Środki powodujące przyspieszenie dzielenia się komórek tworzących określone tkanki organizmu. Obejmowane skrótem SAA. Głównie pochodne testosteronu, m.in. metandienon i stanazolol.
ODPOWIEDZ
  • 236 / 19 / 7
https://www.youtube.com/watch?v=2EkpKuiCm3M
Postuje bardzo rzetelny filmik edukujący w zakresie tego tematu.
Uwaga! Użytkownik chujkurwa jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 381 / 11 / 0
AnalogCzlowieka pisze:
Jest ktoś kto stosował wino i może polecić do niego jakiś dobry suplement na stawy? Leci teść enan i planuję dorzucić winko.
To deka posmaruje fajnie stawy :-p
Anaboliczny dżentelmen.
  • 1 / / 0
Cześć.

Sprawa wygląda następująco.
Przypuśćmy, że mamy Enantan testosteronu, Propionate, obojętnie jaki estr testosteronu w formie czystego proszku, który należy przygotować do iniekcji.

Wiadomo, że estry testosteronu rozpuszczane są w tłuszczach.
Zatem, w jaki sposób przygotować, żeby nadawało się do iniekcji ?

Myślałem żeby użyć np do zrobienia ok 100ml :

- 73ml oleju sezamowego
- 10g propionate testo
- 5ml alkoholu benzylowego
- 15ml benzoesan benzylu

Wystarczy ? subst konserwujące ok wsio co ?

Wszelkie informacje bardzo mi się przydają. Dziękuję bardzo!
  • 48 / 6 / 0
Co do stawów, jeśli się nie chce pakować od razu z grubej rury, to są jeszcze sarmy, ostaryna dobrze się sprawdza w tej roli i ogólnie niezły środek, ale trzeba być przygotowanym, że może zablokować. Także clomid w pogotowiu powinien być.
  • 11 / / 0
Witam. Ćwiczę na siłowni już parę ładnych parę lat. Zachrowalem na depresję endogenna i pomału już z tego wchodzę. Biorę anafranil, mianseryne i pernazyne. Przez te leki się trochę zalałem. Chciałbym wrócić do formy z przed chorobska. Próbowałem spalaczy, ale one nasililay mi tylko lęki. Dużo pozytynego czytałem MK-667. Moje pytanie jest następujące: Czy będą jakieś przeciwzskazania abym mógł to wziąć ?
  • 5299 / 104 / 0
Ja Ci powiem tak, jak ja to widzę. Ćwiczyłeś, trenowałeś, to wytrenuj sobie psychikę, bo to w głowie siedzi. Patrz co robisz: coś Ci poszło nie tak w życiu i żresz jakieś paskudztwa, że niby to ma pomagać. Proszę Cię: to siedzi w głowie, w Tobie, a nie w jakiś prochach i jesteś to w stanie bez nich załatwić. Raz jedne prochy, raz drugie, co jeszcze? Co do przeciwwskazań to nie wiem, bo się na tym nie znam. Co do wcześniejszych: przemyśl to bo warto
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 122 / 7 / 0
To po prostu szukanie prostszego wyjścia.
Zarzucę magiczną tabletkę/proszek i mam spokój. Po co komu wysiłek?

Daj mu spokój Pill, pozwól mu się dalej oszukiwać.
Tabletki wszystko załatwią za ciebie, spoko, nic nie musisz robić.

A jak już dadzą, to więcej zabiorą. Tak serio.
To samo sterydy, spompujesz się w miesiąc, ale po miesiącu nie brania i bez ćwiczeń, jesteś pizda.

Co innego naturalna droga, wtedy i pare miesięcy przerwy po rocznym treningu wyjdą ci tylko na dobre.
Uwaga! Użytkownik GetBuzzed jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 561 / 39 / 0
GetBuzzed pisze:
To samo sterydy, spompujesz się w miesiąc,.
Nie kazdy zre tylko mete i dlugie estry tescia by zalewac sie woda ...
  • 42 / 1 / 0
Aktualnie mam +- 100kg. Nie narzekam, ale chciało by się szybciej i lepiej.
Na pierwszy cykl/kontakt z saa. Prop 100mg/e2d przez 6-8 tygodni?
Szukam czegoś mało inwazyjnego. Krótki okres i odlok. Jakieś sugestie?
Jak mocnyh bóli po iniekcyjnych można się spodziewać po krótkim estrze? Będę w stanie wytrzymać fizyczną pracę przez 8h na nogach?
Uwaga! Użytkownik seniorr jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 138 / 18 / 0
Cykl ok. Ból po iniekcji raczej kwestia osobnicza, zależy też od labu. Ja osobiście nie odczuwam żadnego dyskomfortu czy bólu, wale w udo.
Uwaga! Użytkownik AnalogCzlowieka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.