...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 2775 / 39 / 0
Od 7.25 dzisiejszego dnia nie palę papierosów. I nie zapalę a jeśli ktoś mnie zobaczy z fajką to stawiam mu 10 tripów
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 191 / 1 / 0
Ja od 2 I do 10-15 lutego nic nie piję, nie palę, więc przy okazji się dołączę. Założenie mam takie że nie chcę się od niczego uzależnić więc będę robił przerwy...
  • 5889 / 1217 / 43
Wstęga Śmierci ;D
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 5889 / 1217 / 43
Panowie grzać trzeba , nic się nie poradzi ;) Rozumiem ale z umiarem i z głową a wszystko będzie spoko.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 126 / 3 / 0
No i chuj strzelił św. Aktimela. Kupiłem dziś paczkę 50x200mg Tramalu retard, właśnie wchodzi. Coś czuję, że to początek ciągu. Ech. Kiedy indziej zrobię tę przerwę :P
  • 2775 / 39 / 0
BrightestStar pisze:
Od 7.25 dzisiejszego dnia nie palę papierosów. I nie zapalę
Jak chuj. Nie poszło
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 30 / / 0
Czasem nałóg jest silniejszy..

Od 14 stycznia unikam mj i wszelakich stymulantów do wakacji. Okazjonalnie mam zamiar bawić się tylko psychodelikami.

Tak mi dopomóż bóg %-D

Ave.
"- To niemożliwe...
- To tylko kwestia wiary."
  • 1033 / 7 / 0
Mnie idzie dobrze! :D
@Gwiazda
Widziałem Cię z tym fajkiem!
  • 2775 / 39 / 0
trzeba było podejść i powiedzieć, że to Ty. Bo w takim przypadku mogę zasponsorować tripy tylko na jenkem %-D
  • 1033 / 7 / 0
Nieśmiały jestem, no...
ODPOWIEDZ
Newsy
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?

Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.

Kawa - budzi i wydłuża życie

Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.

Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands

Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.