Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Zablokowany
  • 305 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: ogar »
PolitykEkstazy pisze:
Nie jestem pewien, czy to zgodne z regulaminem, ale to jest zdjęcie zrobione na potrzeby edukacyjne, to dokładnie te 4 sztuki :D

[ external image ]
to Ty jednak kupiłes tą "czwórke" xDD bo jak byś fote zrobił :D:D za sto poszla;d ?
"(...) moze to uchroni nas od normalnosci... "
  • 282 / 1 / 0
Nie kupiłem.
Koleś, który mi to przyniósł był debilem i gówniarzem, więc pozwolił mi zrobić zdjęcie, nawyzywać się i zabrać "czwórkę" z powrotem :-/

P.S.:
W ogóle umówione było 9 dych.
Ale to cena da niego, bo to rodzina czy coś - koleś ma krewnych szczerych i rodzinnych, jak widzicie :-P
Dla mnie, okazało się na miejscu, 100 :D
Uwaga! Użytkownik PolitykEkstazy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 0 / / 0
Nieprzeczytany post autor: futerko »
mr_obscene pisze:
na oko to jest jakieś 0.3 grama jakie dostaje się w Holandii, u nas waży się materiał razem z dilpakiem, a ten jest wyraźnie większy od standardowego więc pewnie waży z 0.5-0.7grama.
tiaaa, mieszkam na takiej wiosce, kiedyś pozwoliłem sobie tą sztukę wrzucić na wagę to wyszło że całość ważyła 0.7g z czego sam dilpak ważył 0.4g, czyli sztuka to było 0.3g co dawało 100zł za gram

sorki, ale ręce do Boga złożyłem jak się pojawiły smartszopy, bo tam przynajmiej mam taką samą jakość jak w miastach, a że faza nieco inna jak po MJ to kwestia przyzwyczajenia
  • 282 / 1 / 0
futerko pisze:
kwestia przyzwyczajenia
Równie dobrze możesz próbować się przyzwyczaić do Red & White - prawie jak Camele, kwestia przyzwyczajenia.
Uwaga! Użytkownik PolitykEkstazy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 29 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Zombie »
Spadek ogromny, znałam tylko jedno źródełko z bardzo dobrym białkiem, o czystości nawet >80%.
Niestety odkąd wyschło przeżuciłam się na metkat, bo drobni dilerzy (głównie dresy joł madafaka) mają tylko apap, tynk lub przeterminowaną kreatynę od kolegi z siłki. Przy dużym szczęściu 'tylko' połowa to syf.
Uwaga! Użytkownik Zombie nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2877 / 266 / 0
Nieprzeczytany post autor: p420 »
Ja tam widzę 4 dobre szkła, a, że u mnie za 30 zł dostaje się 5-6 to bym wziął z chęcią Holendra.
And I got Xanax, Percocet, promethazine with codeine
Call me Mr. Sandman, I'm sellin' all these hoes dreams
  • 119 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: kaszpirowski »
no dobra, ale nie za stówę
  • 282 / 1 / 0
Gdybym miał liczyć racjonalnie, nie rynkowo, z uwzględnieniem sytuacji mojej jako nabywcy, dałbym za to 60PLN, czyli za dwie działki. Takie działki się tam dostaje, a te byłyby lepsze. 100 oczywiście pomyłka :)
Przepraszam za składnię [zolpidem 40mg]
  • 55 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: rydzu »
W moich stronach za takie coś jak na zdjęciu daje się 20zł, góra 30zł jeśli materiał jest mokry i ciężki.
  • 1530 / 9 / 0
PolitykEkstazy pisze:
Gdybym miał liczyć racjonalnie, nie rynkowo, z uwzględnieniem sytuacji mojej jako nabywcy, dałbym za to 60PLN, czyli za dwie działki. Takie działki się tam dostaje, a te byłyby lepsze. 100 oczywiście pomyłka ]
Miałem to też napisać wcześniej. zachód. 60 zł jako za dwa giety. To chyba tutaj jest, a właściwie był standart. Teraz widzę, że im młodsi sie za to biorą to to wszystko coraz gorzej wygla.
"Przyszła wojna będzie wojną niewidzialną Dopiero gdy dany kraj zauważy że jego plony uległy zniszczeniu jego przemysł jest sparaliżowany jego siły zbrojne są niezdolne do działania zrozumie nagle że brał udział w wojnie i że tę wojnę przegrywa"
Zablokowany
Newsy
Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.

Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.