Substancje z tej grupy, które w strukturze zawierają atom fluoru.
ODPOWIEDZ
  • 3959 / 148 / 0
obydwa sa podobne do mj, nm jest bardziej lajtowy i troche sativkowy mozna by rzec ale za to dziala dluzej bo okolo godzinny peak. zas pinaca jest mocniejsza, bardziej 'glebsza' i indicowa ale peak trwa 20min.

i obydwoma mozna sie skarac przy odpowiedniej ilosci. ;-)
niedojebanie genetyczne
  • 766 / 136 / 6
Też na Was wszystkich tak długo działa? Bita godzina peaku, trzyma łącznie z 3. Co sądzicie o miksie z AB-PINACA? Po zapaleniu wejdą oba razem, robiąc w głowie to, co trzeba, natomiast potem zostanie wcale nie słaby afterglow czy nawet faza po NM-2201.

Proporcja NM-2201 : AB-PINACA : susz -> 1:1:50 (czyli 1:25) czy lepiej 2:1:50 (czyli 1:17)? Chcę otrzymać coś konkretnego, a przyjemnego. Kara może być w opcji, ale tylko po przedawkowaniu :-P
Harm reduction i rozsądek sposobami na to, drogi użytkowniku substancji psychoaktywnych, byś cieszył się pełnią efektów swych specyfików przez całe życie.

ZERO TOLERANCJI DLA TOLERANCJI!
  • 3959 / 148 / 0
tak, to najdluzej dzialajacy kanna od dawna. :-)

sam myslalem o mixie z pinaca, moze byc ciekawie. pinaca jak pisalem wyzej, ma peak jakies 20min, wiec pierwsze 20min tego mixu bedzie mocarne a potem delikatniej acz wciaz przyjemnie, nm jeszcze bedzie mial peak.
co do proporcji to raczej wiecej nm trzeba dac bo pinaca duzo mocniejsza. ja bym dal minimum 1,5g nm lub tak jak napisales 2g nm + 1g pinaca. paliles juz pinaca? bez tolerki nawet 1:20 potrafi skarac po duzym buchu wiec pokombinuj z tymi proporcjami tak zeby Ci pasowalo. i daj znac jak juz zrobisz, jak wrazenia. ;-)
niedojebanie genetyczne
  • 658 / 53 / 0
Ja gdy pierwszy raz w życiu paliłem kanna, to była właśnie pinaca 1:30 i moge stwierdzić jedno- dla osoby palącej tylko mj jest to już zbyt mocna maczana.

Nm powinno do mnie już za niedługo przyjechać to też porównam.
Chaos Aksjologiczny
Materiału zmęczenie, być własnego cienia cieniem
  • 129 / 34 / 0
ja dałem 1:1 pinaca z nm i nie podszedł mi ten miks za bardzo czuć zejście pinaci i robi się nudno. Już lepiej porządnie spalić się nm-enem i po 40min-1h zapalić pinaci. Eh szkoda że nassenie jest średnim kanna bo by był perfekcyjny, tęsknie za snem po am 2201 i 5f akb 48 ;(
  • 483 / 68 / 0
Czy nm2201 na tolerce daje podobnie pusta faze jak ab-pinaca, bb22, czy thj2201?
Na ciągi sie nadaje?
możecie mnie z(a)b(i)ć
Przez przypadki?
Szpondzicie?
Szpońcicie
Szpondździcie
Szpondzijcię
szeszele
Szpoń ć i dziel(l) :heart:
demiurgia
posuń się Iwan
J/O(n)?
MiCHoł
m.i.on
energia, praca, materia, czas
tylko dobre rzeczy, misia, Odyseuszu, o mi?
  • 1168 / 53 / 0
Raczej nie, ze względu na dawkowanie. Będąc w ciągu, skacze ono masakrycznie do góry.
Uwaga! Użytkownik Marlboro_Red jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 129 / 34 / 0
Też macie po pierwszym paleniu intensywny bodyload z tyłu głowy u góry i mrowienie w kapturach ?? Biało kropkowane wizuale po tym wymiatają polecam popatrzeć w nocne rozgwieżdżone niebo :D
  • 228 / 24 / 0
Zrobiłem proporcje 1:40 na tytexie. Posiadam zerową tolerancję na kanna. Jeden duży buch, nie przetrzymywany w płucach to już za dużo. Nie było żadnej psychozy, wyginania ciała czy innych chorych jazd jak to niektórzy nazywają tu "karą". Poziom fazy w głowie był jak najbardziej ok, ale serce mi tak napierdalało, że psuło ogólny efekt. Następną maczanę zrobię 1:60 i wtedy zobacze. Może jestem podatny, mj też mnie mocno upierdala, ale nigdy nie wjeżdża tak ciężko na serducho.
  • 17 / / 0
truję się rzadko kanna ale to jest nr uno dla mnie za czas działania i fazkę ;-) kopie za każdym razem tak samo może dlatego że nie dopuszczam do tolerki
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"

W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.

Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu

Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.

Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej

Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.