Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 56 / / 0
Ja nie płakałam- czuje zawsze tak błogi spokój, jak nigdy :D Nie ma powodów do płaczu
  • 1188 / 5 / 0
Mi się zdarzyło płakać po kodeinie, staję się po niej bardziej wrażliwa na emocje i wszystko bardziej przeżywać. Choć na trzeźwo też często płaczę, tak już mam, wszystko mnie mocno dotyka.
  • 721 / 3 / 0
Będąc pod wpływem kodeiny nie mogę oglądać niektórych filmów - przepłakałam całe frankenweenie.
i like to wear colors like black because it says i’m a whore gg - 11135871
  • 35 / / 0
Mi tylko raz łezka się uroniła, pod wplywem jakiegoś banalnego filmiku na YT:)
You are what you think you are;)
  • 302 / 2 / 0
Zdażyło się raz gdy powiedziałem rodzicom o swoim nałogu. Byłem ugrzany jak świnia wtedy ten stan. coś pięknego gdyby nie zauważyli mnie wtedy pół przytomnego.
  • 5299 / 105 / 0
Oo, ale temat :D Powiem Wam co działa, jak ktoś płacze po kodeinie. Trzeba go z partyzanta strzelić w psyk. Ale nie tak żeby spadł ze krzesła ale i nie za mocno. To ma być orzeźwienie pod tytułem "Maciek co sie stao".

Bo łazienka zamknięta była
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 507 / 11 / 0
up: sprawdzone info.
NOWY DWOREK NOWE ŻYCIE
  • 742 / 9 / 0
Tak jak normalnie mnie czasem jebie i płaczę bez powodu, tak po kodeinie nigdy nie poszła nawet 1 łza, czułem jakbym się miał rozryczeć... i nagle chuj :D NIc z tego :P
  • 3 / / 0
Raz łezkę puściłem podczas kodeinowego noddingu siedząc na podłodze w łazience po ćmoku, ze szczęścia :P. Tak ogółem to próbowałem, ale nie da rady mieć zły humor po przyjęciu. Chyba, że weźmie się za mało. ;)
  • 284 / 17 / 0
Zdarza się płakać 2 dni po ostatniej przyjętej kodeinie bądź innym opio.

Kruwa leżę wtedy i nic tylko płacz, nawet nie szukam niczego do przygrzania, bo mam tak czarne myśli. Sumienie się odzywa. Patrze na osoby wokół i płaczę jak opętany. Mieć w takiej sytuacji przyjaciela to by było coś...
wykrwawiaj się szybko. krzycz cicho. oddychaj płytko. tnij pewnie. bo każda strużka krwi, kreśli trajektorię
twojego upadku
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Badanie naukowe, które porządkuje temat kiełkowania konopi

Wolne Konopie: "Od lat powtarzamy jedno, że wiedza jest lepsza niż strach, a odpowiedzialność lepsza niż czarny rynek. Nasze hasła „Zmień dilera na farmera” i „Nie kupuj jej, tylko siej” nigdy nie były zwykłą prowokacją. Chodziło nam o zmianę myślenia i w wielu przypadkach ta zmiana naprawdę się dokonała. Uważamy, że jeśli ktoś interesuje się konopiami, powinien robić to świadomie, rozumiejąc podstawową biologię rośliny, procesy jej wzrostu i mechanizmy funkcjonowania, zamiast opierać się na mitach czy czarnorynkowych schematach."

Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć

Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.

92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie

W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.