Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Zmiany ścierwa
Dobra, bez zmian
102
10%
Chujowa, lecz zawsze taka była
169
17%
Była dobra, ostatnio poziom spadł
388
38%
Była chujowa, ale ostatnio się poprawiła
78
8%
Nie zauważyłem żadnych zmian
42
4%
Jest popierdolona, robi rozpierdol w czaszce, i działa nie jak fryta
230
23%

Liczba głosów: 1009

ODPOWIEDZ
  • 28 / 1 / 0
od jakichś 2 lat jadłem śnieg co jakiś miesiąc i robił mnie w miarę zawsze,natomiast teraz jak ma się dobrą opcję wystarczy mały krecik i jest gruuubo,myślę,że to kwestia kontaktów dobrych,tak jak z każdym dragiem. ;-) :finger:
  • 49 / / 0
Umnie to dobre 5 lat spida nie bylo takiego jak ksiązka pisze. Non top same gówno ale ludziska jedza i wkrecaja sobie ze sie napizgali. Po tych materiałach jedynie na kibel goni i nic pozatym czyli mozna powiedziec ze jest to gówno w proszku heh. Potem nastepuje jedna wielka zamuła i tylko człowiek mysli o pójsciu spac bywa tez ze dodadkiem jest rozpizdziel w głowie do tego wszystkiego. Ja juz nie mam pojecia z kąd nabyc konkret towar ziomki jezdzili do wrocka,zabrza,rudy słaskiej,kalisza,łodzi kazdy tylko zachwalal jaki to juz zajebisty futer jest a wiecznie bylo jedno wielkie gówno i jest tak do tej pory w moich skromnych progach. Ci co maja dostęp do dobrego spida to tylko pozazdroscic :-P
  • 11 / / 0
Nie chce zakładać nowego tematu więc zapytam tutaj:) Dostałem ostatnio 5g żóltego prochu, śmierdział niemiłosiernie ciezko było go wciągnac, był w grudkach miekkich i lekko wystarczylo nacisnąć by sie rozdrobnił. I teraz moje pytanie co to mogło byc? Faza wchodziła do okolo1,30 h i jedyne jej oznaki to tylko bezsennosc, zero mrowienia na głowie a zawsze je miałem. Co prawda źrenice powiększone ...
  • 268 / 5 / 0
Dużo się zmieniło u mnie z fuką od tych kilku miesięcy. Od typowego wałka do zajebistych skał. Nie żeby 1g był dawka śmiertelną ale ta ilość zupełnie wystarcza na 2-3 dni przyjemnej stymulacji i bezsenności. Do tego te zniżki za większą ilość; tylko napierdalać w klame %-D
Na moje szczęście nie jestem zbyt majętny i jednak moje serce należy do psychodeli :cool:
  • 333 / 12 / 0
Carton pisze:
Umnie to dobre 5 lat spida nie bylo takiego jak ksiązka pisze. Non top same gówno ale ludziska jedza i wkrecaja sobie ze sie napizgali. Po tych materiałach jedynie na kibel goni i nic pozatym czyli mozna powiedziec ze jest to gówno w proszku heh. Potem nastepuje jedna wielka zamuła i tylko człowiek mysli o pójsciu spac bywa tez ze dodadkiem jest rozpizdziel w głowie do tego wszystkiego. Ja juz nie mam pojecia z kąd nabyc konkret towar ziomki jezdzili do wrocka,zabrza,rudy słaskiej,kalisza,łodzi kazdy tylko zachwalal jaki to juz zajebisty futer jest a wiecznie bylo jedno wielkie gówno i jest tak do tej pory w moich skromnych progach. Ci co maja dostęp do dobrego spida to tylko pozazdroscic :-P
wybacz pytanie ale to skąd Ty jesteś? albo inaczej co za kumple Ci co jeździli po temat że z takich miejscówek nic nie przywieźli....? :-) ja myślałęm że w jednej w wymienionych to chałdy z tego sypią %-D
nie będę narzekał, jeśli problem to że niema czasem albo drożyzna się wkrada ale jakościowo temat jest dobry.
<<<La Fete Continue..>>>
  • 79 / 1 / 0
Carton pisze:
Czasem sie trafialo cos dobrego to z tym spaniem to racja nie wiadomy czemu kiedys jeblem sete nie spalem i nie chcialo sie spac teraz od roku jebne i ziewam za 3 godziny a malo tego dociagam jak by to koks byl z 6 razy na dobe az czuje ze jestem zjebany od samego niuchania i padam spac zrodlo mialem naprawde dobre cos z feta jest nie tak jakies inne specyfiki zamienniki itd poza tym licha mafia i pewnie z kila robia 2 co za kraj naprawdę
  • 49 / / 0
wybacz pytanie ale to skąd Ty jesteś? albo inaczej co za kumple Ci co jeździli po temat że z takich miejscówek nic nie przywieźli....? :-) ja myślałęm że w jednej w wymienionych to chałdy z tego sypią %-D
nie będę narzekał, jeśli problem to że niema czasem albo drożyzna się wkrada ale jakościowo temat jest dobry.[/quote]

Ja z Łódzkiego a Ci kumple przywozili futer z tych miejscówek co wymieniłem ale zawsze był badziewny :-/ to pewnie załezy od dojsc czyli tych ludzi co to załatwiali moze sami przkopywali to kto wie.Lub tez oni dostawali taki futer. Pytan bylo by miliony dlaczego jest taki a nie taki. Powspominając roki 2000 do 2004 to nie wazne bylo wtedy od kogo sie wzieło zawsze była rakieta bynajmniej unas i w okolicach naszych tak bylo. Mysle ze to wina kontaktów ludzie zajmujacy sie tym dawniej skonczyli z tym albo pozamykani. Ale nie mozna ukryc ze bardzo duzo osób w tych czasach patrzy tylko wała jebnąc i po sprawie. jak narazie dla mnie pozostaja tylko wspomnienia
  • 333 / 12 / 0
Carton!! Warjacie przecież ja wiem gdzie jest Łudzkie :-D i tam jest kurwa prąd z siły 220V ...o więcej szczegółów nie pytam bo to bez znaczenia ale Łódzkie braków nie ma w temacie -to wiem pewno. a Ty nie kołuj przez kumpli tylko sam tak najlepiej i najbezpieczniej ;-) . Elo
<<<La Fete Continue..>>>
  • 79 / 1 / 0
WhiteMan46 pisze:
Carton!! Warjacie przecież ja wiem gdzie jest Łudzkie :-D i tam jest kurwa prąd z siły 220V ...o więcej szczegółów nie pytam bo to bez znaczenia ale Łódzkie braków nie ma w temacie -to wiem pewno. a Ty nie kołuj przez kumpli tylko sam tak najlepiej i najbezpieczniej ;-) . Elo
"Koluj sam" kto ci da zrodlo jak kazdy z tego zyje;/ Dupa blada jest ja ostatnio 100gr nie moge kupic bo kazdy kombinuje
  • 333 / 12 / 0
Ale 100 to jest jednak inna rozmowa.. -to już wiadomo że nie idzie tylko dla Ciebie ,jeśli byś gonił to jesteś ładny pieniądz do przodu a ktoś tam w plecy więc normalne -nikt nie rozdaje prezentów każdy chce zarobić to prawda i tu masz racje, zresztą 100 to taka magiczna granica jeśli wiesz o czym mówię... ;-) ..przynajmniej mnie się tak kojarzy ale mniejsza z tym.. ;-)
<<<La Fete Continue..>>>
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych

Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.

Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG

Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.