Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 2362 / 29 / 0
mija się z celem bo zawsze jak jest jakakolwiek tolerka to działanie jest spłycone
rozpierdala mnie katowanie się dawkami wielokrotnie przewyższający zdrowy rozsądek, więcej sobie tym krzywdy można zrobić niż się wydaje
BS
  • 1951 / 15 / 0
moim zdaniem NBOMy powinny się przebić przez tolerkę. Przynajmniej ja tak mam.
  • 2362 / 29 / 0
pytanie tylko czy warto i czy uzyska się taki sam efekt jak po tygodniu, dwóch przerwy
Ostatnio zmieniony 21 lipca 2012 przez derb, łącznie zmieniany 1 raz.
BS
  • 1951 / 15 / 0
Ja nie odczuwam wielkiej różnicy. Serio. Ale może ja jestem jakimś mutantem, bo 3 dni po meskalinie, homet działa bez żadnych strat na mocy i jakości. No ale psychodeliki jem maks 10 razy do roku, więc to też może mieć wpływ. No, może czasem się zdaża 15.
  • 2362 / 29 / 0
jesteś mutantem;p
BS
  • 1951 / 15 / 0
Czyli tak być nie powinno? :D
  • 6172 / 435 / 12
Dobra, to przetestuję ten miks na Woodstocku, zobaczymy. Jak się 25I-NBMD zmarnuje to płakać nie będę.xd
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 38 / / 0
Takie pytanie mam, czy dawka 2mg - DOI + 4mg - DOC + 500ug 25I NBMD porządnie klepnie?
  • 1425 / 80 / 0
DOC tylko z gblem.
  • 2362 / 29 / 0
tak, bo psychodeliki i agoniści gaba to rzeczywiście zajebiste połączenie... :nuts:
BS
ODPOWIEDZ
Newsy
Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.

Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.

Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.