Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 348 / 9 / 0
Właśnie o te szybkie i konkret wejście chodzi. Jeszcze domiksować NEB i mamy cud z dupy.
Żyję szybko bo mi wolno.
  • 1987 / 108 / 0
chyba "alfapopierdolenie" z dupy ;)
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 348 / 9 / 0
Dla kogoś kto 100+ w nos wali dupa okazuje się droga do nirvany
Żyję szybko bo mi wolno.
  • 120 / 1 / 0
Byem w toalecie no i coz 20 ml cieplej wody i 40 mg w strzykawke i do dupy
Po 1 nic nie poczulem bo dupsko lekko znieczulone a po 2 naprawde lepsze dzialanie niepotrzebnie tak unikalem next time metkat z alfa jak mnie najdzie !
  • 3523 / 53 / 0
U mnie różnie to bywa, takie np. 3mmc w ogóle nie podziałało podane tą metodą za to metkat idzie jak burza przez jelita i wpada szybko do krwiobiegu :-)
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 2 / / 0
Ciekawość mnie zjadła i wykonałem test. Jakoś 70-100mg penta w kapsułce rozpuszczalnej po suplemencie BCAA, trochę kremu i pyk. Po 15 minutach jak jebło to przez 5 minut nie wiedziałem co robić bo czułem się jak po polowce 3-MMC, jakby serotonina weszła, później się uspokoiło ale nie powtórzę tego.

Dodam że byłem już po paru sniffkach penta (niewielkie po 50-100 i w długich odstępach czasu) i paru piwkach.
  • 1095 / 34 / 0
Jak dobrze "jebło" to w czym masz problem?
Wszystko co napisałem na tym forum to nieprawda; opisywane sytuacje nigdy nie miały miejsca.
  • 3523 / 53 / 0
biturboburdelotlen pisze:
Ciekawość mnie zjadła i wykonałem test. Jakoś 70-100mg penta w kapsułce rozpuszczalnej po suplemencie BCAA, trochę kremu i pyk. Po 15 minutach jak jebło to przez 5 minut nie wiedziałem co robić bo czułem się jak po polowce 3-mmc, jakby serotonina weszła, później się uspokoiło ale nie powtórzę tego.

Dodam że byłem już po paru sniffkach penta (niewielkie po 50-100 i w długich odstępach czasu) i paru piwkach.
A może lepiej było to rozpuścić w wodzie i wstrzyknąć strzykawką? Taki proszek chyba źle się rozpuszcza w dupie.
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 2 / / 0
WildMonkey pisze:
biturboburdelotlen pisze:
Ciekawość mnie zjadła i wykonałem test. Jakoś 70-100mg penta w kapsułce rozpuszczalnej po suplemencie BCAA, trochę kremu i pyk. Po 15 minutach jak jebło to przez 5 minut nie wiedziałem co robić bo czułem się jak po polowce 3-mmc, jakby serotonina weszła, później się uspokoiło ale nie powtórzę tego.

A może lepiej było to rozpuścić w wodzie i wstrzyknąć strzykawką? Taki proszek chyba źle się rozpuszcza w dupie.
Nic nie ciekło nie piekło, chciałem to zrobic oryginalnie :gun:
  • 13 / / 0
Zastanawiam się nad wykorzystaniem tego sposobu z ciekawości ale nie umiem powstrzymać oporu. Chyba czułbym się źle sam ze sobą oszczędzając 50mg na działce kosztem wlewania sobie czegoś w odbyt.... Nie mniej jednak pytanie, jaka dawka PR odpowiada Oralowi 0,5g?
ODPOWIEDZ
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).