Czy dawka 2,5mg jest już wyczuwalna?
Dobrze sprawdza się również na uśpienie po tripie.
( Nie mam tolerancji na benzodiazepiny )
tomek219 pisze:małe żółte coś jak rutinoscorbin z przedziałką na pół, po włożeniu pod język rozpada się w pył w 5 sekund, bez smaku?
Miesiąc temu zamówiłem z (niedawno zamkniętego, może ktoś wie coś więcej) sklepu w UK flubromzepam - dostałem białe pillsy, z przedziałkiem. Z tego samego sklepu (UK) w formie żółtych pilsów wysyłali rok temu pirazolam.
A więc - albo dostałeś (ja też) pyrazolam, albo żółte flubro - wynikałoby z tego, że kolory pillsów są mocno umowne.
Edit:
Pamiętaj, że jest to rynek RC, wkręty, wykręty, przekręty są dodatkiem do zabawy.
Działają wyśmienicie a mam porównanie z czystym prochem flubromka.
Kiedyś, chyba z rok temu, zamawiałem od vendora z UK (istniejącego) pyrazolam pellets 0,5mg i rzeczywiście były podobne, żółty kolor, podziałka ale po rozkruszeniu były białe w środku (czyli to żółte to tylko była otoczka) i były dość gorzkie w smaku.
Działanie zupełnie inne i na pewno krótsze niż flubromka.
Tyle mogę pomóc w kwestii identyfikacji.
Widzenie zbyt wielu jest wyczerpujące.
Poczytałem trochę o flubromku na ukcr i z tego co tam piszą krążą ponoć trzy(!) różne wersje.
Niech ktoś zorientowany w chemii wytłumaczy mi czym mogą się różnić te izomery:
7-fluoro-5-(2-bromophenyl)-1,3-dihydro-1,4-benzodiazepin-2-one
7-bromo-5-(2-fluorophenyl)-1,3-dihydro-1,4-benzodiazepin-2-one
5-(2-Fluorophenyl)-7-bromo-1,3-dihydro-2H-1,4-benzodiazepin-2-one
Na ukcr piszą, że wersja flubrmoka z "piątką" na początku wzoru daje bardziej "pijany" (groggy?) efekt i wgniata w fotel, człowiek nie ma siły na nic.
Natomiast wersja z "siódemką" daje poczucie euforii i szczęscia.
Mam flubromka z 3 źródeł, 2 źródła z Polski podają na kartach ten wzór - 7-bromo-5-(2-fluorophenyl)-1,3-dihydro-1,4-benzodiazepin-2-one.
A trzecie źródło z UK - 5-(2-Fluorophenyl)-7-bromo-1,3-dihydro-2H-1,4-benzodiazepin-2-one.
O co biega?
EDIT: Dodam, że ja osobiście różnicy w działaniu tych sortów nie zaobserwowałem.
Widzenie zbyt wielu jest wyczerpujące.
Ja w 2010r. gdy pierwszy raz brałem klony, zjadłem wtedy 6mg. Byłem oczywiście ucpany jak świnia, pierwsza lepsza napotkana osoba zorientowałaby się, że ta pewnośc, postawa i gadka nie jest naturalna :) A sam byłem przekonany, że jestem 100% trzeźwy.
Teraz jak biore benzo i myślę sobie "nie czuję działania", to oznacza, że prawdopodobnie benzo działa jak należy. A najlepiej sprawdza się to w różnych sytuacjach społecznych.
Siedząc przed kompem można zjeśc 10mg klonów i nie czuc działania.
A flubromazepam uważam, za bardzo dobre benzo. Po weekendzie robie zapas.
8mg jednorazowo moja optymalna dawka.
4mg - po wieczornym maratonie na 3-MMC (coś koło 500mg poszło), zasnąłem jak dziecko, spałem kilka godzin, po przebudzeniu nie czułem żadnych psychicznych/fizycznych dolegliwości 3-MMC za to dokuczała mi potworna senność. Zmierzyłem sobie ciśnienie - 100/50. Pomogła kawa (której nie lubię i ogólnie nie piję)
Po tylu pozytywnych opiniach spodziewałem się czegoś ciekawszego.
Wygląda na to że dla mojego organizmu Flubromazepam działa tylko nasennie.
Większego przypału chyba w życiu nie zrobiłem.
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy
Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont
Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.