PolitykEkstazy pisze: Nie jestem pewien, czy to zgodne z regulaminem, ale to jest zdjęcie zrobione na potrzeby edukacyjne, to dokładnie te 4 sztuki :D
[ external image ]
Koleś, który mi to przyniósł był debilem i gówniarzem, więc pozwolił mi zrobić zdjęcie, nawyzywać się i zabrać "czwórkę" z powrotem :-/
P.S.:
W ogóle umówione było 9 dych.
Ale to cena da niego, bo to rodzina czy coś - koleś ma krewnych szczerych i rodzinnych, jak widzicie :-P
Dla mnie, okazało się na miejscu, 100 :D
mr_obscene pisze: na oko to jest jakieś 0.3 grama jakie dostaje się w Holandii, u nas waży się materiał razem z dilpakiem, a ten jest wyraźnie większy od standardowego więc pewnie waży z 0.5-0.7grama.
sorki, ale ręce do Boga złożyłem jak się pojawiły smartszopy, bo tam przynajmiej mam taką samą jakość jak w miastach, a że faza nieco inna jak po MJ to kwestia przyzwyczajenia
futerko pisze: kwestia przyzwyczajenia
Niestety odkąd wyschło przeżuciłam się na metkat, bo drobni dilerzy (głównie dresy joł madafaka) mają tylko apap, tynk lub przeterminowaną kreatynę od kolegi z siłki. Przy dużym szczęściu 'tylko' połowa to syf.
Call me Mr. Sandman, I'm sellin' all these hoes dreams
Przepraszam za składnię [zolpidem 40mg]
PolitykEkstazy pisze: Gdybym miał liczyć racjonalnie, nie rynkowo, z uwzględnieniem sytuacji mojej jako nabywcy, dałbym za to 60PLN, czyli za dwie działki. Takie działki się tam dostaje, a te byłyby lepsze. 100 oczywiście pomyłka ]
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Gwałtowny wzrost w trzech województwach. Rozkręca się nowa epidemia
W trzech województwach zanotowano gwałtowny wzrost zatruć. Dane Głównego Inspektora Sanitarnego są zatrważające. Eksperci mówią już o groźnej epidemii.
Narkotyki w listach do więźniów. Wysyłali je do zakładów karnych w całej Polsce
Narkotyki trafiały pocztą do więzień w całej Polsce. Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko małżeństwu z Gorzowa Wielkopolskiego. Ewelina T. i Marcin T. mieli przez ponad cztery lata uczestniczyć w procederze, którego wartość oszacowano na co najmniej 50 tys. zł.
Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila
Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.