Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 7 / / 0
ogolnie to chodzi o dziewczyne.. czy te skorcze miesni brzusznych moga byc spowodowane brak zawartosci jedzenia w brzuchu? podejrzewam ze to poprostu "burczenie" ktore odczuwam inaczej . jest to efekt niejednokrotnie powtarzajacy sie [poraz drugio z podrozami z dopalaczowa chemia.
EDIT: bol utrzymuje sie juz kilka godzin

Dodano 21 lipca 2010, 19.24:
po za tym jesczez dochodzi nadczynnosc tarczycy - nie przyjmuje zadnych lekow
Scalono posty #czeslaw
  • 2775 / 40 / 0
No to to już jest kurwa mądre. Ma dziewczyna nadczynność tarczycy. Nieleczoną do tego. Metabolizm zapierdala jak wściekły, a ona sobie jeszcze stymulanty napierdala. To już jest kurwa patologia. Bo głupotą nazwać tego już nie można %-D

EDIT: przestań ćpać i dla własnego dobra zacznij brać leki. I zastanów się nad swoim życiem, bo jeśli będziesz robić tak dalej to niewiele Ci go zostanie %-D
Ostatnio zmieniony 21 lipca 2010 przez BS, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 138 / 2 / 0
Witam, Wczoraj zajebałem kreske mefedronu, ok. 200-250mg. Jakiąś godz puźniej zacząłem pic browarki, i było ich 5. Później znowu zajebałem kreske mefa, też około 200mg i popijałem 2 piwkami :) Chuśtałem się na oponie umieszczonej na zboczu gury i chuśtałem się do gory nogami za nogi :P Faza ostra była. Dzisiaj rano wpypilem kawke a 45 minut potem napiłem sie 4 łyki energetyka 250ml z rozpuszczonymi 2 dropasami Mitseez. Połknąłem sporą grudkę ktora była zbita jak kamień i w robocie zacząłem opływać wodą w słońcu (Pracuje w fabryce przy oknie na słońcu) Zaczęło mi spływać po przedramio9nach i po rękach, na twarzy krople potu i czułem że moge zaraz zędleć, ręce mi się trzęsły strasznie i całe ciało miało drgawki jakieś. szczękościsk i aż czuje że serce mi za bardzo napierdala, 100 uderzeń na minute, wziąłem właśnie jedną kapsułke na uspokojenie, ale troche sie martwie ze moge dostac wylewu, był u nas ostatnio taki przypadek, kolesia tez bolało serduch i zdech cały fioletowy a miał 23 lata!!! Co o tym myślice. groźne to jest? Mieliście tak. Jeszcze mam zakwasy bo wczoraj po mefedronie po pijaku pompki robiłem w chuj i wszystko mnie boli, dodam ze dzisiaj i wczoraj jarałem ziołao jeszcze
  • 2775 / 40 / 0
U niektórych osób zioło wjeżdża na serce. Jeżeli połączy się to ze stymulantem zapijając energetykiem to nie ma się czemu dziwić. Jeżeli uważasz, że jest bardzo źle a wiesz, że nie będziesz mieć przez to przypału to idź do szpitala. Jeśli nie to wrzuć jakieś benzo (o ile masz). Ewentualnie poproś jakiegoś znajomego, żeby posiedział przy Tobie i w razie czego dzwonił po pogotowie ratunkowe. Mierzyłeś sobie ciśnienie?
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 138 / 2 / 0
Sory za tyle postow ale nie wiem jak je wyjebac, ciezko jest, :P matka jest w domu ale czuje sie tak samo albo i gorzej, goraco mi i serce dokucza pierwszy raz w zyciu. Co to jest benzo, jak to dziala? Marycha pomoże? a moze jak wyjde na dwór mi sie poprawi jak pochodze?
  • 2775 / 40 / 0
Zioło nie pomoże, jeszcze bardziej zaszkodzi. Jak nie wiesz co to benzo to nie bierz żadnych leków. Jeżeli objawy się nasilają jedź do szpitala.
  • 138 / 2 / 0
myśle że jakoś przetrzymam, nie kłade sie spac na razie bo sie boje, wole siedziecd i czekac az oslabnie troche, te pigule zawsze mnie trzymaly kurwa 2 dni jedna :/ chyba sie szybko nie skonczy, skąd wziaść benzo jak to działa? Może browar? może spacer?
  • 2775 / 40 / 0
Ronsons Zigzag pisze:
skąd wziaść benzo
z apteki- tylko na receptę
Ronsons Zigzag pisze:
jak to działa?
przeciwlękowo, uspokajająco, nasennie i przeciwdrgawkowo
Ronsons Zigzag pisze:
te pigule zawsze mnie trzymaly kurwa 2 dni jedna
to po co brałeś 2?
Browar to zły pomysł, alkohol też podnosi ciśnienie tętnicze. Jeśli bardzo boisz się o serce to spacer też nie jest wskazany. Najlepiej to przeleżeć, albo jak już wcześniej pisałem jechać do szpitala (jeśli jest bardzo źle)
  • 138 / 2 / 0
nie wzialem dwoch, tylko dwie były rozpuszczone w malej puszce tigera i wzialem ze 4 łyki i taka gruda wielka m wpadła. Martwie sie bo wczoraj tańczyłem z mefedronem i alkocholem na ostro
  • 2775 / 40 / 0
Mogło się zdarzyć tak, że jedna bardzo ładnie się rozpuściła i wypiłeś połowę zawartości kapsułki, a drugą połknąłeś w postaci tej grudy.
Know your body, know your mind, know your substance, know your source
Zna to chyba (a przynajmniej powinien) każdy.
Te pogrubione to przede wszystkim dla Ciebie na przyszłość
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Amerykanie zamieniają alkohol na konopie. Media straszą uzależnieniem, a statystyki pokazują sukces

Nagłówki amerykańskich i światowych mediów znowu uderzyły w alarmistyczne tony. Wszystko za sprawą najnowszych badań opublikowanych na łamach prestiżowego czasopisma JAMA Psychiatry, z których wynika, że w USA rośnie odsetek osób zmagających się z problematycznym używaniem marihuany (CUD) – szczególnie wśród mężczyzn powyżej 35. roku życia.

Cały grzyb a czysta psylocybina: co naprawdę pokazał model obliczeniowy

Pytanie krąży po literaturze od dekady: czy psylocybina wyjaśnia całe działanie grzyba, czy tylko jego część? Praca zespołu z University of the Free State, opublikowana 16 marca 2026 roku w Scientific Reports, próbuje odpowiedzieć na nie narzędziami chemii obliczeniowej.

Indonezja: Najstarszy dowód na użycie substancji psychoaktywnej - sprzed 25 tys. lat

Mieszkańcy indonezyjskiej wyspy Sulawesi już 25 tys. lat temu wykorzystywali orzechy betelowe jako substancję psychoaktywną - wykazały nowe badania. Nawyk, który początkowo mógł być sposobem na złagodzenie bólu zębów, stał się najstarszym na świecie dowodem używania substancji psychoaktywnej.