Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
podkład z liści maliny i damiana w stosunku 1;1 będzie najlepszy?
czy może lepiej samą malinę albo samego damiana.
dodam że jestem zielony i nigdy nie paliłem ani maliny ani damiana
Jeśli nie kwiaty to jakie liście najlepsze? Malina plus odrobina Mięty?
Btw, na zielu Piołunu ktoś próbował?
Materiału zmęczenie, być własnego cienia cieniem
BB-22 u mnie wchodził góra 10 min, najlepiej powiedz ile trwa cała faza.
przeszukałem cały kurwa internet pod każdym kurwa hasłem a chce se zajebac maczanke i czuć dobrze
pozdro hehe
A ja kupiłem ostatnio w zielarskim coś co się nazywało "odong" też bardzo ładne topki przypomina, trudne do pokruszenia w palcach i za 50 g zapłaciłem 11 zł.
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.
Kokaina w gumie do żucia
Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.
Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"
W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.