ODPOWIEDZ
  • 3206 / 176 / 0
a gdzie ta goadupa?

edit - super, moze pojade, bo na dalsze wycieczki mnie nie stac
Ostatnio zmieniony 08 kwietnia 2013 przez ItvH2erPPPWR, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1587 / 11 / 0
Pod Krakowem.
rchiro the best
  • 16 / / 0
Też się wybiorę na GD. Będzie mój pierwszy w życiu Open Air, więc bardzo chcę tam być i raczej tak się stanie ;) Trochę już dość klubów, trzeba pooddychać świeżym powietrzem!
Uwaga! Użytkownik Cyfenotryn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 343 / 3 / 0
było genialnie ; ) widać rozwój tej imprezy , chociaż był to drugi ego drop na który zawitałem ; kiedyś egodropowałem na wielopolu , ale ta edycja pobiła poprzedniczkę . no i ponoć lepiej niż w fabryce,chodź w fabryce nie byłem .
Cyfenotryn pisze:
Też się wybiorę na GD. Będzie mój pierwszy w życiu Open Air, więc bardzo chcę tam być i raczej tak się stanie ;) Trochę już dość klubów, trzeba pooddychać świeżym powietrzem!
Warto było przyjechać w poprzednie wakacje ; ) wgl odkryłem wtedy drugiego dnia dobry myk na goa dupie !! czyli jak wpuszczać znajomych bez biletów , bez ograniczeń :-D mam nadzieję , że tego lata goa dupa również zauroczy ; )
Sweet dreams are made of this
Who am I to disagree?
Travel the world and the seven seas
Everybody's looking for something
  • 3206 / 176 / 0
omega, a ja cię poznałem na egodropie? może sie nie przedstawilismy
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 34 / / 0
Widze, że ego to już niedługo, w zloty forumowe sie przerodzą. A sama potańcówka była chyba najlepszym Ego-Fittnesem ever... w ogóle ta nowa caryca jest cała cacy.
Wszystkie uzależnienia oddalają nas od sukcesu.
  • 343 / 3 / 0
z tego forum to tylko Chaotka mignęła mi przed oczami , resztę ludzi co poznałem to z innych kręgów ;p
Sweet dreams are made of this
Who am I to disagree?
Travel the world and the seven seas
Everybody's looking for something
  • 1587 / 11 / 0
Co tu tak pusto? Kto się na egodropa wybiera?

Impreza będzie, aż w 3 klubach ;) Kitsch będzie psytrance'owy, Caryca psychill'owa, a kawiarnia naukowa tekno-dnb ;)
rchiro the best
  • 1456 / 19 / 0
@Romantyczka, ja się zastanawiam, do Krakowa mam daleko, ale już od dawna się tam wybieram, a widzę, że zapowiada się świetna impreza (rozbicie scen na 3 kluby to fajny pomysł, pod warunkiem, że są blisko siebie) Jeszcze jest trochę czasu, więc jak będę wiedzieć czy na 100% jadę to dam Ci znać na priv.
Uwaga! Użytkownik kfs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2334 / 9 / 0
Kitsch i Caryca są połączone, kawiarnia naukowa 3 ulice dalej.
ODPOWIEDZ
Newsy
Niemcy. Rośnie konsumpcja marihuany wśród dorosłych

Konsumpcja marihuany w Niemczech wśród młodych dorosłych znacznie wzrosła, za to nastolatkowie rzadziej po nią sięgają.

Limburg: mąż przez dziesięć lat podawał żonie narkotyki i wykorzystywał seksualnie

Izba w Hasselt skierowała do sądu okręgowego sprawę 50-letniego mieszkańca Zonhoven, oskarżonego o wieloletnie podawanie żonie narkotyków oraz wykorzystywanie jej seksualnie. Sprawa odsłania jedną z najbardziej skrajnych form przemocy domowej, opartą na nadużyciu zaufania w związku małżeńskim.

Polska narkotykowym liderem Europy. Kwitną nielegalne laboratoria

Bijemy europejskie rekordy w produkcji narkotyków syntetycznych. W 2024 r. laboratoria opuściło kilkadziesiąt ton substancji. W 2025 ten problem jeszcze się pogłębił.