Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
Nigdy więcej fety, jakoś nie jara mnie zabawa po tym,czuje sie wyprana z uczuć i za bardzo czuje fizycznie jaki to syf.
Nigdy więcej doca, najgorszy bodyload w zyciu plus to co działo sie poźniej w mojej głowie przez ponad 20 godzin. Wizuale zajebiste, ale myślami odchodziło sie w mroczne klimaty i nagle przypominały mi sie wszystkie jakies okropienstwa z filmów czy innych opowiesci. Następnego dnia myślałam, ze trwale sobie mózg uszkodziłam i zostane taka już na zawsze, nie mówiąc o wychodzeniu z domu do ludzi. Musialam sie po tym pozbierac psychicznie kilka dni. Ale innych psychodelików nie porzucam ;)
  • 1513 / 27 / 0
- Stosowania GBL jako "suplement diety". Usypiania się wysokimi dawkami.
mr_b∩ʁbꞁө
  • 1519 / 20 / 0
Nigdy więcej wilca.
Żeby życie miało smaczek, raz grzybek a raz maczek...

Breslau jest niemieckie!
  • 182 / 2 / 0
No i dopadło mnie. Będę się smażyć w piekle za te narkotyki. Nigdy więcej, a przynajmniej nie w najbliższym czasie. Przerwa- ale tylko od psychodelików, z opio nie potrafię zrezygnować.
  • 3215 / 420 / 0
Nigdy więcej palenia UR-144 po homecie
Uwaga! Użytkownik Fatmorgan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 7 / / 0
nigdy wiencej trafki bo zlapalm se bucha i stara sie sczaila i chuj przypal w chuj co nie ale dobrze ze nie wykablowala ojcu
  • 211 / 30 / 4
Nigdy więcej fety.. ciekawe do kiedy...
Uwaga! Użytkownik ravestar6 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 705 / 16 / 0
Nigdy więcej mleka do wódki i kiełbasy!
Ryyyyyyyba!
  • 253 / 5 / 0
Nigdy więcej drinów z wódki i wody ze studni. %-D W ogóle nigdy więcej wódki. Chyba jedyna używka, która robi z człowieka zwierzę.
METAFIZYKA BETA-KETONÓW
  • 418 / / 0
Nigdy więcej nikotyny w formie palonej.
Ω
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.

Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.

USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.