Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 11 / / 0
co myślicie o 80mg oralem na start plus 40 mg sniff? Tolerancja na niskim poziomie ostatni raz zjadłem 3 tyg temu 3 EMC, x-CMC już ponad miesiąc.
Dideon GGAlina.
  • 45 / 1 / 0
JAKI TO JEST NISZCZYCIEL
Nigdy więcej chlorów, czułem się jak za czasów starego dobrego 3mmc
Uwaga! Użytkownik jxsxq nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 181 / 23 / 0
08 maja 2017Dersu Uzala pisze:
Ze aktywne wiadomo, ale wyczuwalne od ilu? Twoim zdaniem ofc.
Zacznij od 40- 50mg.
200mg robi juz naprawde grubo. U mnie reszta czeka na koniec detoksu.

Na dobry wrzut to setka, ale czuc fajnie od 40-50mg. Nie sniffowac mija sie z celem.

Uczulam, ze po serotoninir wchodzi adrenalinka. Trzeba wyczuc swoja dawke. No i uwaga z dorzutkami.
Uwaga! Użytkownik Brainnn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 361 / 33 / 0
Tak dostrzegam tu podobienstwa jesli chodzi o 5-EAPB tam tez jest serotonina a pozniej buch noradrenalina.
Po dluzszej regeneracji organizmu i zbadaniu 3-BMC czuc to wyraznie.
Uwaga! Użytkownik jokerr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 181 / 23 / 0
NA jest caly czas.
Problem jest jak schodzi serotonina.
Uwaga! Użytkownik Brainnn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 66 / 2 / 0
Czy ktoś na pw moze podesłać vendora z tą substancją? Zapowiada się ciekawie na razie znalazłem tylko na stronie "najlepszachemia.nl"

Chętnie stestuje.
Dzięki!
  • 5412 / 995 / 0
Jest temat-"Gdzie kupic". Tam można źrodla podawac. Sam jestem ciekaw jako fan leniwych serotoninowych faz.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 66 / 2 / 0
Po zapoznaniu się z tą substancją mogę tylko doradzić tyle, żeby nie brać tego dwa razy pod rząd bez snu. Pierwsza dawke ok 150mg wzialem z pt/sob, po 12h zasnalem na 3h, nastepnie pod wieczor wzialem 30mg hexa, a po 5h znow 150 mg tego tylko snifem. Po tym nie spalem do poniedzialku. Od wczoraj od 20 spalem caly czas z prerwą 3godzinna. Dalej czuje się jak smiec, boli mnie klatce i mam napady leku. Nie czuje sie do tego zupelnie normalnie jeszcze. Nie zasniecie na pewno w przeciagu 12h od przyjecia.

Serotonine czuc tylko przez pare h od zapodania sniffu, jesli to zjecie to bedzie tylko noradrenalina.
Ale zastanowcie sie zanim po to siegniecie, lepiej chyba wyszukac sobie sprawdzone rzeczy jak emka, czy feta. Jak dla mnie zejscie po fecie po chlaniu jest cudowne w porownaniu z tym. NA fecie mozna sie jeszcze powstrzymac, a po tym gownie rozne rzeczy przychodza do glowy.

Nie polecam, napisze jeszcze kiedy doszedlem do siebie w 100%.
  • 5412 / 995 / 0
Dzieki za opinie. Ja juz przestalem sie bawic w doswiadczalnego szczura i badac nowe zwiazki. Juz wiem , ze ta substancja nie dla mnie. Na przyszlosc zawsze staraj sie miec benzo brachu, bo szkoda psychiki .
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 683 / 112 / 0
[mention]Vornar[/mention]

Czyli kolejna z ketonowych nowości na rynku, dająca długą i męczącą noradrenalinową stymulację. Jakbyś miał porównać do starszych b-k... niech będzie, że do klefedronu (o ile testowałeś oczywiście), to serotoninowy etap fazy jest chociaż warty późniejszych męczarni, czy mówimy o nawet gorszej namiastce eufo niż w przypadku 4-CMC?

W weekend testowałem 4-FEC. Eufo było tyle, co kot napłakał i dalej identyczny schemat: po kilku pierwszych h załączył się skurwiały, zwarzywiający spid o wybitnie noradrenalinowym charakterze. 3-BMC to kolejna nowość na mojej liście do odhaczenia, ale jeśli mam znowu czuć subtelną serotoninkę delikatnie smyrającą w tle, a na pierwszym planie spida i męczyć się z zaśnięciem, to podziękuję za testy.
Ekonomiczna i technologiczna struktura społeczeństwa jest o wiele ważniejsza od jego struktury politycznej w
wyznaczaniu stylu życia przeciętnego człowieka
---
Natural Born Sociopath
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD

Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.

Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych

Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.

Ryzyko udaru wyższe o 37 proc. Naukowcy wskazują na popularną używkę

Marihuana może zwiększać ryzyko udaru mózgu – wynika z analizy danych ponad 100 mln osób. W przypadku konopi wzrost ryzyka wyniósł 37 proc., ale jeszcze większe wartości odnotowano przy kokainie i amfetaminie. Badacze osobno sprawdzili też osoby poniżej 55. roku życia.