Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 226 / 35 / 0
W badaniach wychodzilo, ze NSI obniza poziom kortyzolu.

http://www.neuralstem.com/docs/5Nov14CNSSummitFinal.pdf
  • 55 / 1 / 0
Czy ktoś zamawiał roztwór z skadśtam?

Nie podajemy nazw sprzedawców - SRTN
Uwaga! Użytkownik zasadniczy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 329 / 58 / 0
Tak, działanie wyraźnie odczuwalne przy 2x10mg
Łączę z ekstraktem różeńcem i piracetamem, czuję taki wenętrzny luz i spokój oraz mam taką jasność umysłu i klarowność myślenia (przez pierwsze parę dni, też miałem takie nasycenie kolorów i widzenie w HD, teraz trochę to osłabło).
Ten mixs sprawdził się dla mnie lepiej niż benzo w stresujących sytuacjach, zobaczymy jak to będzie dalej, myślę stosować przez 1 ewentualnie 2 miesiące po 20mg, a potem cyklicznie po 3-4dni i przerwa.
  • 135 / 12 / 0
Obserwuje ktos z was zwiększoną klarowność i częstotliwość snów po NSI? Albo po prostu lepsze ich zapamiętywanie?
  • 53 / / 0
Skad bierzecie NSI ?
  • 43 / 3 / 0
Ceretropic ma tylko trzeba do nich napisać e-maila
http://investor.neuralstem.com/mobile.v ... id=2179002
  • 13 / / 0
Nie mogę się oprzeć wrażeniu, że znam skądś smak NSI sprzedawanego w formie ciekłej. Smakuje jak pierniki u babci, a konkretniej goździki. Konsystencję też ma olejowatą, co przywodzi mi na myśl olej z goździka. Też tak macie?
  • 13 / / 0
BluszczykKurdybanek pisze:
Obserwuje ktos z was zwiększoną klarowność i częstotliwość snów po NSI? Albo po prostu lepsze ich zapamiętywanie?
U mnie się takie zjawisko pojawiło. Sny długie, kolorowe, niesamowicie wyraźne. Pamiętam dokładnie całą masę szczegółów. Przed NSI, po kilku minutach już nie pamiętałem, co mi się śniło.
  • 110 / 5 / 0
Probowal ktos yarbe przy tym pic?
Tłum duży, ale ludzi niewielu
  • 110 / 5 / 0
Nie polecam przy tym pic kawy parzonej bol glowy nie do zniesienia ,faktycznie co tutaj osoby pisza ze efekt atydepresyjny jest zawuwazalny bardzo dobrze zadnych efektow neo nie odczulem ani widzenie w jakosci hd , jest jeden problem jestem uzalezniony od picia kawy a jak widze nie koliduje to z nsi i sa efekty uboczne,co polecacie do picica lub z czym nsi dobrze dziala?
Tłum duży, ale ludzi niewielu
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.

Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.

Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.