10stzrałów na dzień w jeden kanał 8-( chyba na długośc całego przedramienia ;-) na jakim mniej więcej odcinku tego kabla(w cm)i który to kabel?może i ja takiego gdzieś mam...
Długa na jakieś 3cm i szeroka na 0.5 cm.
Jestem naznaczony do końca życia.
xzx
Niech ktoś to wypierdoli.
Wiesz, tutaj w tym wątku zbieramy informacje jak to się robi prawidłowo według ludzi mądrzejszych od nas wszystkich razem wziętych ;] i po przeczytaniu pierwszego posta w temacie doszedłem do wniosku, że przez tyle lat kłuję się zupełnie inaczej niż się powinno, i w ogóle dziwne że jeszcze żyję. Stąd wątpliwości co do tego poradnika.
a timeless? pukanie z wodą z jeziora? rozpuszczony śnieg?:D
Niee stary, nie o to mi chodziło. Uwierz.
Z moich przeżyć, najgorsze co waliliśmy to woda ze zbiorników wagonów pkp, chuj wie ile ona tam stała i co w sobie miała, do tego jeden sprzęt na parę osób. Myślę że porównywalnie do śniegu, wody z jeziora i kałuży koło budowy stadionu na Euro. Po prostu można się od tego przekręcić. Wiadomo - to straszna głupota, i nawet gdyby ten poradnik miał zawierać rady typu "nie napierdalaj rozpuszczonego śniegu po instalacji", to ok. Ale on zawiera rady "wkłuwaj się pod kątem 70 stopni, a jak jesteś w żyle to manewruj tak długo, aż z niej wypadniesz". Nawet jeśli taka jest teoria, to chyba lepiej żeby nikt o niej nie wiedział ;)
Ale moze lepiej niech ludzie sobie nie myslą, ze ten czy tamtem, syf pukał- to i ja mogę. "Przeciez się nie przekręcili.." Pukanie jest proste jak jebanie:D
Mam nadzieję że ktoś ostatnie 3 strony zechce wypieprzyć rychło ;p
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani
Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami
Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu
Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.