ODPOWIEDZ
  • 3899 / 242 / 13
Wciągnąłem (WHY?) z kumplem na pół 150mg - mało wchuj, miałem tego nie robić, ale po X browarach się już o takich drobiazgach nie myśli. Po jakiejś godzinie od tego wesołego wydarzenia spałem już jak niemowlę i nie dane mi było nic poczuć, co mnie wcale nie dziwi.

Także ten - nie wciągać, zwłaszcza za małych dawek i zwłaszcza po piwie.
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 1857 / 70 / 80
Re: MDA
Nieprzeczytany post autor: Anon »
68zl/500mg z przesyłką (ale vendor miał gest i było 750mg ;-) ) ale jakby substancja miała być na polskim rynku to 200+/g to byłaby akuratna cena IMO.

@up
A próbowałeś to normalnie jeść wcześniej? Jeśli nie to spróbuj koniecznie bo wciąganie faktycznie mija sie z celem.
  • 3899 / 242 / 13
Taa, to dla mnie nie nowość; tak pisałem jak to alkohol potrafi człowiekowi rozum odebrać ;).
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 136 / 4 / 0
jak dla mnie MDA bije MDMA na łeb, na szyję. Na początku nie wierzyłem, ale, tak jak to któryś kolega wyżej pisał, że MDA to idealne odzwierciedlenie słowa ecstasy :) Ps. Mam pytanie Jak to jest możliwe, że głównym potentantem MDA jest Kanada?
  • 3197 / 381 / 0
Nieprzeczytany post autor: Blu »
dolek1488 pisze:
Ps. Mam pytanie Jak to jest możliwe, że głównym potentantem MDA jest Kanada?
Stany to największy rynek zbytu dla tego typu substancji na świecie. Problem jest taki że to państwo policyjne o dużym stopniu inwigilacji a za produkcję można wyłapać tam dożywocie. Prościej i bezpieczniej produkować syntetyczne dragi w Kanadzie i potem przemycać przez granicę, która nie jest tak ściśle kontrolowana jak ta z Meksykiem.
  • 56 / / 0
Również uwielbiam MDA za to dla mnie pelne spektrum dzialania tzn lekka stymulacja, euforia, empatia i psychodela. Prawie ideal. to pytanie już zadaj w miksach - wiem, że mało tam ludzi zagląda, ale może się wkońcu doczekasz odpowiedzi - taki porządek ustalił Pan Bóg na tym forum... nic nie poradzem

#Parathormon
  • 3 / / 0
jak to dawkowac ? Koleszka dopiero co dostał 5g w jednej bryłce , kolor siwo czarny wrecz ;O taka bryłka czarnego kryształu... po rozdrobnieniu wcale takie czarne to to nie jest...
100mg ?
  • 1857 / 70 / 80
Nieprzeczytany post autor: Anon »
Dawkowanie to jakieś 100-150mg. Przy czym 150mg to już strasznie mocna faza jak tak sobie przypomne. Jakbym miał zarzucać teraz to 130mg.
  • 57 / 3 / 0
Ja zawsze MDA wypijałem w butelce z wodą, wydaje mi się najpraktyczniejsze wyjście na imprezie typu -rave-. Białe pokruszone kryształki. 400mg w moim wypadku spokojnie starczało na 12h+, praktycznie niezauważalne wejście które spokojnie ale w szybkim tempie rozkręcało się w przyjemny sposób, euforia, empatia i jedna z moich ulubionych psychodel. Wszystko w bardzo nienachlany sposób, mógłbym stwierdzić że w tak pozytywny sposób działa na mnie otoczenie ale wiedziałem że tak nie jest. Pamiętam też podniesione libido. 0,5gr dostawałem za 25 euro także niedrogo.
  • 36 / 2 / 0
Właśnie drogo, to wychodzi 200zł za gram, cena nie powinna się zybt różnić od MDMA czyli około 150zł za gieta.
Chętnie podzielę się wiedzą na temat różnych syntez - PW

Odpowiadam tylko na wiadomości szyfrowane !!!!!!!!!
ODPOWIEDZ
Newsy
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA

Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.

"Zielone kliniki" w Polsce do likwidacji. Chcą zmian przepisów ws. marihuany

Do Ministerstwa Zdrowia skierowano pismo z prośbą o niezbędne działania dotyczące zasad ordynacji produktów leczniczych z konopi innych niż włókniste. - Projektowane przepisy stanowią odpowiedź na obserwowany w praktyce proceder komercjalizacji procederu ordynacji produktów konopnych poprzez masowe powstawanie tzw. zielonych klinik - wskazał petytor.

Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki

Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.