Substancje z tej grupy, które w strukturze zawierają atom fluoru.
ODPOWIEDZ
  • 2714 / 513 / 0
Ja też nie miałem (i nadal nie mam) żadnych problemów z uzębieniem, co nie znaczy, że za jakiś czas dalej mieć nie będę...
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 269 / 3 / 0
Kondycja naszych zębów nie zależy tylko od palenia maczanek (w tym aema), ale też w dużym stopniu uwarunkowana jest genetycznie, no i jaranie papierosów też niszczy zęby.
cannabacchus
  • 8 / / 0
Ja palę czasem raz na miesiąc-dwa, czasem co wieczór - i jest mi z tym dobrze, nawet wolę to od zielska. Jak czytam co ludzie piszą to albo ja jestem jakiś inny, albo to zależy na co kto się nakręci.

Fakt faktem, jak mam mały ciąg, to rankiem po wieczornym paleniu czuć specyficzny ból głowy, ale tylko przez chwilkę. I zawsze po intensywnym myśleniu wieczorem.

I bardzo ważna rzecz - z tego co zauważam każdy kto pali to pierwszy raz ma przyspieszoną pracę serca, za długą fazę, za mocną, itd itp. Ale za 2-3 razem jest już ok. Co więcej na początku trzeba uważać po prostu na ilość - 2-3 buszki maks.

No i oczywiście bycie w ciągu kilka miesięcy raczej nie jest zdrowe - po za takimi przypadkami, zdecydowanie polecam.
Uwaga! Użytkownik VH nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 200 / 4 / 0
Regularnie od 3 miesięcy kilka razy dziennie palona maczanka 1:30. Na codzień nie odczuwam skutków ubocznych. Ewentualnie lekkie problemy z pamięcią krótkotrwałą.

Widać za to efekty odstawienia jak sprawdzałem. Przymulenie, depresja lekka. Jednak na mnie działa oprócz naturalnej suplementacji w minerały i witaminy taki miks: 30 mg pentedronu oraz 50 mg NEBa. Od 14h nie czuję żadnych efektów odstawienia.
ODPOWIEDZ
Newsy
Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych

Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.

Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu

Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.

15 lat niechcianych badań. A teraz nowa rewolucja w psychiatrii

Specjalista z Wielkiej Brytanii nie ma wątpliwości, że jesteśmy świadkami nowej rewolucji w psychiatrii. Psychodeliki, jak psylocybina i MDMA, zdobywają coraz większe zainteresowanie naukowców w leczeniu depresji i innych zaburzeń psychicznych.