównem moja siostra np "ćpun alkoholik (w wigilie przy wszystkich, całej rodzinie powiedziała do mnie pokaż dłonie...częsą Ci się ręce jak alkoholikowi" , i że jestem chory psychicznie i że mam iść na odwyk bo inaczej nie chce mnie widzieć" a ja jestem chrzestnym jej córki, co mam zrobić? odwyk odpada tj pewne. Wypomina mi że żałuje że wybrała mnie na chrzestnego dla jej córki. Jeżeli jeszcze raz mi tak powie to wypierdolę jej (bo nie mam już zamiaru wysłuchiwać już tego gówna)....i powiem jej niech napisze list do papieża i anuluje ten akt. Mam serdecznie dość oceniania mnie, osądzania itp. Nie będę udawał jak ktoś na mnie pluje, i że to deszcz pada. Mam dość tych wszystkich opini i pierdolonych głupich komentarzy o moich uzależnieniach, oni nie zdają sobie sprawy że to jest poważna sprawa która zmienia człowieka i jest mi bardzo trudno wyjść z tego bagna :trucizna:
nic nie istnieje dopóki na to nie spojrzysz...
  • 615 / 96 / 0
Ło kurde to wesoło, szacun dla Ciebie że trzymasz poziom, bo nie jeden by wyjechał z tekstem w stylu "między nami różnica jest taka że ja ćpam, ale w każdym momencie mogę przestać, a ty jesteś zwykłą ropą i nawet operacja plastyczna ci nie pomoże" czy coś w ten deseń %-D
  • 1545 / 1586 / 0
17 marca 2019UJebany pisze:
@TMq
Siostra ma 11 lat a zachowuje się jakby miała + 16.
Sluchawy mam..no i benzosy,
po Twoich postach, to ja myslalam, ze ona ma moze ze 30 lat i caly DOM trzyma za morde %-D %-D
Uwaga! Użytkownik MaryJayDu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8103 / 909 / 0
17 marca 2019LOBO87 pisze:
Dajesz się dziecku %-D ?
To nie dziecko, tylko jebany bachor rozwydrzony :płacz:
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 1864 / 699 / 0
@UJebany No, ale bez prasady, rozwydrzona 11 letnia siostra to nie powód żeby wpierdalać benzo, bardziej wymówka przed samym sobą. Pokaż im że potrafisz coś więcej, od leżenia zajebany jak dzik, ze słuchawkami na uszach. Ja też lekko nie miałem jak jarałem, ciągłe dopierdalanie że ćpun, leń, weź się do roboty, kłótnie. Ale to mnie zmotywowało do rzucenia tego shitu, żeby im pokazać że potrafię żyć bez tego, a reszta mojego zjebania po części jest przez zaburzenia. I co? I to był strzał w dziesiątkę, relacje się polepszyły, kłótnie gdzieś znikły, zbliżyliśmy się do siebie. Przestań szukać winy w rodzinie, zacznij zmieniać siebie. Bo bez obrazy, ale stwierdzenie ćpam bo rodzina mi dopierdala, jest śmieszne i naiwne.
"Na nic mi terapia,
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
  • 8103 / 909 / 0
@LOBO87
Wiesz, to jest burza hormonów i stad takie zachowanie.Sadze, ze jak okres dojrzewania powoli się będzie kończył to i siostra zrozumie, ze tak nie można.

Piszesz, ze to nie powód.Ona na prawdę bardzo źle się zachowuje.Krzyczy, niszczy przedmioty, uderza moja mamę ( oczywiste nie jak bokser %-D , ale odpycha ja, kopie, uderza rękoma ).
Przydałby się jej haloperidol :tabletki:
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 615 / 96 / 0
Lobo za bardzo nie rozumiesz sytuacji. Jak siostra cały czas się ze wszystkimi kłóci, nawet jak Ujebany nie wchodzi w konflikt to to wszystko słuca i go z razu na raz coraz bardziej huj strzela. Jak się będzie wpierdalał będzie jeszcze gorzej. Wierz lub nie ale tego nie da się słuchać. Oczywiście nie mówię by wpierdalał benzo bo to żadne wyjście. Chyba jedyne sensowne się wyprowadzić i ich olać, bo nawet jak będzie chciał coś wskórać będzie jeszcze gorzej.
Wiem że to trochę jakby ucieczka od problemu, ale on nie jest w stanie go rozwiązać więc niech lepiej omija szerokim łukiem zamiast siedzieć i się wkurwiać czy ładować benzosy bo to już w ogóle nie ma sensu.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.