Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 974 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: dr.Kubeusz »
zgadzam się jeśli już w towarzystwie to z jedną osobą najlepiej.
Uwaga! Użytkownik dr.Kubeusz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9 / / 0
Nieprzeczytany post autor: ziemo23 »
Oj nie powiem grupa duza tez jest fajnie vodeczke popic, podefiladowac, pokazac jak swinia wyglada etc.
Po prostu czasami dobry jest kawior a czasami ziemniaki z popiolu.
Uwaga! Użytkownik ziemo23 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 974 / 17 / 0
hehehee jaka metafora. Wiadomo jeden woli pomarańcze drugi jak mu nogi śmierdzą. Jest tyle przyjemniejszych środków od alk z opio na czele, jak mogłem być tak niepoważny i wpaść w nałóg.
Uwaga! Użytkownik dr.Kubeusz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1611 / 35 / 0
pije czasem sam, ale upijam się tylko kiedy piszę - używki+wena - to jest to!
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
  • 974 / 17 / 0
i co masz jakieś wyniki?? Przedstawisz coś ze swojej pijackiej twórczości? ;-) pozdr.
Ostatnio zmieniony 11 listopada 2009 przez dr.Kubeusz, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 749 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: korkorio »
Ciekawe to jest z tym alko.
Kolega mój podczas studiowania filologi polskiej próbował poezji.
No to siadał do biurka z flaszką 0,5. Inaczej mu nie szło.

Ja czasem coś skrobnę na potrzeby zespołu.
Niejednokrotnie dostałem weny przy uderzeniu C2H5OH w łeb.
Tylko, zaznaczę, że to przy pierwszym, czy drugim piwie kiedy czujesz pierwszą, spontaniczno- euforyczną banię.
Niestety, trwa to tylko max 15min., więc trza się streszczać.
Później jak już najebany to lipa w głowie.
I'm broken.
  • 17 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Dionizos »
Dla mnie sens picia alkoholu, to właśnie picie w towarzystwie. Przy kilku piwach, w klubie, pogadać z dobrymi kumplami. Jak jestem już dobrze podpity, to lubie poprostu sobie posiedzieć w towarzystwie, nic nie mówić, słuchać głosów ludzi i szumu w głowie. Nie piłem nigdy sam i nie ciągnie mnie do tego. Tak w sumie to staram sie stronić od alko bo są przecież lepsze narkotyki %-D
Nie wszystkie narkotyki są dobre. Niektóre są zajebiste.
  • 1611 / 35 / 0
Nieprzeczytany post autor: Maskaradore »
korkorio pisze:
No to siadał do biurka z flaszką 0,5. Inaczej mu nie szło.
W większości przypadków mam podobnie.
dr.Kubeusz pisze:
i co masz jakieś wyniki?? Przedstawisz coś ze swojej pijackiej twórczości? ;-) pozdr.
http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=20419
raz nawet byłem na głównej :gun: - agquarx miała mi załatwić moda, ale ostatnio sie nie odzywa
http://talk.hyperreal.info/viewtopic.ph ... 75#p532675
sporo też rozsianych
Ostatnio zmieniony 12 listopada 2009 przez Maskaradore, łącznie zmieniany 1 raz.
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
  • 182 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: gokiburi »
A mnie tam jebie. Ostatnio pogodzilem sie z moim alkoholizmem i staram sie tylko jakos to w miare kontrolowac. Staralem sie przestac pic ale to za trudne. Wlasnie robie drugie piwko i mam jeszcze tylko jedno i to na dzisiaj limit. Jutro piatek wiec pewnie beda ze 3 winka a w sobote butla dzinu, w niedziele tylko herbatka na nadcisnienie i o poniedzialku do czwartku po trzy piwka. Wkurwia mnie troche to, ze nie potrafie tego skontrolowac - fajki rzucilem bardzo latwo, jakies inne gowno wczesniej tez mnie nie wciagnelo. Ostatnio nawet rzucilem kawe i sie przerzucilem na czysta wode ( :nuts: ) w ciagu dnia. Ale gorzala mnie trzyma mocno....

EDIT: Dyslektyzm internetowy mnie dopada... :-( Albo dysortografia... nie wiem co tam debile sobie wybieraja jako usprawiedliwienie swojego nieuctwa. Ale uwazam, ze jak ktos ma papier z dys-funkcja jakas w podstawowce czy liceum to tylko powinien sie nadawac do szkoly specjalnej. W koncu jest uposledzony...
Ostatnio zmieniony 12 listopada 2009 przez gokiburi, łącznie zmieniany 1 raz.
Staram sie pisac poprawnie, bo trzeba szanowac nie tylko swoich rozmowcow ale i swoj jezyk.
Alkoholizm to powolanie!
  • 13 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Galia »
na pochybel konfindentom! wlasnie pije toast w samotnosci!
Uwaga! Użytkownik Galia nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.