Tytoń ma osobny dział → >LINK<
Coś czuje, że trzeba by było z pół paczki na raz wypić by coś poczuć, ale to bezsensu.
Laku1411 pisze: fenyloetyloaminy znajdują się także śladowe ilości morfiny, kokainy
jesli samo kakao nie dziala zawsze pozostaje ekstrakt ale nie probowalem bo wydaje mi sie ze szkoda kasy.
orientuje sie ktos jak z tolerancja w przypadku kakao?
Tylko kupsko jest później kamienne.
Babydoll pisze: Tylko kupsko jest później kamienne.
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
Przyglądała mi się długo i uważnie.
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam...
A to czy bedzie kupsko czy nie to chyba zalezy co oprocz kakao miales na zoladku, albo jak zadziala na Ciebie spora ilosc mleka. Acodin sie fajnie zapija kakao :) Mleko ma odczyn kwasny, myslicie, ze wysoka zawartosc tluszczu w kakao moze wplywac na czas ladowania DXM?
http://www.magicznyogrod.pl/index.php?p ... Itemid=127
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu
W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.
Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi
Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.