Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 413 / 26 / 0
Nieprzeczytany post autor: Adm »
Co powiecie jakby wrzucić DXM,a gdy faza sie już na dobre rozegra to wtedy zjeść aviomarin?
Po to aby przejść w stan półsnu,w którym DXMowe wizje zostaną pogłębione.Można by spróbować wtedy LD albo OBE.
  • 913 / 38 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kazik »
Obawiam się, że możesz wtedy przejść w stan snu, a nie półsnu :). Mnie trzy tabletki skutecznie usypiają na deksowym zejściu (powiedzmy 8h po zjedzeniu 600 mg), bez aviomarinu na ogół męczyłem się do 10h.
Your circuit's dead, there's something wrong, can you hear me, major Tom?
  • 202 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: alkem »
Jak sie zasnie na dexie to sny sa dosc ciekawe , chyba ze urwie sie film i wtedy zupelna niepamiec ale to znaczy ze sie troszke przedawkowalo
  • 612 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bill »
Sudafed to pseudoefydryna. DXM i z efedryną i z pseudoefydryną działa bardzo przyjemnie (z pseudo lepiej). Mix całkiem dobry, ale nie dla gówniarzy.
Ostatnio zmieniony 04 lutego 2008 przez nicze, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Bill nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2310 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: CosmoDo »
@ Alkem . Zgadza się , sny po Deksie mogą być fajne , ale tutaj dużą rolę odgrywa dawka . Myślę , że 450 to za dużo , bo parę razy zasnąłem na tej dawce i nic nie pamiętałem . 300 mg wydaje mi się odpowiednią ilością . A tak w ogóle to jak nic nie biorę to zauważyłem ,żę mam masakryczne marzenia senne . Poryte , skomplikowane i prawie świadome sny . MAm tak od czasu znajomości z Deksem . Najlepiej gdy na drugi dzień pójdzie się spać we wczesnych godzinach bo mnie w tedy zawsze dopada takei swoiste deksowe zmęczenie . Wtedy sny są niesamowite .
Poczekam na Twój rozkład
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
  • 21 / / 0
Sudafed to pseudoefydryna. DXM i z efedryną i z pseudoefydryną działa bardzo przyjemnie (z pseudo lepiej). Mix całkiem dobry, ale nie dla gówniarzy.
O kurwa %-D spadłem z krzesła ^_^
Ostatnio zmieniony 04 lutego 2008 przez nicze, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 107 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: shinok92 »
Bill kurwa wyjebany post %-D wiem wiem juz spierdalam do szkoly ;]
Oficjalne pożegnanie z forum, widzę koniec...
  • 165 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Norman »
Bill- pnie pisz, zeby spierdalali do szkoly, bo sam widzisz co tam sie dzieje. swoja droga tez odczuwacie roznice w tripie w zaleznosci od kolejnosci wrzucania: najpierw [pseudo]efka + DXM i na odwrot?
  • 472 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: P-paranoi »
Co efedryna dodaje do dexowego tripa, że to taki dobry miks? Ciarki na plecach są bardziej psychodeliczne? Może byś napisał coś więcej Bill.
Uwaga! Użytkownik P-paranoi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 289 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: akoAco »
Mam pytanie czy nadużywanie kawy może prowadzić do osłabienia działania dxm? pije dużo kawy i spostrzegłem że jak po południu wypije siekiere z 3 łyżeczek i 2 h poźniej walnę dxm to o wiele słabiej działa jeśli wogóle..
pozdro:)
Uwaga! Użytkownik akoAco nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Medyczna marihuana. Przerwa tolerancyjna – prosty sposób, by konopie znów działały lepiej

Choć powszechnie uważa się, że jeśli dawka przestaje działać, należy ją zwiększyć – nie zawsze jest to właściwe podejście. U niektórych osób większa dawka działa wręcz odwrotnie, ponieważ ich organizm rozwinął zbyt wysoką tolerancję. Zwiększanie dawki może osłabić działanie terapeutyczne i zwiększyć koszty leczenia. Przerwa tolerancyjna (tzw. tolerance break) oraz zmniejszenie dawek po jej zakończeniu może zwiększyć korzyści terapeutyczne i obniżyć potrzebne ilości konopi nawet o 60%.

Medyczna marihuana kontra bezdech senny

Według danych opublikowanych przez badaczy z Minnesota Office of Cannabis Management, 40 proc. pacjentów z obturacyjnym bezdechem sennym (OSA) uczestniczących w stanowym programie medycznej marihuany doświadczyło znaczącej i trwałej poprawy jakości snu po rozpoczęciu terapii konopiami.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.