Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 734 / 3 / 0
mnie tolera strasznie szybko skacze,ale tez i szybko spada. wiec branie pare razy w tyg sie nie oplaca nawet, poza tym, ze i by mi spowszednialo za mocno, ale jak juz mi skoczy, to wystarczy krotka przerwa i znow jest dosc dobrze
  • 1241 / 9 / 0
angor animi pisze:
No niby tak, ale nie taki hardcorowy ;) Tolerka tak strasznie nie skacze. A swoją drogą to po jakim czasie takiego co-dwa-dniowego ciągu miałeś skręta?

ciezko powiedziec bo unikam skretow ale kodeinowe skrety to no big deal
prawdziwe skrety to mnie dopadly kiedy zaczalem bawic sie opium
  • 22 / / 0
po ponad roku nie brania czegokolwiek, jadłem kodeine codziennie przez 6 dni, w dawkach 300-450mg+clony.2-gi dzien już nie biore i jest gitara, żadnych "skrętów" ni ma. pozdro
  • 331 / 1 / 0
Po sześciu dniach skręta nie dostaniesz, nie ma tak 'łatwo'.
  • 461 / 7 / 0
Wiesz, skręt od kody może dopiero chwycić po 48h ;) ale mimo wszystko... zależność fizyczna od kodeiny tak szybko się nie pojawia, w moim przypadku przynajmniej tak było, ale wiadomo, to zależy.
pejsze pisze:
Wrzuc kolego elitesse 75mg dxm godzine-dwie przed koda, potem koda i po 2-3h na masie z kody dorzuc ponownie 75mg dxm. Poczekaj pol godziny i zobacz efekty. Powinno dzialac jesli w miare nie masz tolerki na obie substancje.

Duzo tego wszystkiego, wiec ja osobiscie zawsze przy zazywaniu takowych rzeczy zaparzam sobie litr miety i popijam w czasie masy, aby odciazyc zoladek ;) Odpukac nigdy nic nie boli, nic nie dolega. Pozdr.
Nie lubię zarzucać nawet tych 75mg deksa, ale spróbowałem ostatnio i faktycznie dość fajnie podbija... tylko właśnie trzeba pamiętać, że od zarzucenia dexa po 2h dopiero kodeina... tzn. w moim przypadku (i przypadku ludzi którzy dexa po prostu nienawidzą) bo ja po 75mg już mam lekkie 1plateu które niesamowicie mnie wkurwia.

Co do mięty to bardzo dobrze robisz ;) ja swego czasu popijałem rumianek który też bardzo dobrze działa na dolegliwości żołądkowe (melisa zresztą też + lekkie uspokojenie które nawet ładnie się kumuluje z kodą a dodatkowo co zauważyłem, po kodzie na zejściu mam straszne wkurwienie (pewnie nie tylko ja) a melisa trochę to niweluje - następny plus ;) )
Uwaga! Użytkownik elitesse nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 218 / 4 / 48
a jak już zarzuciłeś kodeine to nie czukłeś fazy po DXM ?
Obca grzanka.
  • 461 / 7 / 0
Po 2h już na tyle zeszła, że było tylko toz jebane uczucie w głowie... po kodzie zeszła ;) ale ostro się nagrzałem więc może dlatego... a pozatym najbardziej mnie wkurwia to jest się czuję po deksie, mam zawsze taką pizdę dziwną i lekkie odrealnienie - a to już zeszło ;)
Uwaga! Użytkownik elitesse nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 218 / 4 / 48
to dobra informacja, bo zdecydowanie za deksa prędko bez powdów sie nie złapię, ale powód juz jest ;)
Ostatnio zmieniony 13 maja 2011 przez Hejji, łącznie zmieniany 1 raz.
Obca grzanka.
  • 461 / 7 / 0
Ale według mnie jeżeli te 75mg to już 1plateu to nie opłaca się tyle zarzucać, jeśli będę dexa do kody brał to 70mg (waga 72kg) żeby nie czuć tego ku****wa ;)
  • 218 / 4 / 48
ej to dałbys rade mi tez przeliczyc le powinnam wziąść tego syfu, aby później było lepiej z kodą, jeśli ważę 50 kg? bo ja się w tym nie orientuje :P
Ostatnio zmieniony 13 maja 2011 przez Hejji, łącznie zmieniany 1 raz.
Obca grzanka.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera

Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.

Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce

Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.

Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności

Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.