Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 466 / 4 / 0
Ja tam bez benzo nigdy nie biore, lepiej być ostrożnym.
  • 394 / 5 / 0
Po 500mg z Poltramu 50mg + 20mg oxazepamu. Było spoko. Pare dni puzniej poszło 400mg +200mg kody i to było coś :*)
  • 28 / / 0
Moja koleżanka wzięła 800mg z niemieckiego Tramalu na pierwszy raz (oczywiście nie skonsultowała się ze mną i nie wiedziała, że niemiecki Tramal gówno daje), oczywiście zero luty, a po około 7 godzinach trafiła do szpitala z padaczką ;P Ciekawe, czy jeszcze raz spróbuje ^^
  • 509 / 2 / 0
Ja na pierwszy raz wziąłem nie-wiem-ile, bo to była spontan akcja ze starym mojego Przyjaciela, którego jakieś 15lat temu jebnął na zebrze Trabant, i kolo do dzisiaj dostaje piguły (stary, nie Przyjaciel) - kiedyś, po kilku kielonach Rudej, zapytałem "...a Tramal pan ma?" - "no kurwa, wiadomo" - i przyniósł taki w psikadle, no i jeb jeb z wódą, aż zasnąłem o 14tej (czasy siły i młodości, kiedy chlało się w sobotę od 6:50 <nostalgia>) i huj. Ale następny raz to już piguły, 300mg - nazajutzr 500 pod 200ml Ludowej i <Budda> ;]
I generalnie nie uważam, że 400mg+100mg na debiut to za dużo - to akurat wolno ;>
  • 347 / 6 / 0
Jeśli ktoś chce zacząć regularnie szamać T i nie jest byłym morfinistą lub podobnym, to nie warto mu zalecać na pierwszy raz dawek powyżej 400 mg. Tolerancja parszywie skoczy i trudno będzie się jej pozbyć. W dodatku niektórzy nie czują efektów pierwszych aplikacji.
Poza tym ja rozróżniam działanie czystego T i T+bzd. Coraz częściej wolę cyknąć mniejszą ilość bez benzo - lubię czasem być porobiony bez tego swoistego otumanienia.

@porucznik_T
A cóż to za nowiny piszesz. Z jakiej racji tylko Poltram działa? Zarówno krople jak i tabletki Tramalu są równie skuteczne. Jedyną różnicę jaką zauważyłem ze znajomym (no i jeszcze ktoś z forum to przyznał) to bardziej uspokajające działanie niemieckich kropel, prawdopodobnie z racji tego, że nie zawierają spirytusu.
  • 28 / / 0
@unrealism Tak, ale to buł Tramal Retard, który nawet pokruszony ma spowolnione uwalnianie. A koleżanka nie miała ani wiedzy, ani umiejętności, żeby to obejść.
  • 12 / / 0
Hej
Będziemy z siostrą zawalać tramadol. Ja ważę 48, ona 70 kg, obydwie na 161. Jakie dawki będą odpowiednie dla mnie i dla niej?
  • 509 / 2 / 0
japierdole pisze:
Hej
Będziemy z siostrą zawalać Tramadol. Ja ważę 48, ona 70 kg, obydwie na 161. Jakie dawki będą odpowiednie dla mnie i dla niej?
Dla Ciebie - 200ml soczku "Kubuś" (ten w trójkątnym kartoniku);
Dla siostry - zioła ks. Klimuszki (spalają tłuszcz i poprawiają samopoczucie), po 1 jednym kubku rano, w południe i wczesnym wieczorem.

@topic: Swoją drogą Tramal jest świetny na czysto, wszystkie miksy, w szczególności miks z alkoholem, dostarczają oczywiście przyjemnych wrażeń niepowtarzalnego rodzaju, ale czyste działanie Tramalu jest, że się tak błyskotliwie sformułuję, w pizdę zajebiste.
  • 1169 / 16 / 0
Laska W124 pisze:
japierdole pisze:
Hej
Będziemy z siostrą zawalać Tramadol. Ja ważę 48, ona 70 kg, obydwie na 161. Jakie dawki będą odpowiednie dla mnie i dla niej?
Dla Ciebie - 200ml soczku "Kubuś" (ten w trójkątnym kartoniku);
Dla siostry - zioła ks. Klimuszki (spalają tłuszcz i poprawiają samopoczucie), po 1 jednym kubku rano, w południe i wczesnym wieczorem.

@topic: Swoją drogą Tramal jest świetny na czysto, wszystkie miksy, w szczególności miks z alkoholem, dostarczają oczywiście przyjemnych wrażeń niepowtarzalnego rodzaju, ale czyste działanie Tramalu jest, że się tak błyskotliwie sformułuję, w pizdę zajebiste.
A próbowałeś mixu z kodeiną?
W odpowiednich proporcjach oraz odstępach czasowych i sam tramal to pan pikuś.
  • 509 / 2 / 0
FGZ pisze:
A próbowałeś mixu z kodeiną?
W odpowiednich proporcjach oraz odstępach czasowych i sam tramal to pan pikuś.
Szczerze pisząc nie miałem przyjemności, ale jeżeli tak zachwalasz to zakręcę się wokół tematu :-)

Natomiast od siebie polecam jeszcze 3 sety Tramca pluz 2 sety goudy - nooding do końca Świata %-D
ODPOWIEDZ
Newsy
Maleńczuk bez ogródek o przeszłości. „Tęsknię za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie”

Chociaż dziś Maciej Maleńczuk prowadzi względnie ułożone i spokojne życie, w młodości był uosobieniem hasła „sex, drugs, rock and roll”. Jak wielokrotnie wspominał, brakuje mu niektórych aspektów tamtych lat – przede wszystkim heroiny. – Tęsknię zwłaszcza za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie – mówił bez ogródek muzyk.

Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.

Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.