Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
Z racji zależności fizycznej i sporego zapasu GBL nie mogłem sobie pozwolić na umieranie, zatem lałem GBL nakrętkami
Po powrocie zrobiłem butlę na standardowej dawce (poważnie, nie pamiętam ile), ale ku mojemu zdumieniu, była bez smaku
Przed zastosowaniem, skontaktuj się z grabarzem i opłać kwaterę.
...since 2006
Wody mineralnej powinno być około 200ml. Jeśli w butelce jest więcej - odlać.
Smakuje nieciekawie, choć to mało powiedziane. Lecz wyjebuje w kosmos dużo lepiej niż rozpuszczone w czymkolwiek innym.
Prawdopodobnie cukry, konserwanty i inne chujostwo zawarte w innych niż woda napojach mają wpływ na metabolizm gammabutyrolaktonu.
W momencie gdy puszcza (około 1.5 do 2h) robimy dokładnie taką samą miksturę, która powoduje jeszcze lepsze odczucia niż wcześniejsze.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu
Psylocybina
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.
Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę
Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.