którą nie można się nauczyć.
Trzeba ją przeżyć
drag pisze:Bo jesli chodzi o klony to 26-30mg czasami dopiero było dawką optymalną.
drag pisze: Bo jesli chodzi o klony to 26-30mg czasami dopiero było dawką optymalną.
NIECH ŻYJE!!!
Be the plague in their society
Be the one, they'll call tragedy
Hegemon_Krwawy@safe-mail.net
Może to tylko na klonach tak jest? Z ta tolerancją rosnącą w górę bardzo szybko?
Muerto zjadła raz 60mg na raz (macowa). A nie wiem, wiem, że diazepam jest słabą benzodiazepiną i z dużą tolerancją i dla prawie-nowicjuszy. (prawie, bo wiadomo że na pierwszy raz każdego kopnie 5mg nawet), ale skoro 20-25mg diazepamu (doustnie) nie działa dobrze nasennie to coś w tym jest?
A co do tej masakrycznej ;P dawki 30mg klonów to faza po owych 30mg po pewnym czasie brania odpowiadała ~6mg klonazepamu gdy zaczynałem jeść benzo (a zaczynałem od klonów), więc nie ściemniam tutaj drodzy koledzy ;)
Tolerancja i tyle, z resztą to były wakacje to się jadło klony dziennie.
Trzeba ją przeżyć
Trzeba ją przeżyć
blind ghost pisze: moze to bedzie blad, ale jestem na 20mg rolek i piwku. mam ochote na maksymalne rozluznienie, wiec dorzycam kolejne 10mg pod jezyk i moze kolejne piwo....dziala zajebiscie, o woeke lepiej od alprazolamu (xanax) po ktorymbylem bardziej otumaniony. no, to se dzwiczy wieczor z rolkami dosc mony zapodalem. ktos moze mi powiedziec czy w takim stanie pokazywac dzie starym czy lepiej nie? na razie mamwrazenie ze wszystko od kontrola
P.S.
Też lubię rolki bardzo, alprazolam jest chujowy.
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych
Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.
Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne
Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.
Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki
26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.