Tytoń ma osobny dział → >LINK<
Coś czuje, że trzeba by było z pół paczki na raz wypić by coś poczuć, ale to bezsensu.
Laku1411 pisze: fenyloetyloaminy znajdują się także śladowe ilości morfiny, kokainy
jesli samo kakao nie dziala zawsze pozostaje ekstrakt ale nie probowalem bo wydaje mi sie ze szkoda kasy.
orientuje sie ktos jak z tolerancja w przypadku kakao?
Tylko kupsko jest później kamienne.
Babydoll pisze: Tylko kupsko jest później kamienne.
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
Przyglądała mi się długo i uważnie.
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam...
A to czy bedzie kupsko czy nie to chyba zalezy co oprocz kakao miales na zoladku, albo jak zadziala na Ciebie spora ilosc mleka. Acodin sie fajnie zapija kakao :) Mleko ma odczyn kwasny, myslicie, ze wysoka zawartosc tluszczu w kakao moze wplywac na czas ladowania DXM?
http://www.magicznyogrod.pl/index.php?p ... Itemid=127
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Sprawa biznesu „Króla dopalaczy”. Na ławie oskarżonych 13 osób
Biznes „Króla dopalaczy” znów na łódzkiej wokandzie. Tym razem chodzi o sprzedaż w internecie.
Dolnośląscy policjanci i największe uderzenie w przestępczość narkotykową w historii UE
Ponad 9,3 tony zabezpieczonych narkotyków, 1000 ton prekursorów chemicznych, dziesiątki zlikwidowanych laboratoriów i ponad 85 zatrzymanych osób w wielu krajach Europy – to bilans największej w historii Unii Europejskiej operacji wymierzonej w produkcję i dystrybucję narkotyków syntetycznych. Sprawę zapoczątkowali i od 2022 roku prowadzili funkcjonariusze Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową KWP we Wrocławiu wraz z prokuratorem Dolnośląskiego Wydziału Zamiejscowego Prokuratury Krajowej we Wrocławiu.
Palenie marihuany a zdrowie emocjonalne. Nowe badania dają do myślenia
W przypadku nastolatków palenie marihuany może mieć wpływ na zdrowie emocjonalne i wyniki w nauce – ostrzegają naukowcy na łamach pisma "Pediatrics".